Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 7.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Monille oinaille kesäiset kiireet ovat alkamassa erityisesti näinä päivinä, ja varsinkin kotiin, pihaan mökkiin tai perheeseen liittyvä viestintä on ajankohtaista. Saat myös viime viikkojen jälkeen uutta tuntumaa rauhallisiin askareisiin, joten maanläheisyys sopii sinulle nyt ja lähiviikkoina erittäin hyvin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Uusi puhtisi määrittää nyt paljon, joten kannattaa mennä sen mukaan, eikä jäädä liikaa laakereille lepäämään. Lepäämisyritys varmaan häiriintyisi, ja joutuisit rehkimään. Huomiosi menee herkästi lähipiiriin tai naapurustoon, ja asiat hoituvat heidän kanssaan pääasiassa hyvin. Pidä romantiikka älyllisenä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tapetilla ovat käytännön seikat ja voidaan puhua tavallisuudesta ja rauhallisuudesta, jotka nyt ja lähiviikkoina vallitsevat. Et varmaankaan halua irrottautua kovin repiviin tai kiireellisiin aktiviteetteihin, vaan kodin tai mökin lämpö riittävät. Kukkaron nyörit saattavat kyllä löystyä välillä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nostalgia, perinteet ja historia ovat sinulle aina tärkeitä, ja juuri nyt voit löytää kaapin perukoilta tavaroita, jotka tuovat muistoja mieleen. Läheisten kanssa on hyviä hetkiä vaikkapa valokuvien parissa. Tunteet ja sanat osuvat hyvin kohdilleen, ja voit parantaa suhdettasi läheiseen. Tunnepuolella jokin kiristää.

Leijona (23.7.-22.8.)

Melko leppoisien aikojen jälkeen näyttäisi siltä, että sinuun tulee taas tarve käyttää tahtipuikkoa, ja se voi johtua myös siitä, että joku tarvitaan selkiyttämään asioita ja ottamaan niistä vastuuta. Kuitenkin on todettava, että energiasi liikkuvat parhaiten siellä, missä vesi liplattelee, musiikki soi tai ilmapiiri on rento.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Suuremmat ympyrät voivat tulla kuvioihin tavalla tai toisella, joten kohdallasi olisi suositeltavaa ottaa osaa tapahtumiin ja markkinoihin tai vaikka suurkonsertteihin tai festivaaleihin. Myös suurkaupungin vilske voi tulla tapahtumapaikaksi nyt tai lähiviikkoina. Kaikki ei suhteessa mene nappiin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kohdallesi voi tulla enemmänkin järjestettäviä asioita, ja ne voivat liittyä normaaliin työhösi tai sitten perheen ja sukulaisten asioihin. Ehkä jonkin seikan puitteissa kaivaudut syvälle asian ytimeen ja löydät sieltä jotain uutta. Sanaharkkaa saattaa tulla, jos kumpikin uskoo olevansa oikeassa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Psykologiset teemat voivat nousta päivän aiheeksi, ja olet mielelläsi mukana pohtimassa syntyjä syviä. Parhaimmillaan annat hyviä neuvoja läheisen pulmaan. Asiat alkavat kaikkinensa olla tiiviimpiä toisten kanssa, ja yhteinen harrastus olisi hyvä väylä purkaa energiaa. Älä ärsyynny turhasta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jokin talousasia on keskustelussa tai harkittavana, ja todennäköisesti se liittyy kotiisi tai omaisuuteesi, kuten vakuutuksiin tai muuhun turvaamiseen. Ehkä olet siis vähemmän huoleton tällä hetkellä ja joudut keskittymään näihin seikkoihin. Samalla huomiosi menee enemmän arkisiin puuhiin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tiivistä ja asiapitoista kanssakäymistä on luvassa, halusit sitä tai et. Ehkä suurin osa keskusteluista liittyy hoidettavaan raha- tai omaisuusasiaan, mutta voit tuntea jossain yhteydessä myös provokaatiota. Parasta nyt ja lähiviikkoina ovat kesäseikkailut, joissa voit näyttää osaamisesi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mars on haasteellisesti merkkiisi parin kuukauden ajan, ja se merkitsee tietenkin parhaimmillaan aikaansaamista ja puhdasta toimintaa. Kerää energiasi ja syö vitamiinisi siis ajoissa ennen kuin käärit hihat ja ryhdyt jopa hyvinkin fyysisiin hommiin. Tee kodissasi pitkään odottaneet työt, jotta saat kodistasi paremman!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu ja Pluto ovat taivaalla jokseenkin psykologisessa asennossa keskenään, ja kaikki merkit tuntevat sen jollain tavalla. Sinun kohdallasi tämä voi tuntua erityisesti. Huomaat jo kaukaa, jos joku on häiriintynyt, ja osaat vältellä häntä. Toki psykologinen keskustelu voi tuoda oman lisänsä suhteeseen.

X