Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 4.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jokin osa sinua lyö jarrua asioihin, mikä voi johtua siitä, että yhtäkkiä epäilet, oletko sittenkään oikealla linjalla. Tai sitten pitkä, tarkkuutta vaativa työrupeama on alkamassa, ja sinun on laitettava itsesi ruotuun ja työmoodiin. Käytännön työt tai lihasvoimaa vaativat tehtävät vaativat sinulta vielä panostusta.

Härkä (20.4.-20.5.)

Toisen henkilön näkemys voi painaa tavallista enemmän vaa’assa, ja se voi johtua hänen tunteenomaisesta asennoitumisestaan tai oikullisuudestaan. Sinulla on alkamassa loppukuun kestävä jakso, jolloin teet asiat näyttävästi, läpinäkyvästi ja kirkkaasti, ja voitat siten ihmisiä puolellesi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Arjen taloudelliset seikat voivat tulla päällimmäiseksi aiheeksi, ja ehkä syystäkin niihin tulisi paneutua huolellisesti. On todennäköistä, että heräät johonkin kotiolojasi koskevaan korjaus- tai siivoustarpeeseen, mikä sitten viekin aikaa lähiviikkoina. Pienimuotoisuus on valttia ja samoin hiljaisuus.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla on mahdollisuus täsmentää yhteisöllisiä toimintojasi, verkostojasi ja jopa ystäväpiirissäsi olevien ihmisten roolia lähipäivien aikana. Näihin seikkoihin liittyy myös todennäköisesti ylimääräistä vastuuta jollain tavalla, ja otat vastuun mielelläsi vastaan. Ajatusten raksutus tuottaa eniten!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tarvetta moneen suuntaan ilmenee kotiasioissa, ehkä yllättäen, ja toiveiden tynnyrikin voi olla vastassa. Monilla leijonilla syksyn askareet ja tarpeelliset ostokset ovat agendalla lähipäivien, jopa viikkojen ajan, ja muutkin seikat liittyvät käytännöllisyyteen. Varaudu siihen, että turhautumista voi tulla eteen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ajatteluun ja nopeaan asioiden ruotimiseen liittyvä Merkurius-planeetta tulee merkkiisi useaksi viikoksi, joten pistät tuulemaan viimeistään nyt ja saat hoidettua asioita eteenpäin vauhdilla. Mars on myös yhä suotuisassa paikassa sen suhteen, miten saat asiat laajemmalti näkyviin ja äänesi kuuluviin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla on alkamassa muutaman viikon kestävä vaihe, jolloin on tärkeää, mitä tuot esiin ja mitä pidät omana tietonasi. Sinun on myös pidettävä huolta, etteivät yksityiskohdat karkaa käsistäsi taikka unohdu. Talousasioiden kanssa, omien tai muiden, voi olla ylimääräisiä haasteita tai viivästyksiä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on voinut olla enemmänkin toiminnallisia haasteita viime viikkoina, ja olet saattanut tarttua härkää sarvista monta kertaa. Olet yhä poikkeuksellisen uskalias, ehkä myös joukossa, jossa kaivataan uusia haasteita. Et ehkä välty vieläkään erikoisilta kohtaamisilta, jotka muuttavat näkemystäsi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt olisi oltava varovainen ja edettävä hitaasti, ilman sinulle tyypillistä vauhdikkuutta ja halua maailmanvalloitukseen. Sisäiset maailmat kutsuvat jollain tavalla, ja voit vastata siihen kehittämällä kuuntelukykyäsi ja etsimällä sisäistä rauhaa. Kodin piirissä voi olla teräviä keskusteluja ja puhetta puutteista!

Kauris (21.12.-19.1.)

Merkurius-planeetta siirtyy kannaltasi sellaiseen asemaan, jossa se voi helpottaa asiointiasi ulkomaalaisten, virallisten tahojen tai lupien kanssa. Matkoihinkin liittyvien seikkojen pitäisi hoitua sujuvasti ja nopeasti. Saat tukea merkittävältä taholta, jos vain haluat. Erilaisten arvojen kanssa on tultava toimeen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin työasioihin liittyvä seikka voi tulvahtaa rytinällä eteesi, mutta työpuolella tunteet ovat myös pinnassa. Viime viikkoina vallinnut suoruus yhteydenpidossa siirtyy pikku hiljaa taka-alalle, ja kaivelet helpommin syntyjä syviä. Älä kuitenkaan anna negatiivisille tunteille valtaa! Mars pitää huomiosi kodissa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Huomiosi voi siirtyä hetkeksi kaukaiseen tahoon tai ihmiseen, ja se voi viedä sinut päiväunelmoinnin pariin. Samalla kuitenkin yhteydenpito muiden kanssa kiihtyy, mikä viittaa työelämän kuvioiden voimistumiseen tai siihen, että uutta paloa löytyy hankkeesi eteenpäinviemiseen!

X