Horoskoopit

Sytytkö kiihkeästä pikaseksistä vai hellästä nautiskelusta? Seksihoroskooppi paljastaa, miten saat varman orgasmin

Vaihtelua kaipaava jousimies kiihottuu seksistä erikoisissa paikoissa. Stressiherkän kauriin taas on mahdotonta laueta levottomassa ympäristössä. Horoskooppimerkkisi paljastaa, miten pääset varmasti hekuman huipulle.
28.7.2017 Teksti: Janica Brander

Oinas (21.3.20.4.) syttyy rajuista ja nopeista otteista

Oinas kiihottuu nollasta sataan parissa sekunnissa. Pitkä esileikki ja rauhallinen nautiskelu tekevät hänet kärsimättömäksi. Tämä tulinen sarvipää haluaa nopeaa toimintaa ja rajuja kosketuksia.

Oinas kiihottuu varmimmin, kun hän heittäytyy himon vietäväksi eikä mieti liikaa, ovatko hetki ja ympäristö täydellisiä. Pikaseksi eteisen lattialla kauppakassien keskellä on hänelle unohtumattomampi kokemus kuin romanttinen yö silkkilakanoissa.

Oinas on tulinen ja dominoiva persoona. Hän nauttii eniten seksiasennoista, joissa hän saa määrätä tahdin. Oinasnainen syttyy miehen päällä ratsastamisesta. Koira-asento taas on monen oinasmiehen suosikki.

Härkä (21.4.20.5.) tarvitsee aikaa lauetakseen

Jotta härkä saisi orgasmin, hän tarvitsee ennen kaikkea yhtä asiaa: aikaa. Härkä on luonteeltaan hidas nautiskelija, joka kasvattaa himoaan mielellään koko päivän.

Kumppanin kannattaa vihjata härälle jo aamulla, mitä illalla on tiedossa. Yhteisen yön odottaminen saa härän tuhman mielikuvituksen liitämään. Hän kasvattaa kiihotustaan tuntikausia ja nauttii siitä, että joutuu säilyttämään pokerikasvonsa töissä, vaikka hän ajattelee aivan muita asioita.

Härkä jatkaa nautinnon pitkittämisestä vielä sängyssä. Hän tarvitsee kiireettömän esileikin, jossa kumppani huomioi hänen koko kehonsa; myös niskan, selän ja sisäreidet. Härkä rakastaa myös syviä suudelmia, ja härnäävä kielisuudelma saa hänet orgasmin partaalle.

Kaksoset (21.5.21.6.) kaipaa vaihtelua ja vihjailua

Vaihtelu ja vihjailu ovat avaimet kaksosten orgasmiin. Tämä levoton horoskooppimerkki nauttii yhtenä päivänä yhdestä asiasta, seuraavana jostain aivan muusta.

Kaksosten kannattaakin vaihdella asentoja tunnelman mukaan ja kuulostella, onko hän villillä vai romanttisella tuulella. Kaksoset on myös eläinradan verbaalisin merkki. Tuhmat puheet ja älykäs flirttailu saavat hänet sekopäiseksi himosta.

Puhelinseksi kiihottaa kaksosia erityisen paljon – etenkin epäsopivissa tilanteissa. Kaksosilla on pokkaa livahtaa puhumaan riettaita työpaikan vessaan ja masturboida samalla, kun kumppani ohjeistaa puhelimessa, miten hän haluaa kaksosten koskettelevan itseään.

Rapu (22.6.22.7.) kiihottuu intiimistä hellyydestä

Rapu on romanttinen horoskooppimerkki, joka hakee seksistä hellyyttä. Saadakseen orgasmin hänen on tunnettava syvää yhteyttä kumppaniinsa.

Rapu nauttii eniten seksiasennoista, jotka mahdollistavat täydellisen ihokontaktin. Erilaiset versiot lähetyssaarnaajasta, sylikkäin istuminen ja lusikka kiihottavat häntä henkisesti ja fyysisesti. Myös rapumies nauttii näistä intiimeistä ja rauhallisista asennoista.

Ravun on vaikea laueta levottomassa ympäristössä. Seksille pitää olla aikaa, eikä taustalla saa olla melua. Luonnon äänet taas kiihottavat aistillista rapua, ja rannalla tai metsässä rakastelu on hänelle vavisuttava kokemus.

Leijona (23.7.22.8.) nauttii ihailevista katseista

Leijonat ovat luontaisia esiintyjiä. Tälle kissavaltiaalle makuuhuone on näyttämö, jonka päätähtenä hän haluaa loistaa. Ajatus kumppanille strippaamisesta tai seksistä julkisella paikalla ei kauhistuta leijonaa, sillä hän kiihottuu katseiden kohteena olemisesta.

Leijona nauttii jännityksestä myös kotona. Hän rakastelee mielellään ikkunalaudalla verhot auki. Hän voi aloittaa lemmiskelyn jopa silloin, kun viereisessä huoneessa on muita ihmisiä, ja äänet kantautuvat seinän läpi.

Ollessaan erityisen riettaalla tuulella leijona masturboi kumppaninsa edessä. Jos leijona voi katsella itseään vielä samalla peilistä, hän saa räjähtävän orgasmin sekunneissa.

Neitsyt (23.8.22.9.) haaveilee salaa alistumisesta

Vaikka neitsyt on siviilissä pidättyväinen perfektionisti, hän nauttii seksissä siitä, että kumppani määrää tahdin, eikä hänen tarvitse tehdä päätöksiä.

Neitsyt kiihottuu erityisesti asetelmasta, jossa kumppani dominoi häntä. Sitominen pakottaa neitsyen päästämään irti estoistaan. Tällöin hänen on myös helpompi saada orgasmi. Mitä stressaantuneempi neitsyt on, sitä määrätietoisemmin kumppanin kannattaa toimia.

