Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 11.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Venuksen yhtymä Jupiterille kultaa moninkertaisesti kaiken ilon ja hauskuuden, jota suot itsellesi loppuviikon aikana. Kollektiivinen tietoisuus tuo nyt iloa ilon luo ja rakkautta rakkauden luo.

Oinas

Erotat tänään itsellesi kauniit ja arvokkaat asiat helposti ja tunnet suurta vetoa niitä kohtaan. Osoita rakkautesi niille joihin kiitollisuutesi ja hyvä olosi nyt kohdistuu. Samalta suunnalta on löydettävissä paljon muutakin arvokasta, joten kannattaa näyttää, että kuulut joukkoon.

Härkä

Tänä ilon päivänä sinun osaksesi jää tiedostaa mihin asioihin elämässäsi olet nyt tyytymätön ja korjata tilannetta välittömästi. Jotain on tehtävissä vielä tänään ja voit olla varma, että oikeaksi katsomiisi asioihin puuttuminen saa olosi tuntumaan suorastaan ruhtinaalliselta.

Kaksonen

Tämä on sinulle onnekas ja muutenkin suotuisa päivä. Toteuta tänään niin monta pientä unelmaasi kuin mahdollista. Jokainen niistä kasvaa isommaksi kuin tällä erää pystyt lainkaan kuvittelemaan. Ellei sinulla ole tilaa toteuttaa omia juttujasi, niin silloin tämä jakso osaa tuntua todella kurjalta.

Rapu

Joku pitkään hautomasi unelma on toteutettavissa juuri tänään. Älä jää siihen seisomaan ja ihmettelemään vaan pistä asiat rullaamaan. Eipä taida tuntua kovin yksikertaiselta lähteä liikkeelle, sillä joku alitajuinen pelkosi yrittää estää sinua, mutta jos silti uskallat, niin taivas on auki edessäsi.

Leijona

Tiedät että onni kuuluu sinulle siinä missä muillekin. Tänään huomaat missä osissa elämääsi tämä tasa-arvoisuus ei toteudu. Ole kiitollinen mahdollisesta tyytymättömyyden tunteesta, sillä sen avulla voit pistää asiat uuteen arvojärjestykseen ja tehdä elämästäsi entistä nautittavampi kokemus.

Neitsyt

Jo pitkään haaveissasi ollut idea kannattaa laittaa vireille juuri tänään. Olet onnettaren suosiossa eikä epäonnistuminen tule kysymykseen, vaikka suunnitelman toteuttaminen arveluttaa liiankin kanssa. Rohkeutta ja riskinotto kykyä tarvitaan ennen kuin menestys kolkuttaa ovelle.

Vaaka

Nyt sinun kannattaa nauttia tästä päivästä täysin siemauksin. Elämällä on nyt aivan erityisiä ihanuuksia varattuna juuri sinulle. Tämän päivän ilo ja nautinto kertautuu moninkertaiseksi tulevan vuoden aikana, mutta ensin sinun on osoitettava kyvykkyytesi ottaa vastaan se mitä juuri nyt on tarjolla.

Skorpioni

Huomaat tänään ympärilläsi monia ihania asioita, jotka kuitenkin tuntuvat puuttuvan sinun elämästäsi. Nyt on aika päättää että kaikki mikä sinusta tuntuu hyvältä ja arvokkaalta myös kuuluu sinulle. Joudut tekemään muutamia raskaita valintoja ennen kuin aarreaitan ovet avautuvat, mutta se kannattaa varmasti.

Jousimies

Älä aseta elämällesi tänään mitään turhia rajoja, eikä missään nimessä mitään vaatimuksia. Keskity asioihin, joista pystyt nauttimaan, sillä niistä rakentuu tulevan elämäsi onnellisuus. Tämän päivän ilo kasvaa niin suurta korkoa, ettei ikäviin rutiineihin ole varaa uhrata sekuntiakaan.

Kauris

Katsele tarkasti ympärillesi ja uskalla tehdä mahdollisimman paljon itsellesi ihania asioita juuri tänään. Neuvon seuraaminen ei ehkä onnistu helposti, mutta siihen kannattaa panostaa kaikki liikenevät henkiset voimavarasi.

Vesimies

Tämä päivä kuuluu pyhittää kauneudelle ja rakkaudelle. Se mitä tänään suot itsellesi viitoittaa koko seuraavaa vuotta ja parhaimmillaan jopa 12:a seuraavaa vuotta. Venus ja Jupiter eivät toistamiseen kohtaa merkissäsi pitkään aikaan, joten nyt kannattaa nauttia elämästä koko rahan edestä.

Kalat

Tämä on onnen päivä, mutta sinulle se ei avaudu ihan helposti. Uskalla poiketa rutiineista ja hemmottele itseäsi niin itsekkäästi kuin pystyt, vaikka muut kuinka yrittäisivät sitoa sinua omiin malleihinsa.

X