Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 27.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Venuksen kolmio neptunukselle luo mitä parhaat edellytykset iloisten ja suorastaan rakastettavien juttujen löytämiselle omaa intuitiota seuratessa. Silmät hiukan sumeina kohti rakkauden värähtelyä. Kyllä se sieltä löytyy.

Oinas

Mieti, mikä asia juuri nyt tuntuu eniten vaikeuttavan elämääsi. Tänään voit löytää näkökulman, joka kääntää tuon olosuhteen aivan päinvastaiseksi. Edellytyksenä positiiviselle käännökselle on ongelman hyväksyminen ja tietoisuus siitä, että vain sinä itse voit tehdä asialle jotakin.

Härkä

Uskalla ottaa vastaan kaikki ne yllätykset, joita elämällä on sinulle tarjottavana juuri nyt. Se, mikä tuntuu sinusta hyvältä, on varmasti sinulle tarkoitettu. Vaistosi ja aavistuksesi ohjaavat kulkuasi uusille poluille hyvältä tuntuvien asioiden ja ihmisten välityksellä.

Kaksonen

Asioilla on joskus taipumus näyttää ja tuntua ihanammilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Jos säilytät realistisen asenteen, etkä aseta tapahtumille tai ihmisille suuria odotuksia, ei mitään ole menetettävissä. Nauti elämästäsi tässä hetkessä ja tulevaisuuskin avautuu valoisampana.

Rapu

Ole valmis seuraamaan herkän intuitiosi ohjausta, sillä tänään löydät monia ihania asioita elämääsi. Ihastuksetkaan eivät ole pois suljettuja. Olet herkässä yhteydessä sisäiseen arvomaailmaasi, joka tietää mitä todella kaipaat nykyiseen elämääsi. Elämä voi olla kuin satua, jos vain uskallat todella elää sitä.

Leijona

Saatat saada useampiakin houkuttelevia tarjouksia, joiden koet tuovan mukavaa piristystä elämääsi. Ole kuitenkin realistinen hankintoja tehdessäsi tai uusia tuttavuuksia solmiessasi. Ne eivät sellaisenaan tule parantamaan tai korjaamaan elämääsi. Ellet aseta niille odotuksia, vältyt myös pettymyksiltä.

Neitsyt

Löydät tänään yllättävällä tavalla ihania asioita ja ihmisiä ympäriltäsi. Luota niihin, jotka koskettavat iloisesti ja lämpimästi sydäntäsi. Se on tärkeintä, mitä elämässä voi tapahtua. Anna itsellesi lupa viettää tämä päivä juuri siellä, missä se sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta.

Vaaka

Tänään sinulla on mahdollisuus löytää kokonaan uusi näkökulma jollekin tähän asti kielteiseltä vaikuttaneelle asialle elämässäsi. Jollain tavalla tämä päivä näyttää, mitä rakkaus ja kumppanuus parhaimmillaan voivat olla ja se kaikki on sinun ulottuvillasi. Sinun täytyy vain tietää, että todella haluat sitä.

Skorpioni

Avaa sielusi ja sydämesi näkemään sinulle kaikkein arvokkaimmat asiat ympärilläsi ja osoita niille kunnioitusta. Tänään Venus ja Neptunus valmistavat sinulle ilon ja kauneuden päivän, joka on tarkoitettu antaumuksella nautittavaksi. Sinulla on kosminen lupa hemmotella itseäsi.

Jousimies

Yllätä itsesi jollakin tavallisesta poikkeavalla lahjalla tai nautinnolla ja huomaa, kuinka ilon kokeminen on lopulta kiinni vain sinusta itsestäsi. Uskaltamalla tässä tilanteessa uhmata muiden odotuksia ja toiveita, huomaat, miten sinun hyvä olosi palvelee myös kaikkia ihmissuhteitasi.

Kauris

Uskalla lähteä toteuttamaan haaveitasi muiden vastustuksesta lannistumatta, sillä kaikki, mihin tänään päätät ryhtyä, tulee tuottamaan sinulle välittömästi suurta iloa ja nautintoa tulevaisuudesta puhumattakaan. Luota alitajuntasi viesteihin, sillä ne näyttävät sinulle oikean suunnan.

Vesimies

Kysy itseltäsi, millä tavalla voisit tänään eniten ilahduttaa itseäsi ja toteuta mieleesi nouseva idea, vaikka jokunen mutka olisikin hidastamassa vauhtia. Jos haluat aina ilahduttaa tai myötäillä muita ja toteuttaa heidän toiveitaan, jätät oman elämäsi elämättä ja mahdollisuutesi käyttämättä.

Kalat

Elämä näyttäytyy sinulle tänään herkimmässä ja kauneimmassa muodossaan. Uskalla nauttia sisintäsi koskettavista hetkistä avoimesti ja luottavaisesti, sillä kosminen kello osoittaa juuri sinua. Ellet millään uskalla vastaanottaa tämän päivän tarjoamaa ihanuutta, tunnet sen varjona elämässäsi.

X