päivähoroskooppi oinas
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 29.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään saatat olla into piukeena monella tapaa, sillä kuu ja Jupiter ovat yhtymässä tulisessa merkissäsi. Jos olet pohtinut liikkeellelähtöä jossain asiassa, tapahtuu se todennäköisesti nyt. Ainakin tärkeä etappi hankkeissasi olisi juuri nyt todennäköinen. Väsymys saattaa vaania nurkan takana yllättäen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Pystyt katsomaan jotain asiaa näkökulmasta, joka ei näy paljaalle silmälle. Tai sitten kaikenlaiset mysteerit viehättävät sinua enemmän kuin tavallisesti. Panosta henkiseen kasvuusi jollain tavalla! Planeettoja piisaa yhä sektorilla, jossa ne kohottavat sinua yläilmoihin. On mahdollista, että tunne herää matkalla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt voikin lähteä kiireen vilkkaa liikkeelle jokin hanke, joka nivoo paljon ihmisiä yhteen, joko työn tai hauskanpidon merkeissä. Ilmassa on paljon dynamiikkaa ja jopa liioiteltua uskoa itseen, joten kannattaa kuitenkin pitää jäitä hatussa. Raha-asiat tai työpaikan talous ovat olleet monilla teema jo parisen viikkoa, ja se jatkuu.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kärryt etenevät yhä selkeästi niin, että yhteistyön voimalla on suurempi merkitys. Paljon erilaisia ja tiiviitä tilanteita tulee kuitenkin varmasti vastaan, sillä olet dynaamisten vaikutusten alaisena. Se voi tarkoittaa myös sitä, että paljon tapahtuu lyhyessä ajassa. Planeetat voivat myös sysätä sinua ison askeleen eteenpäin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt luulisi elämässäsi olevan jotain avartavaa, mikä voi ilmetä pikku reissun muodossa tai haluna kiivetä vaikkapa maailman katolle tai päästä upeimmille rannoille. Ehkä tulevan vuoden matkustelun suunnittelu saa alkusysäyksen. Työ ja arki ovat kuitenkin vielä vahvasti läsnä, joten tunnekin pysyy hiljaisena.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onkohan nyt esillä talouselämään liittyviä asioita, jotka tulevat melko nopealla aikataululla? Mahdollisuus talousasioiden kohentamiseen on myös selkeästi olemassa, ja siksi monet merkkisi edustajat miettivät uusia säästösuunnitelmia. Suuri investointikin on monella mielessä, ja se vie puolestaan rahaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotain poikkeuksellisen dynaamista ohjelmaa saattaa olla luvassa, sillä sekä kuu että Jupiter osuvat voimakkaassa kulmassa merkkiisi. Teemana voi olla liikunta tai vaikkapa uusi yritteliäisyys, jota lähdetään vauhdilla suunnittelemaan. Eteen saattaa tupsahtaa myös ihminen, joka ilmoittaa kiinnostuksestaan sinua kohtaan!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oletkohan siinä mielentilassa, että olisit valmis tekemään jonkinlaisen superpuhdistuksen tai korjauksen kodin piirissä? Tai sitten ryhdyt laatimaan uutta kunto-ohjelmaa tai kehon puhdistusta itsellesi. Kannattaa hyötyä meneillään olevasta intomielisyydestä, sillä sitä ei kestä loputtomasti!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuun saapuminen oinaan merkkiin sopii sinulle erinomaisesti, ja saatat olla lähtökuopissa hyvin aktiivisessa hankkeessa. Uuden liikuntaharrastuksen aloittaminen sopisi erinomaisesti näihin päiviin. Ehkä sinulla on nousussa halu valloittaa. Siinä voi olla kyse asemasta tai vaikka ihmisen huomiosta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt saattaa olla tapetilla enemmänkin aiheita, jotka vaativat paneutumista kotipesääsi. Sinulla tai lähipiirilläsi voi olla harkinnassa isompikin siirto tässä suhteessa. On myös mahdollista, että jokin harhaluulo pyyhkiytyy silmiesi edestä, mikä auttaa jäsentämään tulevaisuutta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Parin päivän aikana mieleenpainuvinta saattavat olla keskustelut joko puhelimessa, viestitellen, kaupan kassalla tai yllättäen kadulla tuntemattoman kanssa. Kannattaa siis pitää silmät auki tuntemattomia, mielenkiintoisia ihmisiä varten. Saatat myös kokea jotain mielenkiintoista henkisessä harrastuksessa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Avoimuuden viikot ovat vielä meneillään ja sosiaaliset ympyräsi ovat ehkä laajentuneet huomattavasti. Olet saattanut myös vakiinnuttaa yhteenkuulumistasi ryhmän tai ystäväpiirin kanssa. Nyt on aika huomioida myös aineelliset ja aisteihin liittyvät aiheet, ja voitkin mieltyä tuoksuun tai makuun!

X