Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 21.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Talvipäivän seisaus osuu tarkasti Auringon ja Saturnuksen yhtymälle, joten tänään tehdyt päätökset ja ratkaisut ovat moninkertaisesti vahvempia ja toimivampia kuin ennen tai jälkeen laaditut. Nyt siis kannattaa vakavasti miettiä, mihin todella haluat nyt ja tulevana vuonna sitoutua.

Oinas

Auringon ja Saturnuksen yhtymän neliöidessä merkkiäsi, joudut katsomaan ammatillista suuntautumistasi kriittisestä näkökulmasta. Tällä jaksolla tunnet hyvin selvästi, mitkä asiat työssäsi kuluttavat voimiasi enemmän kuin mihin sinulla pitkällä tähtäimellä on varaa.

Härkä

Taivaan merkit ja haltiat ovat sinulle Saturnuksen ja Auringon kolmion myötä suosiollisia. Sinulla on lupa ja oikeastaan kosminen velvollisuus tehdä itsekkäitä ja puhtaasti omasta mielenkiinnostasi nousevia päätöksiä urasi ja ammattisi suunnasta lähipäivien aikana.

Kaksoset

Kuuntele tarkoin kehosi kieltä ja uskalla tarttua suureen mahdollisuuteen, jota elämä nyt roikuttaa silmiesi edessä. Tunnet ankaraa ahdistusta siihen asti kun päätös on syntynyt. Ellet pysty toteuttamaan tiedostamaasi välttämätöntä uudistusta, tulee ahdistus tietysti pesiytymään elämääsi pidemmäksi aikaa.

Rapu

Aurinko ja Saturnus ovat oppositiossa merkkiisi ja niinpä tämä aika osoittaa, mitkä asiat eivät missään nimessä tue todellista luovuuttasi ja todellisia henkisiä kykyjäsi. Tunnistat nämä luutuneet tilanteet helposti niiden aiheuttamasta väsymyksestä ja joskus ihan selvistä fyysisistä kipuoireista.

Leijona

Kaiva esiin kaikki liikenevä luottamuksesi niihin asioihin ja uudistuksiin, joita olet viime aikoina ollut toteuttamassa konkreettisella tavalla. Joku sinulle hyvin merkityksellinen suunnitelma tai odotus tipahtaa nyt pilvistä maanpinnalle vain siksi, että odotit liian paljoa liian nopeasti.

Neitsyt

Menestyksen valokeila on lukkiutunut jokaiseen ottamaasi uuteen askeleeseen etenkin työhön ja uraan liittyvissä asioissa. Ole valmis hyväksymään nämä positiiviset merkit siunaukseksi suurille ja vaativille päätöksille, joita olet lähipäivien aikana tekemässä.

Vaaka

Olet tärkeiden ja samalla vaikeiden päätösten edessä työhösi ja ammattiisi liittyvissä asioissa. Jotkut asiat ja joku tekeminen osoittautuu näinä päivinä niin raskaaksi ja turhauttavaksi, että sinun täytyy olla sokea, ellet ymmärrä päästää siitä irti ja suuntautua kokonaan uusille urille.

Skorpioni

Auringon ja Saturnuksen energia tarjoaa sinulle yhtä tai useampaa uutta vaihtoehtoa uudistaa työelämäsi kuvioita lähipäivien aikana menestyksellisellä tavalla. Sinun on vain oltava valmis sitoutumaan sellaisiin asioihin, jotka itse koet mielekkäiksi ja riittävän kiinnostaviksi.

Jousimies

Pystyt varmasti havaitsemaan lähipiirissäsi asioita ja tapahtumia, jotka houkuttelevat sinua ensin osallistumaan ja lopulta myös sitoutumaan johonkin uuteen ideaan tai suunnitelmaan. Tällaisena aikana tekemäsi päätökset ovat erittäin vahvalla pohjalla, joten ole valmis hyppäämään junaan.

Kauris

Tässä hetkessä on aivan erityisen voimakas lataus urasi ja tulevaisuutesi kannalta. Uskalla tehdä ratkaisevia päätöksiä omasta suuntautumisestasi juuri sille sektorille, joka sinua varmasti vetää eniten puoleensa. Pitelet silloin käsissäsi menestyksen kultaisia avaimia vuosiksi eteenpäin.

Vesimies

Ajan laatu suosii nyt kaikkia uusia selkeitä aloituksia henkilökohtaisessa elämässäsi. Tee itsellesi selväksi, mikä on juuri nyt varmasti mielekkäintä mahdollista tekemistä ja ole valmis ottamaan vastuu suuristakin muutoksista. Se mitä nyt aloitat, on yllättävän kestävällä pohjalla.

Kalat

Auringon ja Saturnuksen samanaikainen sekstiili merkkiisi luo tälle ajankohdalle kaikkia konkreettisia päätöksiä tukevan merkityksen. Jokainen oman ajatusmaailmasi mukainen tietoinen siirto on nyt vahvalla pohjalla. Luota uusiin ideoihisi ja ole valmis seisomaan tukevasti niiden takana.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua
X