päivähoroskooppi kalat
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 5.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Alkavan vuoden haasteet alkavat olla koko ajan enemmän käsillä, ja jotkut niistä edellyttävät paluuta seikkoihin, jotka olivat esillä jo tovi sitten. Ehkä ratkaisu vanhaan ongelmaan syntyy vasta nyt tai lähiviikkoina. Suhteissa voi olla paljon vivahteita ja vaihtelua, ja olet ehkä tekemisissä nuorekkaan ihmisen kanssa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Yrityksesi saada vastakaikua suunnitelmillesi tuottavat tulosta. Jos kaipaat kansainvälistä noteeraamista jollain elämänalueella, voi se tulla nimenomaan näinä aikoina! Juuri nyt puhelu tai muu yhteydenotto saattaa olla tärkeä tai avartava. Originelli henkilö voi olla avainroolissa etenemisessäsi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Raha- ja talouspohdintaa voi kuulua näihin päiviin, ja rahan säästäminen voi tuntua luontevalta ja helpolta. Jos ostotarpeita on, liittyvät ne varmaankin hoito- ja huoltoasioihin tai ulkonäköön liittyviin toimiin, kuten pukeutumiseen tai meikkaamiseen. Yhteisössäsi on todennäköisesti meneillään jotain innostavaa ja uutta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmassa on voimakkaita väreilyjä, jotka johdattavat kahdenkeskisiin intensiivisiin hetkiin tai väittelyihin. Diplomatialla saadaan tietysti asiat kulkemaan jouhevammin ja silloin tapahtuu edistystä. Tuntuuko siltä, että jotkut asiat on hiottava loppuun, vaikka niitä olisi jo väännetty melko lailla aiemmin?

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuten menneinä viikkoina, olet altis huomaamaan pieniä yksityiskohtia ja niiden merkityksiä ja samalla tiedät vastuusi rajat kaikissa asioissa. Vastuuntuntoa löytyy kyllä roppakaupalla elämästäsi näinä aikoina. Pieni lepo- tai pohdintatauko näyttäisi olevan tarpeen näinä päivinä, vai olisiko flunssa päässyt iskemään?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pystyt jäsentämään nyt ja tulevina päivinä sen, mitä haluat ja miten aiot sen saavuttaa, joten älä hukkaa tätä mahdollisuutta! Kykenet näkemään roolisi sekä antavana että ottavana osapuolena, minkä pitäisi näkyä parisuhde-elämässä, josta karsiutuu pois illuusio ja turhat haaveet. Käytännöllinen asenne merkitsee!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu ja Jupiter ovat voimakkaassa asemassa keskenään ja vaikuttavat tunteita ja tunnedramatiikkaa voimistavasti. Sinä tai muut tuovat tarpeitaan esiin, jotka näyttäisivät liittyvän aika lailla kotiin, perheeseen tai perustarpeiden tyydyttämiseen. Venus ja Mars elävöittävät rakkauselämääsi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt on hyvä hetki katsoa kauemmas ja lähteä paikkaan, jonne olet pitkään halunnut mennä. Olisiko aika myös olla yhteydessä ihmiseen, joka asuu toisella paikkakunnalla? Nyt voi olla helppo liikkua muutenkin sekä pitkiä että lyhyitä matkoja eri välineillä. Ehkä joudut näinä päivinä paneutumaan erikoiseen ongelmaan kodin piirissä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla saattaa olla jokin pitkittynyt materiaalinen ongelma, johon ei välttämättä vieläkään löydy ratkaisua. Varovaisuus on yhä suositeltavaa materiaalisten sitoumusten suhteen, sillä Merkuriuksen perääntyminen voi kohdallasi liittyä näihin seikkoihin. Läheisten tai naapureiden kanssa on luvassa mukavia hetkiä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Paljon pohdintoja on varmasti meneillään näinä päivinä, ja paljon liittyy pitkäaikaisiin hankkeisiin ja tulevaisuutesi varmistamiseen. Lähipäivinä pystyt löytämään kuitenkin poikkeuksellisesti uusia tapoja toteuttaa asioita, niin että yhdistät sopivasti vanhaa ja uutta. Suhteessa asiat ovat jollain lailla materian tasolla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Energiat ovat yhä jollain tasolla ristiriitaiset. Osa planeetoista pitää sinua varauksellisessa tilassa, ikään kuin piilossa tai katsomassa sivusta, kun taas toisaalta sinussa kytee sama vauhdikkuus kuin jo useita kuukausia sitten, ja se puolestaan ajaa sinua tulisesti ilmaisemaan itseäsi tai tekemään romanttisia valloituksia!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jo useita kuukausia kestänyt dynaaminen Marsin vaikutus merkkiisi on pitänyt sinua yleisesti liikkeellä ja saanut sinut tekemään kaikkesi joidenkin asioiden eteen. Tämä trendi jatkuu vielä useamman kuukauden ajan, joten taistele itsellesi parempi tilanne, kunto tai asema maailmassa! Tunne-elämä on taustalla.

X