Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 8.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tämä on parantavien sanojen päivä. Koita löytää jotain kannustavaa sanottavaa kaikille ihmisille, joiden kanssa tänään keskustelet. Siitä tulee uskomattoman hyvä olo itselle.

Oinas

Ymmärryksesi elämästä on tänään kirkkaimmillaan ja nyt kannattaa selvittää jokainen vähänkään mieltäsi vaivaava asia. Puhut taitavasti.

Härkä

Kohtaat tänään jonkun ihmisen, puheen tai kirjoituksen, joka auttaa sinua ymmärtämään mistä sinun elämässäsi juuri nyt on kysymys.

Kaksonen

Sinulla on tänään käytettävissäsi ainutlaatuista älyä ja viisautta, joiden avulla pystyt ratkaisemaan mahdottomiltakin tuntuvat ongelmat.

Rapu

Näet tänään erityisen tarkasti sanojen ja ulkoisen olemuksen lävitse ja hermostut mikäli joku yrittää esittää muuta kuin mitä todellisuudessa on.

Leijona

Sinulta löytyy tänään vastaus kysymykseen kuin kysymykseen, joten älä käännytä ketään luotasi vaan kuuntele mikä kullakin on hätänä.

Neitsyt

Sinulle avautuu näinä päivinä hyvä mahdollisuus kehittää henkistä tietouttasi, ratkaisu vaatii rohkeutta, mutta on varmasti vaivan arvoinen.

Vaaka

Pystyt tänään näkemään ja oivaltamaan mikä tai mitkä asiat estävät sinua kulkemasta omaa henkistä polkuasi. Raivaa esteet tieltäsi.

Skorpioni

Tunnet tänään selvästi mikäli joku asia tai ihminen satuttaa sinua. Muista että silloin tuomitset itse itsesi, joten nouse puolustamaan itseäsi.

Jousimies

Näet tänään yllättävän selvästi mitä elämässäsi on tapahtumassa ja osaat järjestellä asioitasi loistavalla tavalla. Nyt saa takoa olan takaa.

Kauris

Mikäli joku on epärehellinen sinua kohtaan niin tänään vaistoat sen erehtymättömän tarkasti. Luota vaistoosi ja tee valintasi rohkeasti.

Vesimies

Huomaat tänään ketkä ympärilläsi olevista ihmisistä todella kannustavat sinua eteenpäin elämässäsi. He ovat ansainneet kiitollisuutesi.

Kalat

Kuuntele tänään tarkoin mitä muilla ihmisillä on sinulle sanottavana, sillä juuri nyt ovat opettajasi liikkeellä yllättävissä hahmoissa.

X