Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 2.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Loppuviikkoa hallitsee Marsin oppositio Neptunukselle ja siksi paras tulos kaikessa mahdollisessa tekemisessä saavutetaan ilman suunnitelmaa ja puhtaasti intuitioon luottaen.

Oinas

Näiden päivien yllättävien ja negatiivisilta tuntuvien käänteiden edessä pystyt korjaamaan monia epäkohtia jos uskallat tehdä tarpeelliseksi kokemasi ratkaisut itsenäisesti kenenkään mielipidettä kysymättä. Joudut luottamaan puhtaaseen vaistoon, sillä muuta johtolankaa ei ole olemassa.

Härkä

Vaikka monet asiat menevät aivan eri tavalla kuin osasit odottaa niin ole silti valmis nopeisiin päätöksiin ja muutoksiin. Hallitset hyvin tilannetta tietämättä mistään mitään. Osaat jotenkin lukea toisten eleitä ja ajatuksia, eikä päätösten tekeminen ole mikään ongelma.

Kaksonen

Monenlainen vesiliirto tai sivukiito saattaa nyt kohdata elämääsi. Koeta päästää irti ohjauspyörästä, sillä mahdolliset ongelmat eivät ole sinusta kiinni. Elämä se vain sijoittelee palapelin palasia oikeisiin kohtiin sinua etukäteen varoittamatta. Varo puuttumasta elämän leikkiin. Katsele sitä sivusta.

Rapu

Tilanteet karkailevat käsistä kaikkialla ympärilläsi, mutta sinulla ei pitäisi olla mitään hätää. Ota siis rauhallisesti ja anna vaistojen ohjata askeleitasi hetki hetkeltä. Osaat vetää oikeat johtopäätökset kohtaamistasi häiriöistä ja toimia luontevasti kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla.

Leijona

Joskus osuu kohdalle näitä noiduttuja päiviä, jolloin juuri mikään ei tunnu menevän niin kuin pitäisi. Tyydy katselemaan sivusta. Muuta et voi, eikä takuulla tarvitsekaan voida. Aika pian ilmenee, että sinulla ei ole mitään tekemistä ongelmien kanssa ja voit rauhassa poistua näyttämöltä.

Neitsyt

Varaudu täysin yllättäviin ja tyhjästä ilmaantuviin muutoksiin tai ongelmiin sinulle tärkeiden asioiden hoitamisessa. Niillä on nyt selvä tarkoitus ohjata elämääsi pois sellaisilta alueilta, joista on sinulle joko nyt tai tulevaisuudessa paljon enemmän harmia kuin hyötyä.

Vaaka

Älä ihmettele elleivät asiat näinä päivinä suju niin kuin olit suunnitellut, sillä kosminen muutospaine ilmenee nyt arvaamattomina muutoksina kaikkialla ympärilläsi. Sinulla ei loppujen lopuksi ole osaa eikä arpaa tapahtumien kulkuun, vaikka se kuinka siltä näyttäisi.

Skorpioni

Ole tarkkana yllättävien käänteiden varalta, sillä juuri sinulla on näinä päivinä mahdollisuus kääntää yllätykset eduksesi, jos luotat intuitioosi. Tunnet sisimmässäsi selvästi miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Joudut kuitenkin keräämään kaiken rohkeutesi ennen kuin homma lopulta on hanskassa.

Jousimies

Monet asiat ja suunnitelmat tuntuvat ehkä karkaavan käsistäsi näinä päivinä. Luota ajan viisauteen ja päästä suosiolla irti ainakin hetkeksi. Järkeilemällä mistään ei saa minkäänlaista otetta, vaan asiat kiemurtelevat yhä pahempaan solmuun. Rauhoita tilanne ja malta odottaa asioiden selviämistä.

Kauris

Vaikka monilla asioilla on taipumus mennä nyt sekaisin, niin sinulla ei ole syytä huoleen. Osaat vetää oikeat johtopäätökset ja toimia viisaasti aivan mahdottomilta vaikuttavissa tilanteissa. Sinun on vain luotettava outoihin päähänpistoihisi ja toimittava omalla tavallasi.

Vesimies

Asioiden mutkistuessa yllättävästi tunnet voimakasta tarvetta puuttua havaitsemiisi epäkohtiin. Jos uskallus riittää, niin korjaat komean potin. Joudut kuitenkin toimimaan muiden odotusten vastaisesti, eikä se ole helppoa silloin kun et pysty selittämään mitä olet tekemässä ja miksi.

Kalat

Vaikka varmasti tunnet voimakasta tarvetta puuttua asioiden yllättäviin käänteisiin rajuilla otteilla, niin koeta ihmeessä hillitä itsesi. Olet nyt ulkona kuin lumiukko ja liian ankara vääntäminen kostautuu yhä pahempina epäonnistumisina. Koeta nousta tapahtumien yläpuolelle pysähtymällä ihan kokonaan.

X