Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 5.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla näyttäisi olevan hetki, jolloin justeeraat omistuksiasi ja olet herkkä luopumaan vanhasta tavarasta. Uusi ajattelu vaikuttaa myös kehollisiin puoliin, ja siinä voi käydä mielessä uusia tekniikoita. Kodin tai perheen tarpeet pitävät sinut vireänä, vaikka et olekaan sujut tunteittesi kanssa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Yllätyksiä ja käänteitä tuova Uranus-planeetta on juuri nyt voimakkaana merkissäsi ja siksi asia heittää häränpyllyä tai tulet täysin toisenlaiseen johtopäätökseen kuin alussa ajattelit. On mahdollista, että mannerlaatat liikkuvat ja suuria muutoksia on tekeillä! Haluatko pitää rakkautta kulissien takana?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Oletko ajatellut, että se, mikä ei näy ei tulekaan koskaan näkymään? Nyt voi kuitenkin olla päinvastoin, sillä pimennosta voi tupsahtaa esiin asia, joka saattaa aiheuttaa päänvaivaa. On mahdollista, että joku tietoisesti haittaa etenemistäsi kulissien takaan, hienovaraisesti. Ystävä on puolellasi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Yritätkö koko ajan niellä viime aikoina eteen tulleita uusia, järisyttäviäkin käsityksiä tai suuntaviivoja? Toisella planeetalla oloon tulee kuitenkin helpotusta, sillä kuu on omassa merkissäsi ja tuo sinulle lämmintä ja turvallista oloa. Työympyröissä näkyy päällepäsmäröintiä, toivottavasti ei sinun toimestasi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jos olet pitkään ollut samassa työssä ja kokenut jo rutiinin kuristavan sinut, voi tilanteeseen tulla muutos! Uranuksen muutosenergia kohdistuu työympyröihisi, tuoden ehkä organisaatiomuutoksen tai henkilövaihdoksia. Ehkä huomaat, että elämäsi suurin tavoite ei enää olekaan sama. Keskity henkiseen voimaasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Korkealentoisuus ja ihanteiden toteuttaminen on näiden päivien teema, joten liitelet ehkä korkealla lentokoneella tai muutoin korkeakulttuuri on saavutettavissa. On mahdollista, että kokemus on uutta, ennennäkemätöntä! Aloitteita tulee toisilta enemmän kuin tavallisesti, eikä romanttinen aloite ole poissuljettu.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kannattaa pitää kukkaronnyöreistä kiinni, sillä houkutus voi tulla isompaankin rahanmenoon tai sitten sinut yllättää suuri rahareikä. Pidempiaikaiseen taloudelliseen sitoumukseen voi tulla käänne tai pysähdys, ja tilanne arvioidaan uudelleen. Tunne-elämässä halut ja turvallisuudentarpeet menevät ristiin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko sinun muutettava toimintatapojasi muiden kanssa? Tämän lisäksi valmistaudu siihen, että kaikki ei ole ennalta-arvattavaa vaan äkillisiä mutkia voi tulla matkaan yhteisissä asioissa. Pientä matkaa pukkaa näinä aikoina tavallista enemmän tai naapuruussuhteet ovat aktiivisia. Lämpöä tuulahtaa sydämeesi.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Marsin asema merkkiisi nähden on ollut jo pari viikkoa sellainen, että se patistaa tiiviimpään tekemiseen kotona tai perheen parissa. Mutta tiiviys ei välttämättä tarkoita mukavuutta, ja parasta olisi purkaa Marsin energiaa tehokkaaseen ahertamiseen tai treenaamiseen. Pienikin matka ihastuttaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Lämminhenkinen ihminen näyttää omaavan suuren roolin elämässäsi näinä päivinä, mutta hän vetää asioita kotiinpäin omaksi turvakseen tai haluaa pitää asiat ennallaan muutoksen sijaan. Muutosta on kuitenkin ilmassa, ehkä esiintymisessäsi tai tyylissäsi?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Elämässäsi voi olla suurempia tai pieniä muutoksia, ja äärimmillään tunne voi olla ravisteleva ja erkaannuttava. Joka tapauksessa tällä hetkellä meneillään olevat käänteet puhdistavat ilmaa ja antavat tilaa todelliselle itsellesi! Ajattelun planeetta Merkurius ja kauneuden planeetta Venus tukevat sinua!

Kalat (19.2.-19.3.)

Lyhyt kurssi tai opintojen ja tietotaidon täydentäminen voi kiinnostaa tai se tarjotaan sinulle esimiehen taholta. Myös erikoisempi opinahjo voi olla harkinnassa. Kuu ravun merkissä antaa sinulle tunteen siitä, että saat ilmaista olotilojasi ja tunteitasi juuri sillä tavalla kuin haluat, turvallisesti.

X