Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 14.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tänään huomaamme kaikki hyvin helposti, mitkä jutut eivät missään nimessä kuulu omaan elämään. Tyytymättömyyden tunne kertoo, mistä tulisi suosiolla päästää irti.

Oinas

Hiukan epävakaasti alkava päivä kääntyy tänään sinun eduksesi sitä mallikkaammin mitä selkeämmin pystyt säilyttämään oman linjasi ja tekemään sen vaatimat konkreettiset ratkaisut.

Härkä

Joku epäselvä työasia saattaa tehdä tästä päivästä todella ahdistavan, ellet ole halukas nostamaan kissaa pöydälle ja selvittämään tilannetta välittömästi sen ilmaantuessa. Selvittämättömänä tämä mitätön juttu voi aiheuttaa suurtakin harmia sitten myöhemmin.

Kaksoset

Tunnet tänään selvää levottomuutta ja vastenmielisyyttä sellaisia omaan asemaasi liittyviä juttuja kohtaan, jotka ovat tuomassa sinulle vaikeuksia. Menestyjä osaa leikata tällaiset osiot pois heti kun nämä merkit ovat havaittavissa.

Rapu

Tänään on syytä ottaa kantaa omaan sosiaaliseen asemaasi heti kun siltä tuntuu. Älä anna kenenkään määrätä sinulle sinun paikkaasi minkään organisaatiokaavion tai vanhan tavan perusteella, vaan esitä oma näkemyksesi ja pysy sinä.

Leijona

Olet tänään vahvoilla jossakin työpaikallasi tapahtuvassa selkkauksessa. Pidä vain tiukasti kiinni omista oikeuksistasi ja seuraa tunteittesi ohjausta isojenkin pamppujen tai vaikuttajien läsnä ollessa.

Neitsyt

Luota vaistoihisi kun huomaat, että joku työhösi tai asemaasi liittyvä asia on karkaamassa käsistä. Varoittavat aavistuksesi eivät ole tuulesta temmattuja ja siksi niihin tulee suhtautua tällä kertaa suurella kunnioituksella.

Vaaka

Jos joku tulee kysymään sinulta mielipidettä omaan asemaansa yhteisissä työkuvioissa, niin kerro hänelle rehellinen ja ehkä satuttava näkemyksesi nykyisestä tilanteesta. Jonkun olisi uskallettava olla rehellinen.

Skorpioni

Ota epäröimättä vastaan työhösi tai asemaasi liittyvä etuus tai tarjous, jota sinulle tänään mahdollisesti esitetään. Tilaisuus on sitä suotuisampi, mitä innostuneemmin olet siihen valmis hyppäämään.

Jousimies

Elät menestyksekästä Jupiter-kautta, johon joku ihminen tai asia vaikuttaa negatiivisesti. Tänään tunnet vahvaa tyytymättömyyttä sellaisiin ihmisiin tai asioihin, joiden annat vielä toistaiseksi estää sinua menestymästä tässä elämässä.

Kauris

Saat tänään hetkellisen muistutuksen kuolevaisuudestasi jossain suuria odotuksia sisältävässä projektissa. Älä hätäänny, homma on silti hanskassa, mutta jollain tavalla havaitsemaasi epäkohtaa on nyt syytä hoitaa.

Vesimies

Tiedossa on jotain hämminkiä työhösi tai asemaasi liittyvässä asiassa. Älä suotta hermoile, sillä ongelman näkeminen ja tiedostaminen avaa ovet sen onnistuneelle hoitamiselle ja sitä kautta selkeäksi voitoksi kääntämiselle.

Kalat

Tällainen päivä varoittaa jollakin tavalla väärään suuntaan menossa olevasta, työelämääsi liittyvästä asiasta. Ole hereillä ja seuraa oman tyytymättömyytesi tilaa, sillä se paljastaa, missä olet lykkimässä petolliseen maastoon.

Lue myös:

Astro.fi

 

X