päivähoroskooppi vesimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 8.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kaikenlaista mielenkiintoista on meneillään suuremmissa joukoissa tai verkostoissa, ja voisit integroitua aivan uuteen verkostoon tai ajatusten mahdollisuuksia kartoittavaan virtaan. Ajatusten pompsahtelu perinteiden ulkopuolelle voi olla sykähdyttävää! Intoilua lisäävistä planeetoista huolimatta pysyt myös arjessa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu on nyt voimakkaiden värähtelyjen keskiössä, joihin liittyy tunteiden vuoristorataa tai johtopäätöksiä kotiasioiden suhteen, ja tämä voi koskettaa merkkiäsi erityisesti, liittyen sinuun tai lähipiiriisi. Sinulla on nyt tilaisuus näyttäytyä parhaimmillasi ja vetää puoleesi haluamaasi rakkautta ja kauneutta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla voi olla varsinkin erikoisia suunnitelmia tai toiveita matkustamisen suhteen, ja jokin entinen päämäärä voi heittää totaalisesti häränpyllyä. Jos olet nyt matkalla, siihen voi liittyä erikoisia olosuhteita. Kotonasi saattaa olla ihmisiä, myös sellaisia, joiden mielipiteet eivät vastaa omiasi. Vältä riitaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotiisi tai perheeseen voi olla sidoksissa sopimuksia tai paperiasioita tai sitten muuta hoidettavaa, joka ehkä laajenee laajenemistaan. Kotiasiat, kuten ehkä sisustaminen voivat alkaa kiinnostaa enemmän, ja sitä koskeva kirjallisuus voi antaa sinulle paljon. Näet asiat sivullisen silmin ja analyysisi on hyvä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla voi olla nyt monta asiaa mielessäsi, jotka haluaisit itsellesi, eli toisin sanoen materiaaliset halusi ja omistamisen tarpeesi ovat kasvussa. Ehkä kuitenkin saat tyydytystä ostamalla pari tyylikästä käytännön tavaraa tai uuden, siistin vaatekokonaisuuden. Suhteessa puhutaan rahasta tai vauraudesta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko ja Venus ovat merkissäsi ja niiden avulla päivä paistaa sinulle hyvinkin aurinkoisesti! Venus on merkissäsi jopa 29.9. saakka, joten saat nauttia sen tuomasta sopuisuudesta, estetiikasta ja kauneuden korostamisesta monella tavalla. Jokin erikoinen arkinen asia voi laittaa ajatuksesi muualle.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olet enimmäkseen vauhdin hurmassa, haluamassa avautua maailmalle ja nähdä mahdollisuutesi siinä. Sen suhteen jakso on poikkeuksellinen vielä viikkoja, jolloin avarrut tiedon, oppimisen tai liikkumisen kautta ja sinun täytyy pohtia, mihin rutiinisi enää kelpaavat. Nyt on aika pitää suhdetta mietintämyssyssä jonkin aikaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tiedon omaksumisen ja lukemisen suhteen on meneillään jakso, jolloin tietoa täytyy kaivaa syvemmältä ja ajatuksesi ajautuvat helposti sellaisiin teemoihin, joihin liittyy vaikkapa salassa pidettyjä seikkoja. Nämä kätketyt ajatustesi aarteet voivat osoittautua hyödyllisiksi joskus. Ystävä ilmoittaa itsestään!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Uusia ajatuksia voi tulla eteesi nyt joka suunnasta, ehkä siksi, että ympärilläsi pyritään uudistamaan järjestelmiä tai organisaatioita. Välillä sinusta voi tuntua, että toiset pitävät ohjaksia käsissään ja itse seuraat vain sivusta hyörinää. Onkin mahdollista, että tahdonvoimainen henkilö on avainasemassa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Pidä itsesi viime viikkoina opitussa käytännön töiden moodissa, sillä aherruksen tarve jatkuu vielä pitkälle lokakuulle! Saat helpommin korjattua ja paikattua kaikki, ja vielä lisäksi kuntoutettua itsesi parhaimmassa tapauksessa huippukuntoon! Suhdekuviot kehittyvät parhaiten arjen ulkopuolella, ehkä matkalla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Joitakin asioita yritetään kovasti saada kohdilleen, ja palasia yhdistellään monessa kohtaa uusin tavoin. Jokin kärsivällisyyttä vaativa seikka näyttäisi olevan myös agendalla ja siihen kannattaa paneutua toden teolla! Pientä ryppyä voi tulla rakkauteen, se voi olla suhdekuvioihin tunkeva mustasukkaisuus!

Kalat (19.2.-19.3.)

Koko ajan taustalla on Mars, joka saa sinut pyrkimään voimakkaammin kohti tavoitteitasi, ja koti tai asuminen voi olla siinä kohde. Nyt planeetat pitävät jonkinlaista taustatekijyyttä yllä, ja voit saada parhaan irti jaksosta ohjailemalla asioita taustalla. Sinun ja muiden välille voi syttyä monenlaisia tunteita!

X