Horoskoopit

Rakkaushoroskooppi 2/2014: Oinas

Teksti: Anna.fi

Nyt on aika uudelleenarvioida, mikä tekee sinut onnelliseksi. Kuinka saat luotua onnellisen auran siten, että se täyttää intohimosi kaikessa siinä, mitä janoat elämältä?

Oinas

Positiivisuuden aalto, jota kannoit viime kuussa mukanasi, on edelleen läsnä ja stimuloi luovuuttasi. Läheisiltäsi saamasi tuen avulla kaikki tavoitteesi näyttävät helposti saavutettavilta. Asenteesi ja energiasi ovat kohdillaan ja elämän kokonaislaatu parhaimmillaan. Seuraa unelmiasi ja toivo. Jälkikäteen saat iloita, että teit niin.

Tässä kuussa karismasi ulottuu enemmänkin mystisyyteesi kuin sinusta virtaavaan charmiin. Säilytä siis lämpimät ja ystävälliset ominaispiirteesi ja pidä yllä niitä ryhmätyötaitojasi, joita osaat hyödyntää myös työelämässä. Tarvitset näitä kaikkia apukeinoja huomatessasi, että on tarpeen lämmitellä kemioita sinun ja rakkaimpasi välillä.

Välittämisen ja yhteenkuuluvuuden tunteet ovat nyt korostuneesti esillä. Etsit seikkailua, jännitystä ja välitöntä palautetta kumppaniltasi tai rakastajaltasi.

Lähde: Ask-oracle.com

X