päivähoroskooppi vaaka
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 8.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Planetaarinen ilmapiiri on voimakas kaikkien merkkien kohdalla, mutta sinun kohdallasi kyse voi olla uudesta katsantokannasta tavaraan tai hankintoihin nähden. On mahdollista, että poikkeuksellinen tai merkittävä materiaalinen hankinta odottaa kulman takana. Hyvä ateria voi vahvistaa suhdetta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat painottavat erityisellä tavalla muutosta, oli sitten kyse työstä, yksityiselämästä, harrastuksista tai kotielämästä. Ehkä viimeinen naula on laitettu paikoilleen jossain hankkeessa tai uusi avaus tulossa tuota pikaa. Jos suhde on loppuun kulunut, eikä kestä aikaa, voit tehdä sen suhteen nyt päätöksiä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tarjolla voi olla enimmäkseen pienimuotoisia asioita ja tehtäviä. Saatat joutua erityisesti huomioimaan toisten tarpeita ja tyydyttämään niitä. Voi olla, että apuasi kaivataan monessa paikassa. Jostain hyvin kaukaa, ehkä kaukaa menneisyydestä, voi kuulua jotain, tai kiinnostuksesi kohdistuu sinne.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä liikut tänään jossain, missä on paljon ihmisiä, vilkasta menoa tai toimintaa. Voit tietysti löytää myös stimuloivan ryhmän, ehkä liikunnan tai ruuan parista tai sosiaalisesta mediasta. Klikkauksia ja tykkäyksiä voi olla paljon pelissä! Älä unohda, että näinä aikoina sinulla on tilaisuus löytää sisälläsi oleva luova puoli!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu on taivaalla yhtymässä yllätyksiä ja käänteitä tuovaan Uranukseen, mikä vaikuttaa eri merkkeihin eri tavoilla. Omalla kohdallasi päämääriisi tai ympäröivään organisaatioon voi liittyä jotain, mikä havahduttaa rutiineista ja saa ajattelemaan jostain aiheesta uudella tavalla. Pidä yhä kodin asiat mielessäsi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tarpeesi liikkua ja matkustaa voi voimistua, ja saatatkin tehdä spontaanisti jotain asian eteen – ellei kyse ole työmatkasta toiselle paikkakunnalle. Näinä aikoina vireys ja vaihtelu tekevät sinulle muutenkin hyvää, joten kokeile asioita ja uusia työtapoja tai aloita vaikka uuden aiheen opiskelu.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Käsittelyssä on todennäköisesti aiheita, jotka liittyvät talouteen, rahaan ja materiaan. Tällaisia seikkoja voi tulla esiin radikaalissa muodossa. Joko kyse on konkreettisesti tavaran kuskaamisesta, myymisestä tai merkittävästä ostosta tai tilanne ympärilläsi muuttuu.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat merkissäsi ja vastakkaisessa merkissä pitävät näinä päivinä yllä merkittävää tai jopa käänteentekevää vaihetta, joka todennäköisesti näkyy aivan konkreettisesti, mutta vähintään sisäisenä levottomuutena. Rauhoittava harrastus olisi juuri nyt enemmän kuin paikallaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Taivaalla olevat dynaamiset planeettakuviot haastavat nyt monia toimimaan konkreettisesti päämääriensä eteen, mikä koskee kaikkien merkkien edustajia. Useimmille jahkailu saa riittää, ja omalla kohdallasi kyse voi olla jostain käytännön järjestykseen liittyvästä seikasta. Olisiko todellakin jo aika?

Kauris (21.12.-19.1.)

Lukuisat siteet pitävät sinua yhteisöissäsi, joissa tapahtuu tällä hetkellä todennäköisesti muutoksia, tai sitten koet itse tilanteita, joiden uskot jopa mullistavan elämääsi! Jos tarvitset työssäsi sosiaalista mediaa, tilaisuus tarjoutuu asioiden ja aiheiden uudistamiseen tai turhan karsimiseen. Ole utelias!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet planeettailmapiirin mukaan niitä, joita planeetat koskettavat eniten näinä päivinä. Se voi näkyä selkeänä etenemisenä ja vastuun ottamisena asioista, joista et yleensä sitä ota. Se voi näkyä myös uskalluksena tuoda päätökseen jotain, joka ei palvele enää alkuperäistä tarkoitustaan. Suhteen kestokyky saattaa olla koetuksella!

Kalat (19.2.-19.3.)

Hyödyt yhä planeetoista, jotka sijoittuvat merkkiisi nähden varsin leppoisasti. Vaikka konkreettista muutosta olisikin ympärilläsi, todennäköisesti näet kaiken rakentavasta tai positiivisesta näkövinkkelistä, ja kykenet melko hyvin ottamaan osasi asioista, joita ympärilläsi pyörii. Esiintymistäkin on monilla tiedossa!

X