Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 18.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kun pystyt vapauttamaan itsesi jatkuvasta päivittäisestä stressistä, saat käyttöösi aivan ihmeelliset luovuuden voimat, telepatian, rauhan ja varmuuden siitä, että olet oikealla reitillä. Se on oikeaa elämää.

Oinas

Näet onttojen selitysten läpi uskomattoman selvästi ja näkemäsi mukaan sinun tulee nyt pystyä toimimaan, vaikka se varmasti loukkaa jotakuta sinulle läheiseksi tullutta tai muuten tärkeää henkilöä. Turha vieraskoreus kostautuu ikävällä tavalla jo tulevien viikkojen aikana, joten luota vain itseesi.

Härkä

Totuus osoittautuu nyt odotustesi vastaiseksi ja joudut perumaan joitakin aikaisempia puheitasi. Älä epäröi myöntää tilanteen muuttuneen siitä kun viimeksi olit sen kanssa tekemisissä. Sinun ei tarvitse olla kenenkään silmissä kaikkitietävä ihmeolento. Inhimillisyys herättää luottamusta, joten pistähän toimeksi.

Kaksonen

Joku yrittää vetää sinut mukaan omiin outoihin juttuihinsa, mutta aavistat herkästi kaikenlaisen vedätyksen ja siihen on uskallettava reagoida, vaikka tietäisitkin toisen loukkaantuvan pahanpäiväisesti. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudesta ja silloin homma on jotenkin pielessä.

Rapu

Olet sanallisen ilmaisun virtuoosi näinä päivinä, sillä pystyt lukemaan kanssaihmistesi ajatuksia ja sovittamaan oman käytöksesi tämän sanattoman viestinnän mukaiseksi. Herätät aivan poikkeuksellista luottamusta tämän kykysi ansiosta, eikä tilaisuutta kannata jättää käyttämättä. Anna siis kielesi laulaa.

Leijona

Et pysty sulattamaan virheellistä informaatiota edes omasta suustasi lähtevänä ja siksi paljastat jopa itsesi, mikäli yrität vähänkään väistää totuutta. Tämä ajan laatuun pohjautuva asenteesi herättää toisaalta luottamusta ja toisaalta suurta närkästystä, mutta älä anna minkään estää sinua julkistamasta omaa totuuttasi.

Neitsyt

Ideasi ovat harvinaisen toimivia ja teet lähipäivien aikana monia upeita keksintöjä, jotka osoittautuvat yllättävän toimiviksi myös käytännössä. Homma ei kuitenkaan pelaa ihan itsestään, sillä tarjoutuviin mahdollisuuksiin tulee tarttua välittömästi ja lisäksi on uskallettava edetä täysin omalla tahdilla.

Vaaka

Aavistukset iskevät tajuntaasi sellaisella voimalla, että olet täysi luupää, ellet suostu näiden päässäsi levottomina pyörivien ajatusten osalta muuttamaan suunnitelmiasi uusille urille. Mitään selkeää ja näkyvää hyötyä muutoksesta et tule etukäteen löytämään ja silti se on nyt tehtävä. Onnea matkaan.

Skorpioni

Tästä ei herkkyytesi enää parane. Näet ja kuulet asioita, joista muilla ei ole harmainta aavistusta. Käytä ihmeessä tätä hetkellistä kykyä hyväksesi ja toimi hetkellisten oivallustesi osoittamalla tavalla. Kekseliäisyytesi tulee osoittautumaan erittäin menestykselliseksi, jos vain luotat yliluonnolliseen itseesi.

Jousimies

Varoittavat aavistuksesi esiintyvät tällä kertaa niin selkeällä tavalla, että olet täysi hölmö, ellet ota niiden viestiä tosissasi ja toimi tuntemustesi osoittamalla tavalla myös tärkeitä päätöksiä tehdessäsi. Jotkut eivät millään ymmärrä sinun järjen juoksuasi, mutta jätä se suosiolla heidän omaksi ongelmakseen.

Kauris

Luota herkkään intuitioosi. Se ohjaa sinua nyt selvillä merkeillä kohti oikeita ratkaisuja tämänhetkisessä elämässäsi. Nyt ei parane epäröidä mieleesi aivan odottamatta tulevia visioita, jotka vaativat sinua tarkistamaan suuntaasi tai sitä, että toinen osapuoli ymmärtää asiat haluamallasi tavalla.

Vesimies

Tunnistat valheellisen puheen ja valheelliset viestit harvinaisen selvästi, eikä silloin parane jäädä tuppisuuna seuraamaan tilannetta. Havaitsemasi totuuden vastaiset väittämät tulevat haittaamaan elämääsi yllättävän raskaasti, ellet uskalla puuttua niihin tippaakaan kiertelemättä. Vain puhdas totuus toimii.

Kalat

Aivosi pelaavat kuin huippuunsa viritetty tietokone ja näet selvästi menneeseen ja tulevaan. Voit nyt luottaa arviointikykyysi kaikissa tilanteissa. Tuskin pystyt välttymään joltakin suurehkoja riskejä sisältävältä innostukselta, joka toteutettuna johdattaa sinut melkoiseen menestykseen elämässäsi.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X