päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 15.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Keskustelutahtoa ja sosiaalisia suhteita on ollut riittämiin viime aikoina uuden avoimuutesi myötä, mutta tällä hetkellä monet käytännön aiheet painavat päälle. Tarvitsetko sohvan, ruokapöydän, lakanoita vai lämpimiä vaatteita talvea varten? Ravinto kiinnostaa monia oinaita nyt, joten miksei hyvä ravintolailta?

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu on merkissäsi ja eilisestä lähtien yhtymässä muutoksia, yllätyksiä tai uudistamista tuovaan Uranukseen. Sinussa voi siis kyteä muutoksen siemen jollakin elämäsi alueella, mutta merkillesi ominaisesti et lähde suin päin tekemään isoja siirtoja. Venus hellii sinua monella tavalla, ja se näkyy ulkoisesti!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ilmassa on asioita, joita ei sanota ääneen – ne voivat liittyä rahaan tai materiaan. Olisiko kyseessä kateutta? Ehkä et halua, että toisilla on enemmän vaurautta? Emotionaalisia reaktioita voi sinkoilla puolin ja toisin, ja niitä voi olla vaikea ymmärtää. Parisuhteessa tunne ja tahto eivät aina kulje samaan suuntaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotiasioiden hoitamisessa tai niihin liittyvissä sopimuksissa on voinut ilmetä häikkää tai viivästymisiä vajaa viikon verran, tai sitten niitä ilmenee vasta nyt. Remontti- ja muissa asioissa kannattaa odottaa lokakuulle, jolloin Merkurius lopettaa perääntyvän liikkeensä. Luota yhteisön voimaan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat vievät sinua tutkiskelemaan päämääriäsi uudesta näkökulmasta, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Ehkä asioita on ajateltava nyt toisin, vaikka kaikki eivät olisikaan samaa mieltä! Työn kannalta voi olla myös tiedossa täsmennyksiä rooleihin. Jos teet tänään ostoksen, siihen vaikuttaa fiilis!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kohottavia elämyksiä voi tulla runsaastikin, jopa niin, että jalkasi eivät aina tunnu olevan maan pinnalla! Ehkä sinulla on tunne, että saat olla osa jotain järjestystä tai joukkoa, jota olit hieman kadehtinut. Sinun voisi olla syytä välttää materiaalisia hankintoja, sillä Merkuriuksen perääntyminen iskee niihin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

mietit Talousasiat puskevat päälle monien vaakojen kohdalla, työpaikalla ehkä niin, että tulot ja menot tasataan ja voittoprosentteja viilataan. Suuria palikoita siirrellään talousmielessä ympärilläsi tai itse rahaa vievää investointia. Hämyiset ympyrät ja himmeät valot sopisivat suhteen tyyssijaksi. Tai sitten rauhoittuminen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Toisten tahto voi olla nyt laki jossain asiassa, ja saattaa olla, että joku yrittää vääntää sinulle asiaansa rautalangasta. Turhautumistakin voi tulla kahdenkeskisissä asioissa, ja ne voivat liittyä materiaalisiin seikkoihin tai rahaan. Kaivat mielelläsi yhä asioita mielesi syövereistä ja muiden salaisuudet kiinnostavat!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ristiriitaisia energioita on ollut enemmän 6.9. lähtien, ja ilmapiiri pysyy vielä samantyyppisenä jonkin aikaa. Toisin sanoen saat aikaan enemmän, uskallat paremmin ja törmäät useammin erilaisiin intresseihin. Raavasta työntekoa voi olla juuri nyt luvassa, mutta kahdenkeskinen harrastus on mielessä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Huomaat ehkä olemuksesi tavallista herkemmin, ja samaan syssyyn siinä olevat pulmat, jotka vaatisivat tyylillisiin seikkoihin keskittymistä. Pääasiassa pitkäaikainen planetaarinen tilanne on kannaltasi suotuisa ja pääset helposti haluamiisi tilanteisiin ja yhteisöihin. Muista paneutua yksityiskohtiin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Viimeaikaiset vapauden tuulet ovat pitäneet yllä tietynlaista letkeyttä ja sinun on ollut vaikea sopeutua rutiininomaisten tehtävien suorittamiseen. Sen sijaan virastoaiheet ja juridiikkaan liittyvät asiat hoituvat pääasiassa hyvin ja voit huokaista helpotuksesta. Suhteessa on ristiriita vapauden ja omistamisen välillä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa on paljon potkua, ja tunteet sekoittuvat toimintaan jollain tavalla. Siksi haluat ehkä kokea vahvasti, esimerkiksi väkevän taide- tai lukuelämyksen. Oopperakin, ja siihen liittyvä draama voisi antaa paljon. Päänvaivaa aiheuttava raha- tai sopimusasia voi olla odotusvaiheessa vielä viikkoja, ja vaatii kärsivällisyyttä.

X