Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 1.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Maailmalla kiehuu tällä viikolla tavallista kuumempi keitos, joka saattaa näkyä myös uutisvirrassa. Sama valtava energiaryöppy pyrkii vapauteen jokaisen ihmisen elämässä. Anna oman energiasi suuntautua täysillä itse valitsemaasi suuntaan, olipa se mikä tahansa.

Oinas

Tiedät tällä hetkellä hyvin varmasti, miten sinun tulee toimia esille nousevissa kriisitilanteissa. Sinun tulee uskaltaa tehdä omat ratkaisusi yksin ja täysin muiden hyväksyntää hakematta. Tällä kertaa ratkaisun avaimet ovat sinun hallussasi.

Härkä

Vaikeuksia on nyt luvassa kaikkialla missä koet jonkun ihmisen tai asian rajoittavan elämääsi. Älä yritä väkisin vaan ole valmis muuttamaan asioita omassa elämässäsi sen verran kun näyttää tarpeelliselta. Tietoinen muutos ja elämäsi uudistaminen säästää sinut pahemmilta kolhuilta.

Kaksonen

Vaikka elämässä yleensä on nyt menossa jotenkin raskas vaihe, niin sinulla on hallussasi toimivia ratkaisuja ongelmiin kuin ongelmiin. Nyt pitää vain luottaa itseesi ja jättää muiden esille tuomat ongelmat omaan arvoonsa. Vaikka ne ovat tosia muille, niin sinua ne eivät kosketa.

Rapu

Silmissäsi tai mielessäsi häämöttävä suunnitelma on tosiaan valmis toteutettavaksi, mutta helpolla se ei liikkeelle lähde. Keskitä voimasi ja tee aloitus yhdellä ainoalla asialla, joka juuri nyt tuntuu antoisimmalta. Muista, että vastavoimat ovat pakollisia tekijöitä oman toimintasi onnistumisen kannalta.

Leijona

Varaudu hankaluuksiin viisaalla asenteella. Tänään tökkii oikein urakalla sellaisissa asioissa, joihin sinulla ei jostain syystä ole todellista motiivia. Varo liian aggressiivista asennetta hankaliksi muuttuviin asioihin. Ongelman ydin on nyt aivan varmasti omassa toiminnassasi.

Neitsyt

Vatsanpohjassa oleva tunne siitä, että pitäisi tehdä joku tärkeä konkreettinen ratkaisu pitää paikkansa ja juuri tässä on se toiminnan paikka. Sosiaalinen tilaus on jätetty sinun hoidettavaksesi ja tunnet selvää pettymystä, ellet jostain syystä pysty tarttumaan tilaisuuteen.

Vaaka

Vaikka tässä päivässä on raskasta energiaa niin sinulla pitäisi olla toiminnan avaimet käsissäsi. Älä epäröi tehdä sitä mikä sinua nyt kutsuu. Älä jää turhaan odottamaan muiden mukaan ehtimistä. Tällä kertaa on uskallettava mennä ihan omia polkuja omalla ajalla.

Skorpioni

Nyt saattaa elämä takkuilla oikein kunnolla, mutta älä hermostu vaan katso viisaasti missä pätkii ja miksi. Siirtovuoro elämän arvoituksellisella shakkilaudalla on nyt juuri sinulla. Tiedostamalla tämän ajan sinua voimakkaasti ohjaavaksi, et edes yritä päästä eteenpäin siellä, missä vastarinta on voimakkainta.

Jousimies

Sinulla on nyt sisäistä latausta ja voimaa tehdä selkeitä päätöksiä henkilökohtaisessa elämässäsi. Älä jää liikaa miettimään vaan tartu toimeen. Osaat toimia kriittisissä tilanteissa juuri oikealla tavalla ja siksi voit rohkeasti päättää mistä haluat elämäsi muuttamisen aloittaa.

Kauris

Kiire saattaa nyt iskeä salakavalasti kaikkeen päivittäiseen tekemiseesi. Jos huomaat näin käyvän, niin hiljennä kaikin keinoin tahtiasi. Näiden päivien aikana ei hosumalla pääse muuta kuin taaksepäin. Uskalla määritellä ajankäyttösi joka hetki uudelleen ja keskity vain itsellesi tärkeään tekemiseen.

Vesimies

Sinulla on nyt selvästi määräävä asema joissakin tapahtumassa olevissa asioissa. Luota omaan arvostelukykyysi ja uskalla tehdä isoja päätöksiä myös selvästi muita koskevissa asioissa. Varo hajottamasta itseäsi liian moneen suuntaan. Keskity vain sinulle tärkeimpään tekemiseen ja jätä kaikki muu kokonaan pois.

Kalat

Alitajuinen voima ohjailee kaikkea tekemistäsi tavallista voimakkaammin. Uskalla tehdä konkreettisia ratkaisuja tuntemuksiisi luottaen. Tunnistat kyllä oikean reitin, kun se osuu kohdallesi. Tulet hetkellisesti näkemään melkoisia visioita omasta tulevaisuudestasi. Lähde tekemään niistä totta.

X