Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 12.12.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Täysikuu samaan aikaan Venuksen ja Pluton yhtymän kanssa on omiaan synnyttämään hurjaa tunteiden paloa joko ihanalla tai sitten aivan päinvastaisella tavalla. Viha ja rakkaus kun ovat niin lähellä toisiaan. Tänään vihastuneet saattavat olla huomenna rakastuneet tai päinvastoin.

Oinas

Ole kuulolla, sillä tapaat tänään sellaisen ihmisen tai ihmisiä, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun tunne-elämääsi vaivanneeseen ihmissuhdeongelmaan, jos vain olet valmis seuraamaan saamiasi neuvoja.

Härkä

Naapurimerkkiin osuva täysikuu antaa sinulle onnekkaan aavistuksen lahjan, jota kannattaa kokeilla vaikka kansanterveyttä tukevissa laitteissa, ellet keksi jotain mielekkäämpää aihetta.

Kaksonen

Täysikuu paistaa sinun merkistäsi ja alitajunnasta nousee outoja ja ehkä pelottavia tuntemuksia, jotka vaikeuttavat uneen pääsyä. Täysikuun aikana valvominen on tarkoituksenmukaista alitajunnan herättämistä ja kuuluu luonnollisena osana elämään.

Rapu

Yllättäviä onnenpotkuja ja mielenkiintoisia kohtaamisia tapahtuu keskellä muuten niin tavalliselta vaikuttavaa päivää. Ole valmis heittäytymään seikkailuun ja tarttumaan hyvältä tuntuviin tilaisuuksiin.

Leijona

Haloo onko ketään kotona? Ole rauhassa vähän pihalla, sillä täydenkuun aika se vain sekoittaa ajatuksia ja pistää uneksimaan keskellä päivää. Tämän päivän unelmilla on taipumus toteutua.

Neitsyt

Sukkuloit taitavasti alitajunnan ja tietoisuuden välimaastossa Kuun loistaessa täytenä taivaalla. Kirkkaat oivallukset kannattaa toteuttaa turhia epäröimättä, sillä asiaan tarttuessasi saat sen varmasti toimimaan.

Vaaka

Maaginen ja oudolta tuntuva päivä yrittää osoittaa sinulle uutta ratkaisumallia mieltäsi painaneeseen asiaan. Tänään pintaan pulpahtava idea on todennäköisesti täysin toteuttamiskelpoinen.

Skorpioni

Ahdistava olotila iskee johonkin aikaan päivästä, ja silloin pinnasi on vaarassa kärähtää ilman mitään ennakkovaroitusta. Vapauta itsesi tähän päivään liittyvistä ennakko-odotuksista jo aamulla, niin saatat jopa välttyä pinnan paukkeelta.

Jousimies

Vältä ihmeessä viinaa ja huumeita tämän päivän kuluessa, sillä täysikuu möllöttää oppositiomerkissäsi ja herkistää ilman aineitakin älyvapaalle ja aggressiiviselle käyttäytymiselle.

Kauris

Vietä aikaa omissa oloissasi ja vältä epämiellyttävien tai riitaa haastavien ihmisten seuraa. Olet ajoittain täysin tunteittesi vietävissä etkä pysty hillitsemään itseäsi niin kuin normaalisti.

Vesimies

Fiilikset ohjaavat sinua tehokkaasti oikeisiin paikkoihin ja oikeiden ihmisten luo. Antaudu elämänvirran vietäväksi ja luota aavistuksiisi. Täysikuu antaa sinulle vahvan tietoisuuden elämäsi oikeasta suunnasta.

Kalat

Älä ihmettele, jos tänään vähän törmäilet ja sähläät aivan vaivattomissa paikoissa, sillä täysikuu osuu merkkiisi hankalassa kulmassa ja muistuttaa välittömästi, elleivät tunteet ja tavoitteet ole tasapainossa.

X