Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 14.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun siirtyminen vesimiehen merkkiin pariksi päiväksi saa mielesi kevyemmäksi viime päivien pohdinnoista. Vapauden tuulahduksia voi tulla sieltä täältä tai erilaiset kokemukset ja keskustelut säväyttävät päivääsi. Muutoin meno jatkuu melko maanläheisissä merkeissä, huomion kiinnittyessä kotiin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulle voi tulla yhtäkkiä kiire pohtia suurta tavoitettasi kesän vieton kannalta ja olet valmis nopeisiin toimenpiteisiin tai äkkilähtöön. Yhtäkkinen nopeutesi tai reaktiosi voi yllättää monet, mutta parhaimmillaan saat jotain oivaltavaa aikaiseksi. Sinulla on yhä loistava jakso paperiasioiden hoidon kannalta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olet jo noin viikon verran ollut tilassa, jossa olet valmiimpi vastaanottamaan henkisiä näkemyksiä elämääsi. Yin ja yang, meditaatio tai jooga voivat tulla tutuiksi, tai voit kokea kohtalonomaista vetoa johonkin auttamistoimintaan. Veden lähellä oleilu voi kiinnostaa tavanomaista enemmän. Mystinen henkilö tekee vaikutuksen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ryhmätoiminnalle on edellytyksiä tämän kesän aktiviteeteissa, ja siksi saattaa ollakin, että ryhmämatka on agendalla. Aurinko ja Merkurius ovat yhä merkissä auttaen sinua suoriutumaan monimutkaisistakin tehtävistä, ja olet enemmän vetoapuna moneen menoon. Tunteissa on pinnanalaisia värähtelyjä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuten jo yli viikon ajan, saat yhä voimaa ja terhakkuutta Marsista, joka on haasteellisessa asemassa merkkiisi vielä reilun kuukauden. Tuntuuko siltä, että jotain uutta pitäisi saada tavoitteiden joukkoon, jotta olisit aidosti motivoitunut? Joku voi nyt ärsyyntyä jostain, oletko se sinä?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Harvoin planeetat suuntaavat sinua näin paljon maailmalle kuin näinä aikoina. Se tarkoittaa sitä, että koet eläneesi pitkään kuin kopissa tai muutoin rajatussa ympäristössä, ja yhtäkkiä maailma aukenee sinulle monin tavoin. Matkustaminen todennäköisesti on kuin onkin listalla, ja suhteen magiikka tehoaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Taloudelliset seikat ovat todennäköisesti tulleet enemmän agendalle jo viikon verran, ja sinun on katsottava rehellisesti, oletko sitä edeltävinä viikkoina tuhlaillut liikaa. Monet muutkin seikat pitävät sinua ryhdikkäänä, joten spontaaneille tekemisille ei välttämättä ole aikaa. Jokin pelaaminen tai leikki onnistuu!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kotioloissa voi tulla jotain kiireellistä järjestettävää, se voi olla vaikka valmistautumista yllätysvieraisiin tai muuta, johon vasta heräät. Nyt olisi syytä hakea kompromissia kaikin voimin, sillä hermot ovat kireällä puolin tai toisin. Nyt on enemmän kuin todennäköistä, että sinulla on salaisia ihastuksen tunteita!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arjen asioissa kommunikaatio on tärkeää ja voit huomata sen vaikka puheluiden tai keskusteluiden määrässä tai neuvoissa, joita annetaan puolin ja toisin. Päivätyöhön liittyvää keskustelua voi myös olla tiedossa, vaikka olisit lomalla. Suhteissa voi olla jotain erikoisen hienovaraista tai hämmentävää!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat viestivät ihmissuhdesektorillasi, että yhteistyötä pitää tehdä ja asioissa täytyy muutenkin löytää yhteisymmärrys. Tämä ei siis ole yksin tekemisen tai päättämisen aikaa, sen varmaankin olet jo huomannut noin viikon verran. Voit keksiä originellin idean talousasian ratkaisemiseksi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat puoltavat melko lailla itseesi ja perheeseesi keskittymistä ja kotiolojen parantamista, ja näihin olisi hyvä satsata täysillä! Korjaa nyt puutteet ja laita laitteet ja kuistit kuntoon. Kaikki parantaminen onnistuu, mutta ei pikavoittojen hakeminen. Yhteinen nautinto voi yhdistää erityisellä tavalla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Saatat löytää kesäreissulla erityisen paikan, jollaista et ollut aiemmin nähnyt tai joka on tunnelmaltaan erikoinen. Kuten jo viikon verran, saat paljon lämpimiä kokemuksia ystävien tai perheen kanssa ja uusia muistoja syntyy. Viihdettäkin on runsaasti tarjolla, ja juuri nyt erityisen huumaavaa.

X