Horoskoopit 17.7.2017

Päivän horoskooppi maanantai 17.7.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press
Vaikka pahimmasta myllerryksestä on nyt selvitty, riittää tälle viikolle vielä muutama jälkijäristys. Ensimmäinen heti maanantaille Venuksen neliönä Neptunukselle. Pettymyksiä napsahtelee niille, jotka ovat ladanneet kumppanuuteen epärealistisia odotuksia.

Oinas

Vaistoat tänään hyvin herkästi kaikki sellaiset seikat rakkauselämässäsi, jotka ovat ajautuneet tai ajautumassa väärille raiteille. Älä etsi näyttöä tuntemustesi tueksi, sillä suurin osa ihmisessä tapahtuvista asioista jää toiselle ikuiseksi salaisuudeksi. Sinun epäilyksesi on sinulle totta, ja silloin se pitää selvittää.

Härkä

Pystyt selvittämään jonkin rakkauselämääsi liittyneen ongelman tai epäselvyyden aivan kuin vahingossa. Samalla sinulle selviää toisesta ihmisestä jotakin, jota et ole aikaisemmin pystynyt hänessä hyväksymään. Nyt on ymmärryksen ja hyväksymisen aika, sillä ilman hyväksymistä ei voi olla aitoa rakkautta.

Kaksoset

Tunnistat kumppanisi tunteet herkkääkin herkemmin. Tänään löydät jotain sellaista, jota hän ei itse ole vielä oivaltanut. Älä anna tämän hämmentävän seikan estää sinua ottamasta asiaa puheeksi, sillä kahden ihmisen välinen rakkaus on jatkuvaa itsensä uudelleen oivaltamista ja hyväksymistä.

Rapu

Jos vaistoat jonkin asian rakkauselämässäsi olevan vähänkään väärillä raiteilla, nyt kannattaa keskustella siitä kumppanisi kanssa. Jokainen meistä muuntelee totuutta omalle rakkaalle puhuessaan, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Nyt vaistoat jotain, joka on jäänyt kertomatta.

Leijona

Jos joku rakkauselämääsi liittyvä asia on vaivannut sinua, tai huomaat jonkun vaivaavan elämänkumppaniasi, tänään sinulla on mahdollisuus vapautua turhista epäilyistä keskustelemalla asiasta. Tässä ajassa on salaisuudet paljastavaa energiaa, joka auttaa näkemään totuuden.

Neitsyt

Monenlaisia ihastumiseen tai jopa rakastumiseen houkuttelevia mahdollisuuksia on tänään tarjolla. Ilmassa on sen verran valheellista energiaa, että ihan kaikkea mitä tunnet, ei ole syytä pitää molemminpuolisena totuutena. Omassa sydämessäsi kokemasi rakkaus tai kaipaus on kuitenkin aina totta.

Vaaka

Seuraile tarkkaan tänään mieleesi hiipiviä aavistuksia, sillä niillä on aina joku sanoma. Tuntemuksista on syytä keskustella kumppanisi kanssa, vaikka sinulla ei olisi mitään konkreettista näytettävää mahdollisten epäilystesi tueksi. Elämässä on paljon enemmän sitä, mikä ei näy kuin sitä, mikä näkyy.

Skorpioni

Viehätysvoimasi ja iloisuutesi tekevät nyt vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen ja houkutuksia on ilmassa, mutta millaisia? Tänään monilla ihmisillä on korostunut taipumus puhua ja esiintyä toisen odottamalla tavalla oman sisäisen totuutensa vastaisesti. Ota tämä huomioon ja pidä jalat maassa.

Jousimies

Ihmissuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvä ahdistava tunne kuuluu tänään asiaan. Ahdistuksen syyn selvittäminen on aina jollakin tavalla pelottava tapahtuma, mutta sen selvittämättä jättäminen johtaa aina välimatkan kasvamiseen. Jos haluat elää rakkaudessa, otat nyt selvää omista aavistuksistasi.

Kauris

Olet harvinaisen herkällä päällä vaistoamaan pienetkin epärehellisyydet parisuhteessasi. Ole sinä rehellinen ja kerro mahdollisista tuntemuksistasi. Rakkaus ja kumppanuus ovat jatkuvaa itsensä hyväksymisen opiskelua. Kumppanisi peittää jotain sellaista, mitä sinä et vielä hänessä hyväksy. Uskallatko selvittää, mitä?

Vesimies

Ellet pääse toteuttamaan itseäsi ja nauttimaan elämästäsi, nyt se ilmenee kasvavana ahdistuksena. Tiedät kyllä, keneen tuo ahdistava tunne kohdistuu. Uskalla ottaa asia esille, vaikka tiedätkin sen johtavan vakavaan keskusteluun kumppanisi tai rakastettusi kanssa. Sekin on rakkautta.

Kalat

Itseluottamuksesi on näinä aikoina tavallista parempi, ja joku saattaa ihastua hetkelliseen herkkyyteesi ja aitouteesi aivan silmittömästi. Vaikka tällaisten tunteiden ilmaantuminen hivelee sinua, uskalla olla mahdollisimman rehellinen sinuun ihastuvalle ihmiselle ja kertoa oma tilanteesi ja totuutesi.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi