päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 29.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Työympäristössäsi tai työyhteisössäsi on varmaankin aiheita, joihin liittyy budjetti, rahan säästäminen tai eri ihmisten ja heidän kykyjensä uudelleen sovittaminen työyhteisön tarpeisiin. Omassakin taloudessasi voi olla ennakkoluulottoman arvioinnin paikka. Viehätysvoimasi voi purra töissä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Yhteistyöhankkeessa saattaa olla merkittävä etappi, jossa täytyy ottaa huomioon erilaisia asioita, kuten se, että kaikkea on vaikea ennakoida. Vaikka oletkin ensisijaisesti hyvällä tuulella ja osoitat lämpöä ja rakkautta muihin, voi kyseessä olla hetki, jolloin lähisuhdetta täytyy arvioida uudella tavalla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Voit kokea erilaisia yllätyksiä tai käänteitä arkisissa puuhissasi, tai sitten kyse on inspiraatiosta ja oivalluksista, joita haluat tuoda enemmän esiin. Saatat löytää myös uuden ratkaisun terveydentilasi ylläpitämiseen, parantamiseen tai ylipäätään terveysasiaan. Muista, että on taottava silloin kun rauta on kuumaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu on skorpionissa, joka edustaa vesielementtiä astrologisesti niin kuin sinäkin. Siksi voit tuntea olosi vapautuneemmaksi kuin yleensä ja tuot ajatuksiasi esiin helpommin. Jotain esilläoloakin saattaa olla tiedossa. Ilmaisuvoimassasi on voinut kehittyä uusia piirteitä jo viikkojen ajan ja koet sen myös nyt!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sisäinen olotilasi ei ole välttämättä kovin tasainen juuri nyt, vaan olet enemmänkin valmiudessa muutoksiin tai kohtaamisiin vaativien ihmisten kanssa. Kotioloissasi voi olla muutoksen siementä tai muutoksen jälkihoitoa johonkin suuntaan. Suhteiden kannalta tyyli muuttuu avoimempaan suuntaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuten jo useiden viikkojen ajan, Mars osuu voimakkaasti merkkiisi ja vaatii sinua osoittamaan kykyjäsi, tekemään aloitteita tai toimimaan ylipäätään aktiivisesti myös fyysisellä tasolla. Saat aikaiseksi helpommin ja nopeammin, mutta varo stressin elimistöä kuluttavaa vaikutusta! Kiinnostaako kauneudenhoito?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotain saattaa läikähtää sydämessäsi, kun Venus saapuu merkkiisi muutamaksi viikoksi! Tämä voi olla lähtökohta panostamiselle ulkonäköön, vaatteisiin ja hiuksiin, mahdollisimman hyvän vaikutuksen tekemiseksi. Huomiosi voi mennä muustakin syystä shoppailuun, joka voi yllättää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sisälläsi voi jyskyttää enemmän, sillä kuu on merkissäsi ja mukana haasteellisessa planeettakuviossa Saturnuksen ja Uranuksen kanssa. Ehkä koet ristiriitaisia tunteita vastuun ottamisen kanssa, ja voit muutenkin haluta irti jostain. Kiinnostus selittämättömiä ilmiöitä kohtaan on kasvussa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Suhteissasi voi tapahtua pientä pehmentymistä viime aikoihin nähden, ja uskallat hakea harmoniaa ja aitoa vuorovaikutusta. Vuorovaikutus voi olla yleisemminkin teemana lähiviikkoina aivan kaikkien merkkien edustajien keskuudessa. Muista, että kaikenlainen liikunta sopii sinulle näinä aikoina, eritoten kahden kesken!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt kannattaa keskittyä siihen, miten hoidat asioita laajemmissa yhteyksissä, verkostoissa tai vaikka Teams-palavereissa, ja tehdä tarvittavat muutokset välineiden tai yhteyksien parantamiseksi tai uusimiseksi. Vanhanaikainen ja uudenaikainen voivat olla jostain syystä törmäyskurssilla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Päämääriesi suhteen voi ilmetä uusia tarpeita, joihin voi kytkeytyä tarve päästä irti kahleista tai raivata tilaa omille aatteille työpaikalla. Muiden tarpeet ja omasi eivät kuitenkaan välttämättä mene yks yhteen, vaan palasten kokoamista riittää. Venus siirtyy sinulle otolliseen paikkaan useaksi viikoksi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olisiko sinun kohdallasi tuloillaan taloudellisia laskelmia, joko työympyröissä tai oman taloudellisen tilanteesi suhteen? Tilinpäätös- tai kannattavuusseikat voivat olla pidempäänkin agendalla, jopa useita viikkoja. Muutoin Merkurius on yhä merkkiäsi vastapäätä ja tuo pähkinöitä purtavaksi toisten kanssa.

X