päivähoroskooppi rapu
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 10.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu ja Mars kaksosten merkissä keventävät kosmista ilmapiiriä taivaalla ja lisäävät sinunkin kohdallasi tilaisuuksia ilmavaan keskusteluun ja hauskanpitoon. Keskustelua voi olla muutenkin enemmän, vaikka johtopäätöksiä niistä ei tehtäisikään. Rahan sijoittamisessa kannattaa olla varovainen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Näiden päivien aikana olisi aika tehdä kaavailemasi muutokset, sillä muutoksen planeetta Uranus on taivaalla voimakkaana ja kohdistuu useisiin merkkeihin tällä tavalla. Uranus voi tuoda myös yllättäviä tai stimuloivia käänteitä. Voit päästä irti pitkäaikaisesta taakasta. Iloa tulee käsillä tekemisestä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tämän ja huomisen päivän pitäisi olla monin tavoin vilkkaita, ja saat paljon aikaan. On myös mahdollista, että ympärilläsi tapahtuu kaikenlaista ja olet pyörteessä yhtenä rattaana mukana. Arkisen työnteon sektoriin kohdistuu muutosplaneettoja edellisten päivien tapaan. Ne voivat kutsua myös elämäntaparemonttiin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Onko asioita, joita haluat valmistella kulissien takana tai osittain salassa? Ehkä koet vain alitajuisesti, ettei asiasta kannata sanoa enempää. Salaiset juorutkin voivat kiinnostaa enemmän kuin yleensä. Planeetat suosivat edelleen erityisesti rentoa vapaa-aikaa ja matkustelua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat ovat pitäneet sinua todennäköisesti jo pidempään kiinni tietyissä perusasioissa, kuten kodin ja perheen tarpeissa tai katseesi on muuten kohdistunut melko lähelle tai vastakohtaisesti kauas menneisyyteen. Rahatalouden puolella on pidempään vallinnut ilmapiiri, joka pyrkii tuomaan korkeita ihanteita esiin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Se, miten puhut, kirjoitat tai koet viestiesi välittyvän eri tahoille tai toisille ihmisille on jollain tavalla muutoksen kohteena. Aivan kuin sinun kannattaisi kyseenalaistaa joitain vanhoja tapojasi tässä suhteessa. Vaikka näinä päivinä pyrkimyksissäsi on uutta potkua, älä kuitenkaan potki toista liikaa liikkeelle!

Vaaka (23.9.-22.10.)

On todennäköistä, että näinä päivinä kuuluu viestiä jostain kaukaa, kuten kaukana asuvalta sukulaiselta tai ystävältä. On yhtä hyvin mahdollista, että liikut itse toisella paikkakunnalla vaikkapa työhön liittyvän matkan puitteissa. Ehkä kielet kiinnostavat. Vaativatko elämäsi materiaaliset aspektit asennemuutosta?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onkohan jotain rytissyt lähelläsi, joko yksityiselämän puolella tai työelämässä, viime päivien aikana? Suuremmatkin muutokset ovat mahdollisia joko asenteissa tai konkreettisen, materiaalisen elämän tasolla. Sidokset toisten resursseihin ovat planetaarisesti esillä; harkitsetko myymistä, ostamista tai yrityksen perustamista?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa näyttää jo parin kuukauden ajan olleen enemmän aktiivisuutta toisten ihmisten kanssa. Tämä on voinut olla hyvin tiivistä viestimistä edellyttävää toimintaa. Juuri näinä päivinä toiminnan avaimet saattavat olla toisella taholla. Mitä jos tunne-elämään tulisi lisää salaperäisyyttä?

Kauris (21.12.-19.1.)

Arkisten seikkojen sektorilla näyttäisi tapahtuvan. Siihen voi liittyä työkuvioita, korjausta, siivousta tai terveydestä huolehtimista. Ole kuitenkin varovainen, ettet tee liikaa, liian vähän tai sekoita asioita keskenään. Kahdenkeskistä aikaa näyttäisi olevan vähemmän näinä aikoina, tai kuviot vaihtelevat.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jotain sähäkkää uutta voi olla tekeillä työympyröissäsi, joissa myös sinun kekseliäisyydelläsi tai nerokkuudellasi saattaa olla jokin rooli. Ehkä et ole varma, mitä sinulta odotetaan ja omat toiveesi voivat sekoittua yleisiin tavoitteisiin. Asettaako joku asteikkoja ja ehtoja rakkaudelle, vai oletko se sinä?

Kalat (19.2.-19.3.)

Kotiin ja perheeseen sidoksissa olevat aiheet voivat olla aktiivisen debatin tai toiminnan kohteena, ja on yhtä hyvin mahdollista, että niistä myös kinastellaan. Kotityöt voivat olla yksi aihe kaikessa kiireessä, mutta vältä liiallista hosumista! Kohottava kokemus voi olla käsillä näinä päivinä myös korkeakulttuurin parissa!

X