Horoskoopit

Rakkaushoroskooppi kesälle 2019: neitsyt (23.8.–22.9.)

Neitsyen tulee olla tänä kesänä varovainen. Silmiä syleilevä tähtisumu saattaa nimittäin vaikuttaa kohtalokkaasti neitsyen muuten pettämättömään arviointikykyyn.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: MVphotos

Unelmien, illuusioiden ja kosmisen rakkauden planeetta Neptunus on vastakkaisessa asemassa merkkiisi nähden. Tilanteesta riippuen se voi tuoda elämääsi ennen kokematonta henkistä yhteyttä, herkkiä tunteita, avoimuutta, vastaanottavaisuutta ja ihanan satumaisia haaveita.

Rakkauselämä

Haasteena on sen sijaan se, että vaikka yleensä olet hyvin realistinen ja selkeä, tämä kuvio voi sekoittaa ajatuksesi aivan uudella tavalla. Voit kokea hämmennystä tai haltioitumista, voit huomata olevasi rakastuneempi kuin koskaan ennen tai jopa kuvitelleesi turhia.

Neptunus avaa sydämen hyvin vastaanottavaiseksi, lisää empatiaa ja myötäelämisen kykyä, mutta myös sumentaa järkevää arviointia. Voit olla epätavanomaisen voimakkaasti vaikutuksille altis tai niin jonkun lumoissa, että läheistesi varoitukset kaikuvat kuuroille korville.

Tämä voi olla ihanaa romanttisten kohtaamisten ja suloisen kaipuun aikaa, mutta mikäli kyse on uudesta ihmisestä elämässäsi, älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä tai lupaudu mihinkään, millä on pitkäaikaiset vaikutukset elämääsi. Odota, kunnes tähtisumu hälvenee näkökentästäsi ja arvioi tilannetta vasta sitten, kun näet taas kirkkaasti.

Lue tästä, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X