Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 9.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Monenlaista hulabaloota on meneillään, ja se voi tarkoittaa esimerkiksi kiirettä, kiireellisiä tilanteita tai hikisiä fyysisiä hommia. Mielenkiintoista pitäisi vähintään olla, vaikka reaktioita on vaikea ennakoida. Joku saattaa tuoda uutta esteettistä tai diplomaattista näkökulmaa elämääsi tai lähipiiriisi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt on ollut jo toista viikkoa vaihe, jolloin on parasta pitää toimintaasi salassa – ehkä siksi, että jokin osa-alue ei kestä päivänvaloa ainakaan vielä. Ehkä tykkäät touhuta muutenkin sillä tavalla pimennossa, että lähellä ei ole keskeisiä alueita tai kiihkeää huisketta. Suhde maahan ja luontoon on voimakas.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Päivän pitäisi olla täynnä enimmäkseen mukavia kokemuksia ja riidatkin ratkeavat sopuisalla tavalla. Ryhmien ja verkostojen kanssa voi olla hektisiä hetkiä ja aikaansaannokset ovat sen mukaisia, eli eteneminen on vääjäämätöntä. Kekseliäisyyttä löytyy näinä päivinä enemmänkin, ja se voi johtaa vaikka mihin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu ja Mars ovat haasteellisessa asemassa merkkiisi, ja se pitää sinut valppaana, liikkeessä tai pahimmillaan riitatilanteen keskiössä. On hyvä, jos suuntaat energiaasi nyt aktiivisuuteen täydellä teholla, sillä muulloin runsas aktiivinen energia voi muuttua riitaisaksi loukkaamiseksi tai provokaatioksi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ongelmiin tartutaan helpommin, ja siksi ilmakin puhdistuu joko yksityiselämässäsi tai työpaikalla. Koska Mars on suorapuheisessa oinaassa, kaikilta löytyy näinä aikoina puhtia ja suoruutta, ei ainoastaan sinulta. Viimeaikainen paperiasioiden kanssa vääntäminen helpottuu koko ajan ja asenne auttaa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Elämääsi on todennäköisesti viime aikoina tullut asioita, jotka vaativat paneutumista melko lailla yksin tai hissukseen, eikä niitä sovi levitellä kaikkien tietoisuuteen. Ehkä siihen liittyy valmistelua turvallisuutesi takaamiseksi tai kovaa vääntöä raha-asiassa. Jokin suunta on puolestaan hyvin selvillä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Linjat ovat auki ja asiat puhutaan siksi suoraan. Jopa sinulle ominainen taipumus diplomaattisuuteen ja kaikkien osapuolten huomioimiseen voi olla hetken aikaa kadoksissa sinun ollessa mukana hektisessä kanssakäymisessä. Jokin salattu seikka voi lipsahtaa ulos. Rakkautta täytyy syventää.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sivusta arviointia on tärkeää tehdä tai pysyä muuten vaan näkyvien vaiheiden ulkopuolella. Olet nyt parhaimmillasi käytännön työjuhtana ja sellaistenkin askareiden suorittajana, joita muut eivät halua. Kannattaa käyttää suorittavaa energiaa myös paikkojen puhdistamiseen. Suhteen sytyttää henkinen keskustelu!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arkiset puuhat ja käytännön paperiasiat vievät yhä aikaa ja energiaa, vaikka suurin kireys on helpottanut. Yhteisön parissa on luvassa suotuisia vaiheita, ja asiat etenevät hyvällä rakentavalla mielellä, ilman illuusioita ja haahuilua. Hyvä ratkaisu voi löytyä juridiseen ongelmaan. Romantiikka ei ole ajankohtaista.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla korkeitakin käsityksiä itsestäsi ja siitä, mitä koet ansaitsevasi. Nyt tällaiset käsitykset ovat pinnalla ja reagoit herkästi ihmisiin, jotka aliarvioivat sinua tai jättävät sinut huomiotta. Työpaikalla voi olla muutenkin enemmän tunneperäisiä reaktioita, joiden kanssa on luovittava.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuun sijainti vaa’an merkissä auttaa sinua kokemaan vapautta, turhien rajojen ylittämistä ja, ennen kaikkea, se voimistaa haluasi kokea, mitä kauempaa saattaisi löytyä. Ehkä kaupunkiloma kutsuu suunnittelukohteena. Perhe- ja kotiasiat eivät vieläkään suju omalla painollaan, vaan niihin täytyy panostaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt on pinnalla ehkä enemmänkin talouteen tai omistuksiin liittyviä seikkoja. Tekemistä voi olla myös tavaroiden kanssa, kuten kuskaamista, tavaroiden siirtelyä tai osto- ja myyntitoimintaa. Kirpputorit voivat kiinnostaa. Hengen ja mielen sivistys tai opintojen ottaminen ohjelmaan tuottavat paljon iloa, myös suhteessa.

X