Horoskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 13.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Ne kaikkein omimmat jutut kyllä sujuvat ihan mallikkaasti, mutta niistä on osattava pitää kiinni tietoisesti ja itse hermostumatta. Silloin saa paljon hyvää aikaan omassa elämässä.

Oinas

Huomaat yllättäen joidenkin suunnitelmiesi osuvan saumattomasti yhteen päivittäisten tapahtumien kanssa. Nyt kannattaa takoa kuumaa rautaa. Käsissäsi on viisasta ja parantavaa energiaa, jota voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

Härkä

Ellet ole tasapainossa omien voimavarojesi kanssa niin tänään saattaa väsymys käydä ylivoimaiseksi. Uskalla levätä, jos tunnet siihen tarvetta. Nyt on hyvä hetki hakeutua terapeutin tai parantajan pakeille.

Kaksoset

Huomaat yllättäen, että joku innokkaasti ajamasi asia loksahtaa yhteen jonkun laajemman sosiaalisen uudistuksen kanssa. Nautit tilanteesta ja huomaat, että olosuhteet korjaantuvat kuin itsestään.

Rapu

Kuuntele tarkkaan kehoasi, sillä näinä päivinä se kyllä kertoo mihin voimasi riittävät ja mihin ei. Varo pakottamasta itseäsi mihinkään. Lepäämällä saat aikaan enemmän kuin väkisin puskemalla.

Leijona

Ymmärrät tänään asioiden ja ihmisten välisiä yhteyksiä ja olet valmis tavalla tai toisella auttamaan niitä joille tunnet pystyväsi jotakin antamaan. He hakeutuvat luoksesi ja sinulla on kaikille jotain annettavaa.

Neitsyt

Elät sellaista aikaa, jolloin et pysty toimimaan itseäsi vastaan vaan olet valmis puolustautumaan kovillakin keinoilla hyväksi käyttäjiä vastaan. Tämä on monella tavalla parantavaa aikaa sinulle.

Vaaka

Olet harvinaisessa tasapainossa itsesi ja muiden ihmisten kanssa. Osaat tehdä nopeita valintoja omaan päätöksentekokykyysi luottaen. Ratkaisusi auttavat samalla apua tarvitsevia, vaikka et erityisesti olisi heitä ajatellut päätöstä tehdessäsi.

Skorpioni

Joku päivittäinen tekeminen saattaa osoittautua hyvin uuvuttavaksi näinä päivinä ja sellaisesta hommasta on syytä hankkiutua eroon nopeasti. Ainakin pitää malttaa levätä heti kun siltä tuntuu. Joskus muutama minuutti auttaa kummasti.

Jousimies

Osaat sovittaa omat pyrkimyksesi toisten ihmisten tarpeisiin tavalla, joka palvelee kaikkien päämäärää. Nyt kannattaa edetä päättäväisesti ja oivaltaa, että omaa juttuasi hoitamalla pystyt parhaiten tukemaan myös muita

Kauris

Sinulla on kova vimma saada joku ahdistavalta tuntuva velvollisuus pois niskastasi ja nyt on todellakin oikea aika tarttua härkää sarvista. Tämä on tervehtymisen ja vapautumisen aikaa, joka tarvitsee sinun päätöksesi toteutuakseen.

Vesimies

Älä ihmettele, ellet tahdo pysyä aloillasi, sillä nyt todellakin on tekemisen ja ideoiden toteuttamisen aika. Pysy vaan liikkeellä ja toimi. Huomaat pystyväsi auttamaan monia läheisiäsi omaa ideaa toteuttaessasi.

Kalat

Jos huomaat jonkun suunnitelmasi alkavan kaatua niskaasi niin älä turhaan yritä pitää sitä pystyssä. Aseta silloin tavoitteesi uudelleen ja huomaa kuinka paljon paremmalta alkaa heti tuntua.

X