Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 27.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt on sellainen jakso, jolloin olet todennäköisesti alttiimpi menemään mukaan salamyhkäisiin juttuihin, oli kyse sitten juoruista, tiedon paljastamisesta tai vaikkapa kiinnostuksesta salapoliisiromaaneihin. Mystiikka sinänsä tai vaikkapa astrologiakin voisi tulla kyseeseen, kuten myös rakkauden salainen puoli.

Härkä (20.4.-20.5.)

Talousasioissa voi ilmetä jotain uutta tai sitten vanha seikka palaa pöydälle pohdittavaksi. Kyseessä voi olla myös vakuutusasia tai omaan turvallisuuteen tai omaisuuteen liittyvä seikka. Mars vaikuttaa yhä sektorillasi, jossa se pyrkii saamaan sinut takomaan rahaa tai muuta konkreettista!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työympyröissä voi olla seikkoja, joihin liittyvät suhteet ja se, millä tolalla ne ovat. Parhaimmillaan työtoveri tukee sinua kiireellisten asioiden järjestämisessä. Se, miten esität asian, voi vaikuttaa johonkin käänteentekevästi – ehkä siksi, koska löydät punaisen langan! Kaunista työympäristöäsi tunnepitoisesti!

Rapu (21.6.-22.7.)

Työhösi tai arkeesi voi tulla seikkoja, jotka liittyvät ulkomaihin tai vierasmaalaisiin – ehkä työ vaatii matkustamista. On myös mahdollista, että matkustat jonkin arjen välineen perässä. Kotiin tai perheeseen liittyvä aihe on puolestaan vaiheessa, jossa on tehtävä päätös. Anna itsellesi vapaa-aikaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Arjen ja luovuuden yhdistäminen on nyt paremmin mahdollista. Ehkä leikkisyys tai vapaa-aika yhdistyvät myös hyvin arkeen tai työhön. Huumoripläjäyskin voi olla mahdollinen, tai hauskuutta tulee ripotellen. Koti- ja perheasioiden sektorilla vaikuttaa myös estetiikan planeetta Venus!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kodin piirissä voi tulla tarve järjestää asioita, tai sitten poissaolo tai matkustaminen vaikuttaa jotenkin kotielämääsi. Oletkohan tekemässä jotain erityistä ostosta, joka avaa syvemmän merkityksen? Saat todennäköisesti tilaisuuden nauttia keskusteluista sekä työssä että vapaa-ajalla!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Päivittäistä yhteydenpitoa on varmaankin paljon ja taloyhtiön tai naapuruston asioita voi olla esillä. Yhteydenpito voi nyt parin päivän ajan olla myös maailmaa syleilevää, eli lähinnä pidentyneitä keskustelutuokioita työpaikalla sekä keskustelua naapurien tai ystävien kanssa. Haluaako joku kertoa matkoistaan?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Alitajunnan tasolla saattaa olla jälkikaikuja aiheista, jotka pohdituttivat vielä viikko pari sitten. Voi myös olla, että jokin pohdinta saa lopullisen niitin, ja ymmärrät asian sen jälkeen hyvin. Voit saada näinä viikkoina asioita eteenpäin joko karismalla tai miellyttävällä käytöksellä. Ehkä saat huomiota ihastuksen kohteelta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Suhteet johonkin ryhmään tai yhteisöön voivat olla muutospaineiden alla tai yhteisössä tehdään sisäisiä järjestelyjä esimerkiksi arvoasteikossa. Verkostoissa ja sosiaalisessa mediassa saattaa tapahtua vaikuttavia asioita. Planeettaenergiat voivat suunnata sinua ehkä rauhaisaan ravintolaan tai musiikin pariin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olotilasi vaikuttaisi olevan melko sisäistynyt juuri nyt parin päivän ajan, ja siksi voit tarkastella omia tuntemuksiasi enemmän. Mikä on olo kenenkin ihmisen kanssa ja missäkin tilanteessa. Ilmassa on kuitenkin jotain hyvin toisenlaista, ja ehkä uusi alku ryhmässä tai yhteisössä saa sinut pauloihinsa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ajattelun planeetta Merkurius on sinulle perinteisen harmoninen, minkä ansiosta saat helposti kiinni ajatuksistasi etkä sorru pintapuolisiin etkä turhanpäiväisiin seikkoihin. Jokin syvällinen totuus voi jopa hätkähdyttää tai saada tekemään ratkaisun. Kunnianhimoisia teemoja pyörii siellä sun täällä, jos ei itselläsi.

Kalat (19.2.-19.3.)

On todennäköistä, että suuntaat nyt katsettasi tavallista kauemmas, ja matkahammasta alkaa kolottaa erittäin vahvasti. Joidenkin kohdalla saattaa olla tiedossa työmatkaa tai reissaamista sukulaisten tai tuttavien luo. Toisen kulttuurin vaikutukset voivat näkyä jossain muussakin muodossa!

X