Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 2.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun dynaaminen asema vielä tänään voi saada sinut huomioimaan perheeseen liittyviä tarpeita tai sitten perhe-elämä vaatii sinulta aika paljon. Toisaalta jossain laajaan verkostoon tai ryhmään liittyvässä aiheessa on jatkossa vähemmän painoarvoa. Kaikkein parasta on nyt onnen planeetta Jupiterin läsnäolo merkissäsi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olisiko niin, että viimeaikainen määrätietoisuutesi ja työteliäisyytesi tuottaa selvästi hedelmää ja huomaat asemasi parantumisen pysyvästi? Laskelmasi hyötyjen ja haittojen suhteen voi tuottaa myös luopumisen tietystä suunnasta. Venus ja Jupiter vaikuttavat yhä kulissien takaisella sektorilla, joten pidä salassa tietty seikka!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pitkäaikainen Mars on vielä merkissäsi lähes koko kuukauden, joten ylimääräistä energiaa on saatavilla sen ajan. Auringon asema voi puolestaan aiheuttaa pientä energian ajoittaista lakkoilua, joten puhti ja väsymys vuorottelevat tiheään. Tulevaisuuden suunnitelmat saavat yhä laajuutta ja kasvatat piiriäsi siinä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Aurinkokunnan valot, kuu ja aurinko sijaitsevat merkkiisi nähden mukavasti, joten koet yhä olevasi vahvoilla asiassa kuin asiassa. Tosin toimintasi jatkuu yhä parhaiten sellaisena, että pysyt suurimpien estradien takana, kuitenkin eteenpäinmenossa vahvasti mukana. Aika sopii vielä henkisfyysisen harrastuksen aloittamiseen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tarve levolle ja rauhalle on tänään olemassa, joten ei ole aika paahtaa täysillä kunnianhimoisten tavoitteiden kanssa. Ehkä jo huomenna saat uutta potkua sellaiseen. Jokin vaiheen muutos on nyt aistittavissa ja saat kiihkeimmän työvaiheen tai älyllisen aherruksen todennäköisesti päätökseen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Talousasioissa on varmaankin ollut uusia mahdollisuuksia tai uutta helppoutta jo viime vuoden puolelta, ja näinä päivinä olet entistä enemmän suuntautunut avoimuuteen tässä aiheessa, jopa uuden yrittämisen välityksellä. Jokin ahkeruusvaihe tulee päätökseen, ja jatkossa pelaat enemmän muiden kanssa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä olet pohtinut viime aikoina paljon kaikkea sitä, mikä ei ole puhtaasti työn suorittamista tai uralla etenemistä. Olet voinut miettiä leikkisyyden, pelaamisen tai vapaa-ajan roolia kuten myös omaa imagoasi. Tällainen vaihe on nyt lopuillaan, ja viimeistään viikon päästä olet pienimuotoisen aherruksen parissa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

On mahdollista, että huokaiset helpotuksesta näinä päivinä, sillä pidempiaikainen taakka näyttäisi olevan väistymässä. Viime vuosina merkkiisi on kohdistunut useita planeettapaineita, jotka ovat myös kehittäneet sinua. Juuri tällä hetkellä voit kokea sielunsympatioita ihmistä kohtaan, joka ei ole aivan lähellä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tiedollisia aiheita on voinut ilmaantua eteesi runsaasti viimeisen kuukauden ajan, ja olet todennäköisesti jäsentänyt tietoa uudella tavalla. Opillinen nälkä kuitenkin todennäköisesti päättyy piakkoin ja tilalle tulee muuta. Vauhtia silti riittää monella tavalla ja uudet pelit ja harrastukset tekevät yhä tuloaan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet voinut olla viime kuukausina tekemisissä aika erilaisten elämänkatsomusten kanssa, mikä on vaatinut paljon yhteensovittamista. Uusi maailma on saattanut avautua sinulle, mutta oletko halukas ottamaan sen vastaan? Käsitykset kodista ja perheestä ovat ehkä yhä asioiden ytimessä. Suhde vaatii ehkä ylellisyyttä?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vakavanpuoleiset aiheet ovat jossain pisteessä, joka saattaa olla risteys, josta valitaan suunta. Ehkä valmius uuteen säännölliseen rytmiin on olemassa. Myös seikkailulliset planeetat pitävät sinua otteessaan ja voit testailla viehätysvoimaasi moneen kertaan näinä aikoina. Tekeekö äänensävy vaikutuksen?

Kalat (19.2.-19.3.)

Monien kalojen kohdalla pysähtyneisyys, jähmettyneisyys tai liika paikoillaan olo on pikku hiljaa päättymässä, mutta olet saanut henkistä pääomaa kasattua viime aikoina, jopa kolmen vuoden ajan. Eniten voivat nyt painaa vaa’assa fyysiset tarpeet tai tarve shoppailla tavaroita ja vaatteita. Helli itseäsi!

X