Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 1.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Elämän upeimmat jutut tapahtuvat suunnittelematta ja tänään on ilmassa kohtalokasta tunteen paloa, joka voi johtaa ties millaisiin kohtaamisiin aivan vahingossa.

Oinas

Joudut yllättävään tilanteeseen sinulle ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa. Vaistosi kertoo miten sinun tulee toimia. Seuraa sen ohjeita rohkeasti neuvoopa se sinua sitten ottamaan tai jättämään.

Härkä

Innostut tänään jostakin aivan ihmeelliseltä vaikuttavasta asiasta, joka kuitenkin kiehtoo valtavasti uteliaisuuttasi. Nämä kortit kannattaa katsoa, sillä elämä tarjoaa sinulle uutta tietoa itsestäsi.

Kaksonen

Yllätät itsesi syvistä mietteistä sinulle tärkeäksi muodostunutta ihmissuhdetta kohtaan. Se mitä pienenä välähdyksenä näet on enemmän kuin totta, vaikka mielesi pyrkii nopeasti mitätöimään koko jutun hölmönä päähänpistona.

Rapu

Koet voimakkaita tunteita jotakin toista ihmistä kohtaan, mutta lähempi tutustuminen pelottaa. Voita pelkosi, sillä tämän päivän tapaaminen on sinulle tärkeä. Saat mahdollisuuden uudistaa elämääsi vain hänen ajatuksiaan kuuntelemalla.

Leijona

Saatat tuntea olosi hiukan epävarmaksi sinulle esitettävää uutta ehdotusta kohtaan. Varoittava aavistus ei ole tuulesta temmattu, joten ole tarkkana kaikkien hiukankaan sitovien päätösten kanssa.

Neitsyt

Tunnemaailmasi kehittelee tänään huikeita visioita, joissa kuitenkin on ideaa enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Lähde toki mukaan rohkealla mielellä, sillä tämä tarjous on voimassa vain tämän päivän.

Vaaka

Tunnet voimakasta vetoa sinulle tänään esitettävää, mutta epävarmalta kuulostavaa ehdotusta kohtaan. Pieni riskin otto lienee nyt paikallaan. Elämästä ei pidä tehdä liian varmaa pakettia.

Skorpioni

Vaivut johonkin aikaan päivästä syviin mietteisiin ja tulet näkemään sinua negatiivisesti vaivanneen asian kokonaan uudessa ja myönteisessä valossa. Toimenpiteisiin on syytä ryhtyä välittömästi.

Jousimies

Kiinnostut jonkun ystäväsi suosittelemasta mahdollisuudesta tutkia omaa elämääsi hiukan syvemmältä. Jos vielä illallakin tuntuu samalta, niin sitten kannattaa lähteä mukaan. Tulet tekemään arvokkaita löytöjä.

Kauris

Tunteesi ovat tänään vahvoja ohjatessaan sinua kohtaamaan nykyiselle elämäntilanteellesi arvokkaita henkilöitä. Älä taistele tutkainta vastaan. Kohtaa rohkeasti ne ihmiset, jotka sinua nyt kiinnostavat.

Vesimies

Törmäät hiukan outoon tai jopa yliluonnolliselta vaikuttavaan tilanteeseen jossakin vaiheessa tätä päivää. Asiaan kannattaa tutustua tarkemmin, sillä se liittyy muutoksiin, joita olet elämässäsi nyt toteuttamassa.

Kalat

Alitajuntasi ohjaa sinua tänään erittäin kiinnostaville, mutta jotenkin vaarallisilta tuntuville vesille. Älä anna pelokkaan mielesi estää sinua löytämästä uusia ulottuvuuksia elämääsi.

X