Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 8.6.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu, Merkurius ja Uranus ovat sähäkässä aspektissa keskenään taivaalla ja voivat tuoda monien merkkien elämään uranusmaisen uudistavia pohdintoja ja sinun kohdallasi näitä voi tulla erityisesti ryhmätilanteessa. Ajatuksia sinkoilee muutenkin tai olet enemmän liikkeessä. Ruokanautinto tekee yhä hyvää!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla nyt paljon tähdellisiä asioita hoidettavana ja niihin voi liittyä paljon selvitettävää, myös nopeaan tahtiin. Et välttämättä pysty ennakoimaan kaikkea, joten jätä tilaa yllätyksille! Onko työn hierarkiassa muutoksia? Näinä viikkoina saattaa olla pikkuisen ärhäkkää ilmapiiriä perhepiirissä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko ja kuu ovat keskenään harmoniassa ilmaelementissä, ja sinun kohdallasi se tietää mukavuutta ja asioiden sujuvuutta kaikesta huolimatta. Saat myös hyötyä muistakin planeetoista, jotka tukevat ilmaisullisia tavoitteitasi. Lyhyitä reissuja kivojen kokemusten, taiteen tai tunteen perässä voi tulla lähipäivinä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Talousasioiden parissa saattaa esiintyä monenlaisia vivahteita. Mahdollisesti nämä asiat ovat työympyröissä esillä useita vaihtoehtoja tarjoavina, eikä mitään lyödä välttämättä lukkoon. Merkkiisi kohdistuu voimakkaita vaikutuksia, jotka saavat shoppailemaan enemmän tai hakemaan kehon nautintoja!

Leijona (23.7.-22.8.)

Työympyröissä saattaa olla ilmapiiri, jossa on enemmän tunteita ja reaktioita pinnassa. Jos tulee erimielisyyttä, älä itse ainakaan sorru ottamaan siitä itseesi! Suorastaa kaikenlaisten mielipiteiden kirjo voi olla esillä, ja se vaatii sopeutumista. Poikkeukselliset Mars ja Venus voivat tuoda tunteen vaikkapa teatterissa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voi olla, että suorastaan haalit tehtäviä itsellesi, sillä ainakin aurinko ja kuu painottavat työn, arjen ja velvollisuuksien sektoreita. Kun mukaan laskee pitkäaikaisen Saturnuksen merkkiäsi vastapäätä, voi tämäkin päivä olla todella vastuullista aikaa. Venus ja Mars roihuavat leijonassa, kohdallasi piilevästi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko ja kuu ilmaelementin merkeissä suuntaavat sinua, kolmatta ilmaelementin merkkiä, ulospäin avautumaan maailmalle. Matkailuun voi kuitenkin liittyä jotain erityistä tai kokeilevaa tai sitten uusi kohde. Kansainvälisyys ja verkostot saattavat olla yhteydessä voimakkaisiin elämyksiin tai taiteeseen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko kotona tai perheasioissa paljon järjestettävää tai jotain kaoottista? Hermostuminen niihin voi olla ainakin tavallista lähempänä. Monia aiheita on suunniteltava yhdessä ja innovatiivisuus on koko ajan läsnä. Venus ja Mars liittyvät korkeiden päämäärien sektoriisi, joten et tyydy kovin vähään näinä aikoina!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla on niin suurta paloa lennellä sinne sun tänne, ettet meinaa pysyä nahoissasi! Maailma voi näyttää todella kiinnostavalta ja tunteita herättävältä pitkään tänä kesänä. Tekisikö sinun mieli koluta näytöksiä tai tanssilavoja ja muita vastaavia paikkoja? Monet planeetat pitävät sinut kuitenkin arjessa kiinni.

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko kyse nyt rahanmenon lisääntymisestä? Onko vapaa-ajalla liikaakin menoja? Ehkä myös siitä, että rahanmenoa on vaikea kontrolloida ja yllättäviä menoja voi tulla? Onko myös kyse rahan jakamisesta tai pimittämisestä suhteessa? Jotkut riennot ovat vastustamattomia ja niihin liittyy vapaus jollain tavalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet varmaankin vauhdissa ja idearikkaana tuomassa ajatuksiasi joka porukalle. Kekseliäisyytesi voi olla pinnalla muutenkin, ihan käytännön asioissa, ja kotioloihin tulee sitä kautta parannus. Marsin ja Venuksen poikkeuksellisen huumaava ja hurmaava asema leijonassa tukee riidan ja rakkauden sopusointua!

Kalat (19.2.-19.3.)

Näet ehkä paremmin sen, mitä kulissien takana tai muutoin näkymättömissä tapahtuu. Saatat kiinnostua ihmisten käytökseen vaikuttavista asioista, kuten psykologiasta, ja sovellat keittiöpsykologin taitojasi. Muista mahdollisuutesi omaksua erityislaatuista tietoa ja ota oppiminen ohjelmaan!

X