Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 17.12.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Kuu saattelee Saturnuksen Vesimiehen merkkiin ja jotain heilahtaa isosti myös kollektiivisessa tajunnassa aivan uusille raiteille. Ei haittaa vaikka heilahtaisi sinullakin. Tämä on keksintöjen kulta-aikaa.

Oinas

Tänään on erinomainen päivä lyödä lukkoon eräs jo muutaman päivän vireillä ollut työelämääsi tai harrastuksiisi liittyvä suunnitelma. Ole valmis toimimaan vikkelästi, sillä muuten tilaisuus menee ohi niin että heilahtaa.

Härkä

Jos tänään kohtaat selviä, negatiivisella tavalla tunnepitoisia reaktioita työelämääsi liittyvissä asioissa, niin pidä silti tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi. Vain sinä itse voit päättää tulevaisuudestasi.

Kaksonen

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.

Rapu

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

Leijona

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

Neitsyt

Joku asia johon olet viime aikoina sitoutunut näyttää menevän loistavasti eteenpäin, mutta varaudu ikäviin ja odottamattomiin yllätyksiin, jotka eivät missään nimessä tarkoita kyseisen suunnitelman kaatumista vaan tiettyjen korjausten välttämättömyyttä.

Vaaka

Olet tänään loistavassa tilanteessa viedäksesi onnistuneesti eteenpäin jotakin työelämäsi uudistumiseen liittyvää muutosta tai parannusta. Oivallukset syntyvät sekunnissa ja jo seuraavassa asiaa pitäisi pystyä viemään eteenpäin.

Skorpioni

Päivän mittaan saattaa joku työelämääsi liittyvä asia hermostuttaa sinua ja muuttua hyvin hankalaksi. Kohtaat siinä tilanteessa itse asettamiasi vaatimuksia, jotka ovat liian suuria toteutuakseen. Mikä estää sinua tyytymästä siihen mitä saat aikaan luonnollisesti, liikaa yrittämättä.

Jousimies

Nyt on oikea hetki tehdä joku merkittävä sitoutuminen päivän tai parin mittaiseen juttuun, joka liittyy joko työelämään tai harrastuksiisi. Muista että vain itse voit antaa itsellesi luvan tai kieltää jotain itseltäsi. Kumpaa nyt haluat tehdä?

Kauris

Tulet saamaan tämän päivän aikana vahvan varmistuksen jostakin hiljattain tekemästäsi ja työelämääsi tai harrastukseesi liittyvästä ratkaisusta. Kohtaamasi kannustus on merkki siitä, että suuntasi on oikea, ainakin toistaiseksi.

Vesimies

Saat tänään päähäsi selkeän kuvan siitä mihin suuntaan elämäsi on menossa ja siksi kaikki tänään eteesi tulevat ratkaisut on tehtävä välittömästi ja mahdollisimman itsenäisesti.

Kalat

Lähi aikoina tekemäsi ja työelämään liittyvä päätös kaipaa juuri tänään jotain selvää tarkennusta. Mieti tarkasti mihin suuntaan haluat elämääsi viedä, sillä tänään tekemilläsi päätöksillä on tavallista paremmat lähtökohdat.

X