Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 3.10.

3.10.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tänään on loistava päivä seurata omien ratkaisujen herättämiä tunteita päivittäisessä elämässä. Ei ole mitään ulkoista estettä tehdä itselleen parhaalta tuntuvaa valintaa joka hetki. Itselle hyvät valinnat ovat merkki onnellisesta elämästä.

Oinas

Jos tänään innostut jostakin asiasta, niin se on jotakin sellaista, johon kannattaa kiinnittää enemmän huomiota myös tulevina päivinä. Sinulla on tavallista vahvempi tuntuma sosiaaliseen kenttään ympärilläsi ja vaistoat, mitkä asiat onnistuvat ja mitkä eivät.

Härkä

Asia, johon olet voimakkaasti sitoutunut, aiheuttaa tänään ahdistavia tuntemuksia, koska kaikki ei näytä sujuvan niin kuin olit ajatellut. Mieti silloin, missä vaiheessa olet toiminut todellisten tuntemustesi vastaisesti, koska se on ainoa syy mahdolliselle ahdistukselle.

Kaksonen

Joku hyvältä vaikuttanut tilaisuus on vaarassa mennä sivu suun tällaisena päivänä. Tulet lopulta hyötymään asiassa ilmenneistä ongelmista, kunhan pidät pääsi kylmänä, etkä syytä muita ihmisiä tapahtuneesta.

Rapu

Olet tänään ehkä hiukan hermona, koska et tahdo uskaltaa puuttua sinua vaivaavaan asiaan, vaikka tiedät, että niin tulisi tehdä ja pian. Kerää ihmeessä rohkeutesi ja ilmoita oma kantasi ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.

Leijona

Arpaonnea ja muita mukavia sattumuksia on luvassa sitä enemmän mitä hauskemman pystyt tästä päivästä itsellesi tekemään. Nauti siis elämästäsi ja sen tarjoamista pienistä onnistumisista.

Neitsyt

Joku erittäin suotuisalta vaikuttanut mahdollisuus osoittautuu tänään jollain tavalla pettymykseksi, mutta voit vielä kääntää tilanteen eduksesi hyväksymällä tapahtuneen ja muuttamalla omaa suunnitelmaasi tai aikatauluasi.

Vaaka

Sinulla on tänään suotuisa aika kertoa työhösi tai harrastukseesi liittyvistä toiveista ja odotuksista jollekin vaikutusvaltaiselle tai muuten sinulle tärkeäksi osoittautuneelle henkilölle. Huomaat silloin suunnitelmiesi etenevän yllättävän tehokkaasti.

Skorpioni

Tänään kannattaa seurata, ketkä erityisesti viihtyvät seurassasi. Kuuntele mitä he sinulle sanovat, sillä joku näistä ideoista on aivan loistava, mutta huomenna sen aloittaminen on jo myöhäistä.

Jousimies

Selvää onnekkuutta ja pientä menestystä on ilmassa. Luottamalla herkkiin tuntemuksiisi saatat iskeä hakkusi tänään, ellei ihan kultasuoneen niin pienen lohdutusvoiton sisältävään ässäarpaan kuitenkin.

Kauris

Tästä päivästä henkivä hyväntuulisuus ja optimistisuus osoittavat sinulle ne ihmiset ja elämänalueet, joihin kannattaa keskittää lisää voimavaroja. Menestystä on aina luvassa kaikkialla missä itse tunnet viihtyväsi.

Vesimies

Johonkin aikaan päivästä voit tunnistaa voimakkaan kutsun tutustua sinua kiinnostavaan uuteen ihmiseen tai asiaan. Tutustuminen kannattaa varmasti, joten heitä nurkkaan kaikki arkuutesi ja seuraa sisältäsi kumpuavaa kutsua.

Kalat

Tavallista voimakkaampi turhautumisen tunne saattaa iskeä jossain vaiheessa päivää ja se kannattaa panna merkille. Suuntaa voi ja ehdottomasti kannattaa hiukan vaihtaa, jolloin elämä taas innostuu hymyilemään sinulle.

Lue myös

Suosittelemme