Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 25.5.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tämä päivä voi sisältää joitakin hetkiä pirskahtelevaa yllätyksellisyyttä, hauskuutta ja mukavien ihmisten seuraa. Ehkä astelet ylpeästi eteenpäin jossain hankkeessa ja saat ansaitsemaasi arvostusta. Maalliset asiat ovat yhä vahvasti tapetilla, ja sinua voi motivoida enemmän pelkkä nauttiminen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeettakolmikko Merkurius, Jupiter ja Uranus ovat yhä samanaikaisesti merkissäsi ja vaikuttavat myönteisesti aloitteellisuuteesi ja uusiutumiskykyysi. Jupiter voi johtaa näkyvyyden tai näyttävyyden lisääntymiseen jopa vuoden ajan. Juuri nyt on aika keskittyä nopeaan tahtiin kodin asiaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko on ollut merkissäsi parin päivän ajan ja tuo sinulle yhä lisää elinvoimaa, joka on saattanut olla aikaisemmin vähäisempää. Saat myös etua Marsin asemasta, joka suosii kirjallisia töitä ja neuvotteluja sekä myyntityötä. Siitä on hyötyä myös opetustyössä oleville. Pidä suhteen yhteisistä nautinnoista huolta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt on jonkin verran planeettavaikutuksia sektorilla, johon liittyvät käsinkosketeltavat asiat, tavarat, luonto ja myös hankinnat, joten paljon pohdintoja ja tekemistä on näihin aiheisiin liittyen. Saatat aivan hyvin kiinnostua vaikkapa uudesta ruoka- tai kakkureseptistä. Vaatekaupassa käynti voi tuottaa erikoisen tuloksen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaivat itsestäsi nyt helpommin ylimääräisiä voimavaroja, mutta muista suunnata niitä positiivisesti, myös yhteisön kehittämiseen tai muiden hyväksi. Tällä hetkellä on nimittäin vallalla planeettakuvio, joka voi paisuttaa egoasi jopa liikaa, mutta tuo kyllä persoonaasi esiin. Venus tuo vielä etäisyyttä johonkin suhteeseen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit olla nyt lahjakas löytämään asioita pinnan alta, kuten salattuja motiiveja tai epäkohtia, jotka eivät ole tulleet kaikkien tietoon. Voit olla myös innokas näkemään paikkoja kaukana ja matkustusintosi saattaa kasvaakin huimasti näinä aikoina. Ystävyyssuhteissa voi piristää yhteydenotto.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla saattaa olla näinä päivinä paljon ideoita tai olet mukana uusien, radikaalien näkemysten kehittämisessä tai jossain muussa, jossa innovaatioilla on merkitystä. Löydä itsestäsi innovaattori! Useat planeetat pitävät huomiotasi siellä, missä voi olla piileviä strategioita. Suhtautuminen rahaan voi muuttua.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nämä päivät ovat todennäköisesti koko kuukauden aktiivisimpia, ja päämäärätietoisuutesi voi murtaa viimeisetkin esteet jonkin asian saavuttamisessa. Poikkeuksellinen yhteistyövaihe voi olla meneillään, etkä jää pimentoon tai huomaamatta. Venus voi tehdä pikku matkasta kiinnostavan suhteiden kannalta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Oletkohan ollut jo muutaman päivän ajan enemmän juoksussa, omana vauhdikkaana itsenäsi? Stimuloivia kokemuksia näyttäisi olevan paljon ja ajatukset vaeltavat laajalle muihin paikkakuntiin tai ulkomaille. Jotkut viimeaikaiset työn rutiineihin tai arjen kurinalaisuuteen liittyvät seikat ovat yhä päällä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuulut niihin, joita planeetat vetävät nyt katsomaan pinnan alle, eli tutkimaan, ovatko luulot oikeita vai onko totuus jossain ihan muualla. Onkohan sinulla myös voimakas halu salata jotain, mitä ehkä et pidä kunnollisena? Pystyt nyt saamaan suhteeseen sopivasti vapautta ja omaa tilaa, mikä voi yllättää itsesikin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Toiset saattavat nyt innostua viemään ja ohjailemaan, ja sinä vikiset siinä perässä. Kaiken kaikkiaan kohtaamisia vahvojen ja persoonallisten ihmisten kanssa on odotettavissa ja jokin niistä voi olla käänteentekevä. Kodin asioihin keskittyminen yhteisvoimin saattaa olla avartavaa ja motivoivaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jotkut käytännön asiat ovat olleet fokuksessa viime päivinä ja nähtävästi niihin täytyy keskittyä yhä ja hoitaa hommat sutjakkaasti eteenpäin. Opilliset tai kirjalliset seikat, itseilmaisun eri muotojen kera, ovat aiheita, joissa kehityt yhä. Etsi opiskeluaiheita, jotka todella kiinnostavat, sillä nyt on sen aika!

X