Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 23.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tälle päivälle voi osua tiukka tilanne, jossa vaaditaan sitkeyttä ja kärsivällisyyttä, tai sitten kyseessä voi olla tilanne, jossa lausutaan vääriä sanoja toiselle taholle. Psykologista kaiveluakin voi olla jonkin verran luvassa, sillä planeetta Pluto on kuvassa mukana. Jonkun ihmisen kanssa on ihana keskustella!

Härkä (20.4.-20.5.)

Useat planeetat kohdistuvat sinuun nyt ja lähiviikkoina niin, että saat irti luonteesi parhaat palat suhteessa luontoon, kasvillisuuteen tai ravintoon, ja niistä oppimiseen. Erityisesti luonnon värikylläisyys ja moninaiset muodot kiehtovat. Ostohalusi on nousussa ja se voi näkyä tiheämpänä lompakon avaamisena.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkurius ja Venus ovat ihanasti merkissäsi, vahvistaen tiedollisia kykyjäsi, tiedon keruuta ja yhteydenpitoa, samalla kun toimit diplomaattisesti toisten kanssa. Venus lisää myös tarvettasi kokea harmoniaa ja kauneutta ympärilläsi, joten ilmapiiri ei ole lainkaan riitaisa. Pilkettä tulee myös silmäkulmaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokin tarve voi kouraista syvältä ja siihen on reagoitava nopeasti. Voit kokea psyykessäsi epämukavuutta, joka hälvenee päivän mittaan. Monilla ravuilla on meneillään hankkeita tai toimintaa elämän päämäärien eteen, mutta juuri nyt ja lähiviikkoina pääset myös omaan sisäiseen rauhaasi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Yltiöpäinen ulospäinsuuntautuneisuus tai pyrkimys kohottaviin tai lennokkaisiin toimintoihin on koko ajan pohjavireenä ja voi tehdä elämästäsi hyvin mielenkiintoista näinä aikoina. Nyt ovat myös verkostot aktivoitumassa laajemmalla kentällä, joten älä kaavaile pelkkää lepolomailua tähän hetkeen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pyrkimykset ja päämäärät nostavat päätään kohdallasi näin keskikesällä; onhan niin, että planeetat eivät vaikuta tietyllä tavalla vain siksi, että on kesä! Näin ollen sinun olisi hyvä keskittyä työhön ja tulevan syksyn tekemisiin, jotta olet valmiina heti lomakauden jälkeen. Tavoite on korkealla myös suhteessa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Psykologisesti rasittava aihe voi aiheuttaa hetken päänvaivaa, mutta näyttäisi menevän pian ohi. Toisten tekemiset voivat nekin ajoittain ärsyttää näinä aikoina, kun Mars on vieläkin vastapäätä merkkiäsi. Tärkeää on pysyä vauhdissa mukana, eikä jahkailla liikaa. Kaukana olevasta tuttavasta alkaa kuulua!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu on vastapäätä merkkiäsi muutaman päivän ja voi tuoda esiin teemoja, joissa punnitaan erimielisyyksiä ja samanmielisyyttä. Se voi auttaa liittoutumisesi kannalta, kun tiedät muiden suuntautumisesta. Jostain syystä joudut pitämään tietotaitosi suurimmaksi osaksi kulissien takana.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jokin seikka auttaa sinua rauhoittumaan ja saat myös rutiinitekemisiisi ehkä enemmän aikaa tai muuten leppoisuutta. Kuulut niihin, joita Marsin ja Jupiterin asema oinaassa pitää vauhdissa tai intohimoisena pidemmän aikaa, joten pullat ovat hyvin uunissa myös rakkaudellisen valloituksen kannalta.

Kauris (21.12.-19.1.)

Elämäilo, viihde tai juhlat saavat sinut iloiseksi, ja joidenkin tuttujen läsnäolo vahvistaa tunnettasi siitä, että olet tervetullut tai hyväksytty. Nyt ja lähiviikkoina arjen arvostus palaa niin, että siihen kuuluvat pienimuotoiset asiat ja keskustelut pitävät sitä yllä. Rakkaus viihtyy lähiviikkoina myös arjessa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on monessa mielessä otolliset planeettavaikutukset seuraavan parin viikon ajan, ja se voit tarkoittaa letkeää kesämeininkiä varsinkin viihteen, taiteen ja hyvän sosiaalisen elämän merkeissä. Näytät olemuksesi parhaat puolet, mikä lisää vetovoimaasi vastakkaisen sukupuolen silmissä. Älä siis hukkaa aikaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ainakin sinun kannattaa rehkiä samaan tapaan kuin viime viikkoina ja tehdä itsesi siten tarpeelliseksi. Kiillota ja kuullota materiaalinen fasadisi, niin saat siitä lisää plussaa. Merkurius ja Venus vetävät sinut huolehtimaan perheestä ja asumisesta, ja perheen parissa voi olla jatkossakin paljon aktiviteettia.

X