Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 21.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Monilla merkeillä voi tänään olla kyse maallisesta mammonasta, tavarasta, rahasta tai konkreettisen työn suorittamisesta. Huomio menee näihin teemoihin helposti, sillä kuu ja Mars ovat maallisessa härässä. Muutoin houkutus oleilla kotipesässä ja sen läheisyydessä on intressien ykkönen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla, toimillasi, omistuksillasi tai arvoillasi näyttäisi olevan kysyntää, tai sitten haluat voimakkaasti viedä eteenpäin tavoitteitasi. Tämä on erinomainen aika ponnistaa ja pohjustaa asioita, vaikka planeetat eivät varsinaisesti suuntaa yhteiskunnallisille areenoille.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Taustalla toimimisesta voi tulla uusi luontosi joksikin aikaa, sillä jokin vetää sinua pois liian keskeisistä paikoista. Näe tämä hyödyllisenä asiana, sillä voit rauhassa valmistella strategioitasi maailman valloittamiseen lähitulevaisuudessa reilun kuukauden päästä. Löydät tavaroista tunnetta ja muistoja!

Rapu (21.6.-22.7.)

Asioita ei helpolla lakaista maton alle, vaan juuri nyt niitä kohdataan silmästä silmään, ja omatkin silmäsi aukeavat jonkin asian suhteen, jossa verhot olivat pimentäneet totuuden. Nyt sinulla on myös tilaisuus koota ympärillesi ihmisiä, jotka tekevät hyvin konkreettisia asioita joko sinulle tai yhteiseksi hyväksi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Alat keskittyä yhä enemmän suuntaviivoihisi syksyn varalle, mutta et kuitenkaan rynnistä suurille areenoille. Joka tapauksessa näinä päivinä ja ensi viikon alussa on mahdollista viedä eteenpäin hankkeita, joihin liittyy terävää älyn käyttöä ja viestintää. Suhdeasioissa puolustat hanakasti omaa reviiriäsi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla valloittava ja sydämen avaava kokemus matkalla, jonka aikana voit kokea jotain poikkeuksellista, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa. Aktiivinen seikkailu luonnossa voi myös tuottaa uskomattoman elämyksen. Olet henkisesti uteliaalla päällä ja voit tutustua ihmisiin, jotka jäävät elämääsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onko nyt kyse yhteisomistusten järjestelyistä, vai viekö toinen osapuoli materiaalisia asioita eteenpäin omaehtoisesti? Asumisen eri muodot saattavat kiinnostaa sinua muutenkin näinä aikoina, ja ehkä jopa harkitset isoa siirtoa. Jos tapaat uuden ihmisen, voi kyseessä olla arvokas kohtaaminen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yhteistyöllä voi olla nyt merkittäviä vaikutuksia elämääsi, ja tekeillä saattaa olla jopa jotain poikkeuksellista! Näinä päivinä ja ensi viikolla kannattaa muutenkin laittaa kaikki paukut ammatillisen suunnan kehittämiseen yhteistyöhön perustuen. Rakkaus ja riita yhdistyvät mukavalla tavalla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ajatuksesi näyttäisivät leijuvan pitkälti taloutesi tilan arvioinnissa ja turvallisen elämän takaamisessa itsellesi ja perheellesi. Arkinen pyöritys, tavaroiden kanssa tai ilman, voi saada isot mittasuhteet, ja kuvioon voi kuulua kaikenlainen kunnostaminen. Myös oma kunto ja sen ylläpitäminen ovat esillä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tässä päivässä näyttäisi olevan palanen kaivattua rentoutta ja mahdollisuus nauttia silmiä hivelevästä tai makuaistia kutkuttavasta aistielämyksestä. Yksi tapa toteuttaa se on marssia erikoisempaan ravintolaan ja kokea samalla jotain uutta. Suhteissa on tapahtumarikasta aikaa näinä viikkoina!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Perheasiat tunkevat tietoisuuteen ehkä monella tavalla. Yksi niistä on asuintilojen hoitaminen tai kunnostaminen sekä pihaan tai mökkiin kohdistuvat toimet, jotka tekevät perhe-elämästä mukavampaa. Kodin piirissä voi nyt myös olla tarvetta rehevälle ruokatarjoilulle ja yhteiselle nautiskelulle.

Kalat (19.2.-19.3.)

Lähistöllä tai naapurustossa tapahtuu todennäköisesti enemmän. Paljolti kaikessa on kyse materiasta ja rakentavista hankkeista, sillä tällä hetkellä kuu ja Mars ovat härässä, mikä symboloi maallisia seikkoja. Sinulla on yhä loistavat planeetat leppoisan vapaa-ajan suhteen ja rakkauden kohtaamiseen!

X