Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 1.6.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat kuljettavat sinua kivasti eteenpäin näin virallisesti kesän ensimmäisenä päivänä. Kaivat helposti itsestäsi energian asioiden toteuttamiseen, ja näinä aikoina tosiaan myös lukuisat fyysiset tarpeet tai tarve saada lisää rahaa tai materiaa tekevät itseään tiettäväksi. Asuinympäristössäsi hurmaat parhaiten!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ilmassa on jonkinasteista pallottelua asioiden välillä ja siihen voi liittyä eri vaihtoehtojen vertailuja tai vertailua itsen ja toisten välillä. Yhdessä tekeminen saattaa olla kuuma teema, ja ilman sitä mistään ei tule mitään. Nopeitakin johtopäätöksiä ja ratkaisuja voi tulla tänään ja huomenna. Muista, että sinulla on lupa hikoilla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Energiavarastosi näyttäisi olevan pullollaan nokkelaa ja asioihin nopeasti tarttuvaa energiaa, ja vikkelyys kielenkäytössä on enimmäkseen hyödyksi. Kuun sijainti skorpionissa tänään ja huomenna voi puolestaan saada sinut ajoittain hämmentyneeksi. Panosta yhä henkiseen kehitykseen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu skorpionissa ja Venus merkissäsi luovat luottavaisia tunnelmia, niin että tunnet olosi varmaksi tekemisissäsi. Ehkä muut luottavatkin sinuun tai huomaavat hoivaavan luonteesi sopivan tilanteeseen. Planeetat odottavat yhä sinun tarttuvan melko voimakkaasti konkreettiseen aiheeseen tai vaikka haravaan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tämä päivä voi olla terävien reaktioiden aikaa, jolloin tehdään vähän helpommin asioita, ehkä matalammalla kynnyksellä. Se voi tuottaa muutakin kuin hyötyä, jos asioita sanotaan helpommin. Oma tahtosi voi myös tuottaa aktiivisuutta perhepiirissä tai asuinympäristössä. Tähtäät yhä ylös tai esiin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Vaikka energiatasosi ei välttämättä ole kummoinen näinä päivinä, löydät uutta energiaa, jos paneudut syvällisesti johonkin. Ehkä huomaat energisoituvasi jostain taiteellisesta tai virtaavasta luovuudesta. Ansiosi huomataan monessa kohtaa, ja näet itse paremmin sinne, mitä et ole vielä saavuttanut!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt on taas tapetilla seikkoja, joihin voi liittyä tilejä, maksuja, vakuutuksia tai arvioita tulevista ajoista talouden kannalta. Sinulla tai läheisellä saattaa kyllä olla voimakas halu kuluttaa rahaa johonkin, joka tuntuu tarpeelliselta näinä aikoina. Rentoutumista löytyy aktiivisuudesta toisten kanssa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Merkkiäsi vastapäätä on yhä planeettoja, jotka viitoittavat elämääsi kohti muita ja tiiviimpää yhdessäoloa. Tämä voi merkitä tärkeitä vaiheita yhteistyön tai yhteisen harrastamisen kannalta, ja menestystäkin tai horisonttien laajentumista on kohtuullista odottaa. Suhteissa voi olla herkkiä hetkiä näinä päivinä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Löydä arkiseen työhösi uusia juttuja, sillä näinä päivinä siihen näyttäisi olevan mahdollisuus. Ehkä löydät suorastaan elämäsi tarkoituksen työssä, jopa alan, joka vastaa perimmäistä tarkoitustasi. On myös mahdollista, että koet vapautuvasi rasituksesta tai terveysongelmasta. Matkustaminen tukee hyvinvointiasi.

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan tietoisuutesi lisääntynyt viime aikoina sen suhteen, miten elät rennommin tai miten hyödyt enemmän elämän antoisista ja nautinnollisista puolista. Esiintymistäkin on enemmän monilla kauriilla ja sen myötä itsetunto kohenee. Muut voivat aistia sinussa uutta vetovoimaa ja rakkausasiat etenevät.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Toivottavasti et ole unohtanut tämän hetken ykkösasiaa, nimittäin rohkeutta ja aloitteellisuutta, jotka koputtavat ovellesi vähän väliä. Olet näiden viikkojen aikana todennäköisesti tekemisissä poikkeuksellisen urheiden tahojen ja ihmisten kanssa ja se voi johtaa näyttäviin tuloksiin. Tunnetasolla on jarruja.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunneplaneetat kuu ja Venus ovat harmonisessa asemassa merkkiisi parin päivän ajan ja se tuo sinulle mukavaa henkistä tasapainoa ja sovittelevuutta. Mikään ei tunnu järkyttävän sinua tai saavan sinua pois tolaltasi. Vie eteenpäin opillisia tavoitteitasi, ja ota vastaan uutta inspiraatiota, jota on tulossa viikon sisällä!

X