Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 19.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Työelämässä on ryhdistäytymistä, järjestettävää tai ihan vaan sitä, että sääntöjä käydään läpi tai ne tulevat vastaan eri yhteyksissä. Jos koet olevasi kuin norsu posliinikaupassa, älä välitä, sillä se menee ohi viimeistään huomenna. Olet yhä monin tavoin suotuisten tähtien alla Venuksen ja Jupiterin lämmössä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toisella paikkakunnalla sijaitseva perinteinen paikka voi kiinnostaa, ja kyseessä voi olla historiaa täynnä oleva kaupunki tai perinteisen taiteen näyttely. Muukin perinteisiin liittyvä syy voi muotoutua siteeksi muualle. Voit saada toiminnallasi paljon aikaan ryhmässä, varsinkin jos kyseessä on auttaminen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tämänpäiväinen kuun sijainti voi tuntua hiukan tukahduttavalta tai painavalta kannaltasi, ja totuus tulee eteesi vääjäämättä varsinkin talousasiassa. Työelämässä voi olla meneillään monta erikoista vaihetta, ja saatat miettiä, voitko antaa työllesi niin paljon kuin haluaisit. Huomaat monta uskollista ystävää!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toisten vaatimukset tai määräykset voivat olla tämän päivän aihe, ja voihan se merkitä myös päivänpolttavista poliittisista aiheista puhumista kahvitauolla. Sinun on yhä syytä varoa lipsautuksia tai väärinymmärryksiä, joita voi sattua enemmän vielä muutaman päivän verran. Tunne ja ylpeys ovat ristiriidassa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikka oletkin ihmistyyppiä, joka haluaa olla täysin sydämin esillä ja loistaa, on sinullakin aika olla joskus hissukseen ja vetäytyä pohdiskeluun. Useat planeetat vetävät sinua kuitenkin osallistumaan laajemmaltikin, joten palavereita ja ryhmäkokoontumisia lienee riittämiin näinä päivinä. Rakkaus on sisäisempää.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Itseluottamuksesi on kaiketi hyvällä tolalla, ja auttaa sinua varsinkin tilanteissa, joissa vaaditaan ryhtiä, arvokkuutta tai luottamuksen ilmapiirin luomista. Työkykysi tai -motivaatiosi on myös korkealla ja viet innokkaasti eteenpäin viime viikkojen aikana esillä olleita aiheita. Tunteissa on kysymysmerkkejä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onkohan jo eilisestä ollut esillä asioita, jotka vievät sinua poispäin suuresta maailmasta, työ- tai sosiaalisista ympyröistä kohti perheen asioita? Vaatiiko joku enemmän hoivaa? On mahdollista, että menneisyyteen liittyvä seikka tai ihminen on tässä syynä. Voit löytää syyn uuden opiskeluun.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Keskusteluja voi nyt sävyttää se, miten ilmaiset itseäsi muodollisesti tai vakuuttavasti tai miten osaat käsitellä jotain hallinnollista asiaa. Kuvioissa voi olla mukana talous, josta keskustellaan tai joka aiheuttaa toimenpiteitä. Miten olisi rehti taiteen harrastaminen, sillä harvoin planeetat suosivat sitä näin?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu kauriin merkissä tekee vakavamman ilmapiirin kaikille, mutta sinun kohdallasi se voi vaikuttaa erityisesti siihen, että varmistelet jotain tavaraan tai materiaan liittyvää seikkaa. Kiivaan yhteydenpidon ilmapiiri vaan jatkuu, ja riippuu sinusta, onko se tuottavaa vai menevätkö asiat sekaisin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Koska kuu on merkissäsi, sinulla luulisi olevan tunne, että kaikki on pääasiassa kunnossa ja hallinnassasi. Elämäsi turvallisuus on yleensä hyvin tärkeää sinulle, myös materiaalisessa mielessä. Koska Venus ja Jupiter ovat haasteellisessa asemassa merkkiisi, koet tarvetta haastaa itseäsi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

On hyvä tehdä nyt joitain asioita sammutetuin lyhdyin eikä lähteä soitellen sotaan, sillä energiatasosi ei ole paras mahdollinen etkä koe oloasi kovin avoimeksi. Sinua voivat kiinnostaa uudenlaiset keholliset elämykset ja makunystyräsi saattavat kaivata eksoottisia makuja. Koe siis jotain ainutlaatuista!

Kalat (19.2.-19.3.)

Pystyt näkemään yhteisössä sen, mikä siinä on hyödyllistä ja miten sen statusta voi parantaa yhteiskunnassa. Voit ainakin tämän puitteissa näyttää kykyjäsi työelämässä tai järjestössä ja tuntea itsesi päteväksi. Merkuriuksen perääntyminen voi osoittautua mutkikkaaksi kodin hankinnassa.

X