Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 7.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Sellaiset teemat kuin auttaminen, tukeminen ja nöyrtyminen ovat luultavasti tämän päivän teemojen joukossa. Pureutumista yksityiskohtiin tai terveysongelmiin voi myös olla tiedossa, mutta pieniin oireisiin ei aina kannata kiinnittää huomiota. Mars vaeltaa merkissäsi vielä monta viikkoa, joten tee aloite!

Härkä (20.4.-20.5.)

Mars-planeetta on jo monta viikkoa vaikuttanut sektorillasi, johon liittyvät näkymättömät, kulissien takaiset seikat, pimentoon jäävät resurssit ja talousasiat, joten elämässäsi on ollut toimintaa näillä elämänalueilla. Toivottavasti sinua ei ole jätetty paitsioon mistään! Molemmat tunneplaneetat, kuu ja Venus, hellivät sinua juuri nyt.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinun on ehkä kestettävä jonkinlaista kritiikkiä tai ärsyttäviä ihmisiä, mutta tiedät myös, että voit oppia heiltä paljon. Perheen parissa on asioita, joita täytyy hoitaa kiireellisesti ja tarpeita, joita täytyy tyydyttää, siksi hermosi ovat ajoittain koetuksella. Mystiikka voi kiinnostaa näinä aikoina, joten hanki vaikka aiheesta kirja!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ihmisten väliset siteet saattavat kutkuttaa enemmän kuin tavallisesti, joko ryhmän sisällä tai kahdenkeskisesti. Siksi tiedossa voi olla enemmän vuoropuhelua asioista, sen sijaan, että pelkästään toimitaan. Toisaalta Marsin voimakas asema merkkiisi nähden pitää sinut toiminnallisesti valppaana!

Leijona (23.7.-22.8.)

Siisteys voi muotoutua yhdeksi päivän teemaksi, ja se voi koskea työpöytää, papereita tai kaikenlaisten turhien tavaroiden kiertoon laittamista. Työasioissa on yhä meneillään vaihe, joka ei salli poikkeamista tietyltä ladulta, ainakaan omasta mielestäsi. Mittailua ja vertailua toisten kanssa on luvassa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kohdallesi voi ilmaantua mahdollisuus tehdä äkkihyppäys ylös, eteenpäin tai kokea jotain viihdyttävää lyhyellä varoitusajalla. Yhä on oltava tarkkana ja arvioitava huolellisesti kaikki yksityiskohdat, mutta tasainen eteneminen on todennäköistä näinä aikoina. Viesti kaukaa ilahduttaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinusta voi tuntua intuitiivisesti, että nyt kannattaa olla vähän varuillaan ja hillitä aikomuksia, jotka ovat olleet melko hurjiakin viime aikoina. Jotkut vaa’at joutuvat keskittymään talouden tasapainottamiseen ja kirjanpitokin liippaa läheltä aktiviteetteja. Älä anna kenellekään aihetta olla vihainen sinulle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pystyt näkemään paremmin ryhmän merkityksen elämässäsi ja huomaat, miten yhdessä pystytään luomaan ja koordinoimaan monet asiat paremmin. Kaksinkin on usein parempi kuin yksin, mutta on mahdollisuus, että koet erimielisyyttä tavoitteista. Mars on kunnon kannalta oivassa sektorissa, joten kuntoudu!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tämäkin päivä näyttäisi olevan työpainotteinen, eli velvollisuudentuntoa ja muiden hyväksi tekemistä mitataan oikein urakalla. Et ole taipuvainen ylikriittisyyteen omia tekemisiäsi kohtaan, mutta nyt sitä voi esiintyä. Suhteessa kannattaa keskittyä arjen vaalimiseen sopusuhtaisesti ja tasapuolisesti!

Kauris (21.12.-19.1.)

Mielialasi on pikemminkin koholla kaikesta tulevasta hyvästä ja kesän odotuksista, ja varsinkin seuraavan viikon aikana moni odotus täyttyy tai suunnitelmat valmistuvat. Viihteen ja vapaa-ajan osalta tarpeet ovat suuria joko sinulla tai lähipiirillä, ja siksi niihin panostetaan ehkä enemmän kuin pitkiin aikoihin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kotiin, perheeseen, lähiympäristöön tai asumiseen liittyvät seikat ovat jo pitkään olleet ajankohtaisia ja yksi vaihtoehto on se, että harkitset muutosta asumisessa kuten remonttia tai asunnon vaihtoa. Kaikki liikkuminen, jalan tai eri välineillä vapauttaa mielesi liian painavista ajatuksista!

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkkisi kohdalla vaikuttavat sektorit, joihin liittyy ajatusten välittämistä, viestintää ja puhetta, joten näitä voi olla luvassa runsaasti ja niillä pohjustetaan tulevaa toimintaa. Kyse voi olla tietenkin pilvilinnojen rakentamisesta ja ystävälle uskoutumisesta, ja joku ehkä kaipaakin lämmintä olkapäätäsi.

X