Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 16.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos olet odottanut tiukkaa tilannetta, voi se olla nyt tiedossa. Kuu ja Pluto ovat nimittäin haasteellisessa asemassa merkkiisi ja siksi opettavainen tilanne voi olla tarpeen, vaikka tuntuisi aluksi hankalalta. Varo kohottamasta itseäsi liikaa kunnian kukkuloille! Enimmäkseen olet energinen ja pärjäät hyvin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saat ehkä uudenlaista tuntumaa kaukana sijaitsevaan paikkaan, ja lomakohteena voisi olla tarjolla mystinen tai taianomainen paikka tai vaikka joogamatka. Menneisyydestä saattaa pulpahtaa esiin perinne, erikoinen esine tai ihminen. Muutat tietoa erityisen hyvin tuloksiksi, jotka näkyvät, tuntuvat tai maistuvat.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tiedossa voi olla kokemus, joka menee pintaa syvemmälle, vaikuttaa psyykeesi ja saa sinut muuttumaan tai kaipaamaan muutosta. Ehkä oivallat, miten voit perinpohjaisesti muuttaa raha-asiasi, mutta varovainen täytyy olla! Vilkasta liikehdintää on meneillään eri puolilla ja muiden mukana mennään.

Rapu (21.6.-22.7.)

Päivän aikana voi olla kummallinen hetki, johon liittyy vaikutusvaltainen henkilö ja hänen valtansa sinuun. Oletko mennyt hänen pauloihinsa vai nousevatko karvat sen sijaan pystyyn? Käännekohta on mahdollista aiheessa, jota tehdään yhdessä. Pinnan alla on sanomattomia asioita tai niitä pehmitellään.

Leijona (23.7.-22.8.)

Menoa ja meininkiä olisi planeettojen mukaan luvassa, ja siihen voi kuulua aluevaltauksia tai entisen aluevaltauksen jatkamista. Tai sitten koet tarvitsevasi ympärillesi paljon ihmisiä ja vaihtelua. Säpinää ja sutinaa olisi tarpeen saada tai sitten kumppanisi tarvitsee niitä. Venus työntää esiin halun ylpeillä suhteesta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näinä aikoina sinulle on tärkeää päämääriisi keskittyminen ja niiden saavuttaminen, joten toivottavasti asenteesi ei mene paljon ristiin leppoisan kesälomailun kanssa. On todennäköistä, että lähdet mukaan väittelemään, jos joku haastaa näkemyksesi. Matkailu parantaa suhteesi laatua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Perheeseen, asuntoon tai kotielämän piiriin liittyvä asia kaipaa kipeästi ratkaisua, ja sitä ehkä väännetäänkin oikein urakalla. Muutoin energiat ovat melko leppoisat ja menet eteenpäin, ulospäin tai ylöspäin näinä aikoina. Mielessäsi ovat päällimmäisinä matka ja seikkailu, joihin voi tulla uskaliaita elementtejä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Monet seikat tuntuvat sukeltavan pintaa syvemmälle, ja sinun on sukellettava myös saadaksesi kiinni aiheesta. Olisi erinomainen hetki keskustella syvällisiä, jopa ongelmista ja hankalista aiheista. Näytät joka tapauksessa itsestäsi salatun puolen, joka hätkähdyttää. Suuntaa energiaasi käytännön aherrukseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Huomiosi voi kiinnittyä raha-asioihin tai materiaan erikoisella tavalla. Ehkä luopuminen jostain tavarasta tuo esiin muistoja menneisyydestä tai sitten pohdit muutoin kiintymystäsi aineellisiin asioihin. Lähiviikkoina kanssakäyminen on aktiivista, ja on mahdollista, että sopimustakin harkitaan.

Kauris (21.12.-19.1.)

Poraudut selvemmin ja syvemmin asiaan kuin asiaan, ja pedanttina luonteena annat syväluotaavia neuvoja myös muille. Voit huomata kodissasi kaikkea siivottavaa ja korjattavaa, mihin ei ole aikoihin koskettu. Syväluotaava korjaaminen ja puutteiden huomioiminen kantaa myös terveysasioissa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Syväsukellusta on luvassa menneisyyden muistoihin, ja voihan jostain putkahtaa myös elävä muisto tai assosiaatio jostain kaukaa, niin että sinun täytyy hieraista silmiäsi. Psykologinen energia on nyt syväluotaava erityisesti sinun kohdallasi, ja se voi merkitä psykologisen esteen tajuamista ja ylittämistä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Voit löytää uudenlaisen yhteyden verkostoon tai ryhmään, johon tuot omanlaistasi tunnetta tai oivallusta, ja muut saattavat sitä hätkähtää. Voit yhtä hyvin sulkea ulkopuolelle ihmisen, jonka näet irrallisena tai petturimaisena oman elämäsi suhteen. Kaikki ei muutenkaan mene täysin sopuisasti, ja luovia täytyy!

X