Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 10.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tällaisessa nousujohdanteessa piilee myös huijatuksi tulemisen vaara, joka on kuitenkin helposti havaittavissa jonkinlaisen levottomuuden muodossa. Asia kannattaa tarkistaa, jos vähänkään siltä tuntuu.

Oinas

Luota tänään vaistoosi, mikäli se millään tavalla yrittää varoittaa tekemästä jotakin tai menemästä jonnekin. Varoitus on tällä kertaa aiheellinen, vaikka mitään isompaa ongelmaa ei tämän kuvion osalta ole odotettavissa.

Härkä

Monenlaisia suunnitelmia ja ideoita pälkähtää päähäsi, mutta varaudu siihen, että yksikään ei tänään etene konkreettiseksi tapahtumaksi. Tässä päivässä on tavallista heikompi käytännöllisyyden aste, ja siksi moni asia jaa ajatuksen asteelle.

Kaksonen

Muisti pätkii ja ajatus harhailee sinne tänne tällaisena päivänä, joten älä suotta yritä pitää kaikkia lankoja tiukasti käsissäsi tai pysyä aikataulussa. Nyt on viisainta antaa asioille tilaa edetä omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa.

Rapu

Alitajuntasi toimii varsin aktiivisesti, ja saat mielenkiintoisia oivalluksia pitkin päivää, mutta mitään sen valmiimpaa ei kannata itseltään vaatia. Muut eivät välttämättä pysy tänään keikkuvilla kärryilläsi, ja jäät helposti yksin loistavien ideoittesi keskelle.

Leijona

Saatat tänään innostua tai ihastua johonkin ideaan tai ihmiseen aivan tosissasi, mutta paluu maanpinnalle tapahtuu yllättävän nopeasti. Silti tästä kohtaamisesta sietää olla kiitollinen. Tuohan se virkistävää vaihtelua elämääsi.

Neitsyt

Älä ihmettele, jos langat irtoilevat käsistäsi tai eksyt ihmeellisellä tavalla tutulta reitiltäsi. Se kuuluu tämän päivän perusilmeeseen ja pyrkii vain osoittamaan sinulle sellaisia seikkoja, joita et muuten huomaisi.

Vaaka

Vaistoat tänään jo kaukaa, jos joku yrittää houkutella sinua väärin perustein mukaan omiin juttuihinsa. Jos yhtään epäilyttää, jätä suosiolla osallistuminen tällä kertaa väliin.

Skorpioni

Yllättäviä muistikatkoksia saattaa esiintyä juuri niissä tärkeissä asioissa tai tapahtumissa, jotka nimenomaan olit päättänyt hoitaa kunnialla. Älä jää sitä sen enempää murehtimaan, sillä unohduksilla on nyt oma tärkeä merkityksensä.

Jousimies

Ota tänään mahdollisimman rauhallisesti äläkä usko ensimmäistäkään epäilyttävää vaihtoehtoa tarkistamatta ensin käsillä olevia faktoja. Elämä on oikullisella tuulella ja jujuttaa hyväuskoisia pilke silmäkulmassa.

Kauris

Tänään ei ole kaikkein selkein päiväsi, joten pyri välttämään tunteenomaista puuttumista sinua ärsyttäviin asioihin. Voit nolata itsesi pahan kerran. Asiat kun eivät nyt ole sitä, miltä ne ensin sinusta näyttävät.

Vesimies

Tänään voit turvallisesti tehdä asioita ja jopa päätöksiä hetken mielijohteesta, jos siltä tuntuu, sillä vaistoat heti, jos kaikki ei ole kohdallaan. Tietysti näitä varoittavia tuntemuksia kannattaa myös kuunnella.

Kalat

Usvainen olotila kannattaa ottaa tänään ilolla vastaan ja siirtää suosiolla kaikki tarkempaa ajattelua vaativat tehtävät seuraavaan päivään. Jos nyt yrität skarpata vähänkään liikaa, huomaat vain tyrineesi oikein kunnolla.

X