Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 12.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kosmos jakelee nyt pelkkiä voittokuponkeja, joita riittää kaikille. Vanha maailma on jo kaatunut ja uusi on koko ajan syntymässä. Uusi maailma on ilon ja valon maailma, jonka löydät ensin omasta sydämestäsi ja sen jälkeen kaikkialta ympäriltäsi.

Oinas

Sisäinen tietoisuutesi ja viisautesi on tällä hetkellä sitoutunut johonkin sinulle tärkeään päämäärään, eikä sinulle jää juurikaan tilaa toimia muilla alueilla. Ahdistava olotila iskee valtavalla voimalla kimppuusi aina kun yrität suunnata energiaasi kehityksesi kannalta haitallisiin kohteisiin. Näissä tilanteissa sinun on uskallettava sanoa ei.

Härkä

Sinulla on nyt menossa yksi elämäsi voimakkaimmista jaksoista, eikä sinulla ole syytä jarrutella suurissakaan hankkeissa. Menestysnäkymäsi ovat suurenmoiset, eikä sinulta tule puuttumaan tukijoita, mikäli tosiaan päätät ottaa tarjolla olevan mahdollisuuden vastaan. Nyt on uskallettava pelata riittävän suurilla panoksilla.

Kaksonen

Haasteellinen kulminaatio Jupiterille ja Plutolle asettaa sinut todella suuren ratkaisun äärelle seuraavan kuukauden ajaksi. Sinulle avautuu mahdollisuus uudistaa koko elämäsi ja löytää avaimet menestykseen, mutta se edellyttää alitajuisten pelkojesi voittamista juuri sillä hetkellä kun tätä unohtumatonta tilaisuutta tullaan sinulle tarjoamaan.

Rapu

Sinulla on tämän kuvion aikana todella vahva näkemys siitä, mikä ei missään nimessä jaksa enää kinnontaa sinua. Tietoisuutesi nostaa sinussa pintaan vahvan tyytymättmyyden kaikkea sellaoista kohtaan, joka ei enää vie elämääsi eteenpäin. Nyt onkin mitä suuremmassa määrin uskallettava sanoutua irti tyytymättömyyttä synnyttävista asioista.

Leijona

Etenemiseesi ja kehitykseesi uran tai ammatin alueella kohdistuu nyt todella kova paine, joka vaatii sinua valitsemaan todellisen suuntasi ja määränpääsi. Ammattinimikkeesi saattaa olla muuttumassa ja juuri nyt lähiviikkojen aikana sinulla on mahdollisuus tehdä ratkaiseva siirtosi sitoutumisessa sinua eniten kiehtovalle alueelle.

Neitsyt

Elät loistavaa aikaa uraan, ammattiin tai yritystoimintaasi liittyvissä asioissa. Tietäessäsi, mikä sinua ihan varmasti eniten kiinnostaa, voit nyt varautua todella suuriin edistysaskeliin ja yllättäviin onnistumisiin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi joudut toki tekemään selkeitä päätöksiä ja ottamaan vastaan sinulle tarjolla olevat mahdollisuudet.

Vaaka

Sinulla on tällä hetkellä käytettävissäsi suorastaan valtava energialataus johonkin aivan tiettyyn tarkoitukseen, jonka melko varmasti voit tunnistaa oman innostuksesi suuruudesta. Samaan aikaan kaikki sinulle kuulumaton tekeminen herättää aivan valtavaa ahdistusta ja on selvä merkki suuren muutoksen tarpeellisuudesta kyseisellä alueella.

Skorpioni

Jupiterin ja Pluton yhtymä on sekstiilissä merkkiisi ja siksi sinä pääset nyt nauttimaan ainutlaatuisen toimivista energioista kaikilla sellaisilla alueilla, jotka ovat lähinnä sydäntäsi ja joista koet olevasi todella innostunut. Uskalla seurata oman kiinnostuksesi osoittamaa suuntaa ja tehdä rohkeita valintoja tulevaisuutesi kannalta.

Jousimies

Elämä osoittaa sinulle tämän kuvion avulla ne alueet ammattisi tai urasi alueella, jotka kaipaavat tarkempaa suuntausta tai selkeämmän linjan valitsemista. Tulet kohtaamaan painavia ongelmia sellaisissa asioissa, jotka ovat etenemässä sinun kannaltasi epäedulliseen suuntaan ja sinun on oltava valmis tekemään isojakin korjauksia.

Kauris

Jupiterin ja Pluton kohtaaminen merkissäsi lähes 200 vuoden tauon jälkeen on upeaakin upeampi onnenpotku, joka parhaassa tapauksessa suuntaa sinut kokonaan uudelle radalle elämiesi kiertokulussa. Sinulle tarjotaan nyt niin valtavaa mahdollisuutta, ettei siitä ole syytä kieltäytyä. Ne, jotka uskaltavat ottaa tämän valtavan askeleen, pääsevät nauttimaan uskomattomasta menestyksestä.

Vesimies

Täysin odottamattomia yllätyksiä ja upeita mahdollisuuksia elämäsi kehittämiseksi on nyt tarjolla ilman mitään näkyvää syytä tai omaa ansiotasi. Älä missään nimessä vetäydy oman vaatimattomuutesi taakse, kun näitä palkkioita tarjotaan, sillä tarjoiluvaunut ohittavat sinut muutamassa viikossa, joiden aikana sinun on annettava hyväksyttävä vastaus.

Kalat

Elät tällä hetkellä hyvin herkkien ja samalla voimakkaiden tunnelmien alaisuudessa, jotka parhaimmillaan ohjaavat elämääsi hyvin menestykselliseen suuntaan. Tarkkaile elämää ympärilläsi ja kuuntele ihmisten esittämiä tarjouksia avoimella mielellä, sillä sinulle on luvassa upeita mahdollisuuksia elämässäsi etenemiseen. Kerää kaikki rohkeutesi ja hyppää menestyksen kelkkaan.

X