Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 3.3.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Mikä on sinulle tärkeintä tässä elämässä ja tällä hetkellä? Elätkö varmasti omien arvojesi mukaista ja itsesi näköistä elämää? Ellet, niin asia on korjattava mielellään välittömästi, eli juuri nyt. Tällaista latausta sydämesi suunnalle ei ole luvassa uudelleen pitkään aikaan.

Oinas

Olet näinä päivinä hyvin kriittinen kumppanisi tekemisiä kohtaan ellet koe saavasi häneltä riittävästi rakkautta tai olet itse rajoittanut liikaa omaa elämääsi. Kehosi on herkässä tilassa kokemaan oman eroottisuutensa ja kiihkeytensä. Ellei sille löydy kohdetta, tunnet sen kasvavana aggressiivisuutena.

Härkä

Lähipäivät ovat sinulle suurten mahdollisuuksien aikaa rakkaudessa. Ellei se oikea jo ole kuvioissa niin nyt jos koskaan hän ilmestyy sinne missä sinä koet eniten nauttivasi tästä elämästä. Kehosi kyllä viestittää sinulle, missä se tuntee viihtyvänsä. Tee elämästäsi suuri nautinto ja siellä se rakkaus on.

Kaksonen

Kamppailet jonkun parisuhteesi kannalta vaikean ratkaisun edessä. Nyt kannattaa olla rohkea ja tehdä se mitä et koskaan olisi uskonut tekeväsi, tai kysyä jotakin, mitä et koskaan olisi uskonut kysyväsi. Vain rohkeus voi viedä sinut intohimosi ja sisäisen luovuutesi kirkkaille lähteille.

Rapu

Nämä ovat niitä päiviä, jolloin rakkaus voi tehdä todella vihaiseksi, ellet itse saa osaksesi aitoa välittämistä ja intohimoa. Uskalla puhua ja selvittää omat tunteesi niin rehellisesti, kuin suinkin pystyt. Rakkaus syntyy totuudesta silloinkin kun totuus satuttaa tai loukkaa sinulle rakasta ihmistä.

Leijona

Romanttinen rakastuminen saattaa hyvinkin vetää hetkeksi jalat alta näinä päivinä, mutta ole hyvin varovainen sillä pettymyksen vaara on sitä suurempi, mitä upeamman tulevaisuuden näet edessäsi. Pluto ja Venus edustavat rakkautta katoavassa hetkessä ja siinä se on nyt uskallettava kokea tai unohtaa koko juttu.

Neitsyt

Tällaisten päivien aikana kannattaa olla rohkeasti oma hurmaava itsensä, sillä rakkaus löytää tiensä luoksesi sitä varmemmin mitä iloisempi ja onnellisempi olet. Rakkaus ilmentää itseään intohimoisimmassa asussaan ja kohteena olet juuri sinä. Nauti siis saamastasi huomiosta ja väristyksistä sisälläsi.

Vaaka

Jos on solmuja rakkaudessa, niin nyt sitä ei voi olla huomaamatta. Olet hyvin kriittisellä tuulella kaikkia suhteessasi ilmeneviä ongelmia kohtaan, olivatpa ne tiedostettuja tai tiedostamattomia. Kaipaat elämääsi aitoa ja koskettavaa kiintymystä, joka on edellytys sisäiselle rakkauskokemukselle ja aidolle intohimolle.

Skorpioni

Kuulut ehdottomasti tämän ajan menestyjiin ja se näkyy eriasteisina ihastumisina puolin tai toisin. Pidä siis hauskaa nyt kun on sinun vuorosi. Elämä tarjoaa sinulle ihania asioita ja ihania ihmisiä ympärillesi, mutta joudut silti itse päättämään, otatko kaiken vastaan vai kieltäydytkö kunniasta.

Jousimies

Voimakas ihmissuhteisiin liittyvä lataus ja yllättävät ihastumiset laittavat sinut miettimään oman parisuhteesi ja rakkauselämäsi mielekkyyttä. Ellei kumppanuudessa ja yhteisessä elämässä ole tilaa molempien jatkuvalle uudistumiselle, ei myöskään rakkaudelle löydy sijaa kummankaan sydämestä.

Kauris

Tämä on monille merkkisi edustajille dramaattista aikaa rakkauselämässä. Eroottinen lataus on korkealla ja intohimo voi viedä voiton järjestä. Näin on tietenkin mahdollista tapahtua vain silloin, kun olemassa oleva suhde on päässyt jollain tavalla rupsahtamaan. Elämä tarjoaa kiellettyä piristettä.

Vesimies

Lähelläsi oleville ihmisille tapahtuu yllättäviä ihastumisia ja sinäkin joudut hiukan miettimään nykyisen parisuhteesi todellista merkitystä syystä tai toisesta. Tiedät kyllä tilanteesi rakkauselämässä ja myös sen mitä siinä nyt pitäisi tehdä. Tee se minkä koet itse oikeaksi, sillä muuta totuutta ei ole olemassa.

Kalat

Olet viehättävällä tavalla oma itsesi ja jos vaivaudut katsomaan ympärillesi, huomaat että se tekee joihinkin tavallista suuremman vaikutuksen. Sinulla on ehdoton oikeus nauttia elämästä ja ihmisistä ympärilläsi. Rakkaus on tällä hetkellä korkeassa potenssissa ja kattaus ihanan eroottinen. Nauti siitä.

X