Seksiasennot, joissa kumppani hallitsee tilannetta, ovat neitsyen suosikkeja. Moni neitsytnainen kiihottuu koira-asennon erilaisista versioista. Neitsytmies taas nauttii, kun nainen istahtaa itsevarmasti hänen päälleen.

Vaaka (23.9.22.10) kiihottuu antaessaan nautintoa

Vaaka pyrkii seksissäkin tasapainoon. Tämä horoskooppimerkki ei kiihotu vain oman kehonsa koskettelusta, vaan kumppanin nautinnon näkeminen on hänelle yhtä sytyttävää.

Vaaka antaa kumppanilleen mielellään suuseksiä. Hänellä on rohkeutta kokeilla myös klassista 69-asentoa, jossa molemmat antavat ja saavat suuseksiä yhtä aikaa. Pelkkä ajatuksin yhtäaikaisesta orgasmista saa vaa’an lähelle laukeamista.

Seksi on tuplasti nautinnollisempaa, kun aistillinen vaaka saa laittautua rauhassa. Hän järjestää ympäristön mielellään sensuelliksi valaistuksen ja musiikin avulla. Vaaka on myös hyvin herkkä. Hän voi saada orgasmin jopa muistellessaan ihania rakasteluhetkiä.

Skorpioni (23.10.22.11.) ei arastele aikuisviihdettä ja sitomista

Mikään ei ole liian uskaliaista skorpionille, joka on eläinradan seksuaalisin horoskooppimerkki. Mitä tuhmempia temppuja kumppani ehdottaa, sitä enemmän skorpioni innostuu.

Moni skorpioni kiihottuu SM-henkisestä seksistä, johon sisältyy sitomista, käskyttämistä ja läpsimistä. Skorpioni sekä toteuttaa mielellään kumppanin toiveita että dominoi tätä.

Pornon katselu kiihottaa skorpionia erityisen paljon. Jos kumppani ei ole seksituulella, skorpioni napsauttaa filmin päälle ja pitää hauskaa itsekseen. Orgasmin saaminen on tälle eroottiselle ihmiselle samanlainen elinehto kuin lepo ja ravinto. Saksiniekka ei jää odottelemaan, että joku toinen pitäisi hänen perustarpeistaan huolta.

Jousimies (23.11.22.12.) laukeaa erikoisissa paikoissa

Jousimies on seikkailunhaluinen maailmanmatkaaja. Nämä luonteenpiirteet ohjaavat myös hänen seksuaalisuuttaan, ja seksi erikoisissa paikoissa kiehtoo jousimiestä.

Jousimiehelle tärkeää ei ole niinkään se, miten kauan rakastelu kestää ja missä asennossa pari on. Hän kiihottuu ennen kaikkea ympäristöstä. Luonnossa, talon kattoterassilla ja saunassa muhinointi saa hänet kuumaksi. Hän haaveilee salaa myös lentokoneen kymppikerhoon pääsemisestä.

Seksi kotona on tyydyttävämpää, kun jousimies pääsee lempimään muuallakin kuin sängyssä. Pelkkä ajatus pesukoneen päällä tai keittiön pöydällä rakastelusta kiihottaa häntä niin paljon, ettei orgasmi vaadi erikoisia temppuja.

Kauris (22.12.19.1.) saa orgasmin vain rentoutuneena

Stressiherkän kauriin orgasmi on vahvasti riippuvainen siitä, pystyykö hän rentoutumaan. Työ pyörii usein hänen mielessään, ja kauriin on vaikea keskittyä seksiin, jos hän pelkää keskeytyksiä.

Levollinen mieli ja ympäristö ovat edellytyksiä kauriin nautinnolle. Hänen on maltettava sulkea puhelimensa ja tietokoneensa ja otettava aikaa erotiikalle. Kun kauris rauhoittuu, hänen villi puolensa pääsee loistamaan. Ahdistuneen kauriin taas on mahdotonta laueta edes masturboimalla.

Kauriin kannattaa kokeilla rauhallista tantraseksiä, joka tähtää läsnäoloon. Kun kauris on levollisessa tilassa ja luottaa kumppaniinsa, hän voi saada useita orgasmeja.

Vesimies (20.1.19.2.) syttyy henkisestä erotiikasta

Seksi ei ole vesimiehelle vain seksiä. Tämä mystiikasta kiinnostunut horoskooppimerkki etsii erotiikan avulla henkisiä kokemuksia, jotka lähentävät häntä kumppaniinsa.

Vesimies saa räjähdysmäisen orgasmin, kun hän saa kasvattaa kiihotustaan rauhassa. Hän nauttii yhdynnästä, jossa pari makaa sisäkkäin liikkumatta, katsoo toisiaan silmiin, kuuntelee toistensa hengitystä ja antaa kiihotuksen kasvaa hiljalleen.

Jotta vesimies nauttisi, hänen on tunnettava, että kumppani on hänelle oikea. Parisuhteen ei tarvitse olla pitkä ja vakituinen, mutta kemian pitää kipinöidä täysillä myös yhden yön jutuissa.

Kalat (20.2.20.3.) nauttii luovasta vesiseksistä

Seksi on kaloille luovaa leikkiä. Jos rakastelu tuntuu tylsältä arkirutiinilta, kalojen on vaikea laueta. Mielikuvituksellinen seksi taas tuottaa kaloille orgasmeja, jotka saavat hänet itkemään ja nauramaan yhtä aikaa.

Kaloilla on voimakas seksuaalinen mielikuvitus. Hän kiihottuu roolileikeistä ja seksitarinoiden lukemisesta ääneen kumppanin kanssa. Myös seksiasut kiinnostavat häntä, vaikka kaikkein riettaimmat lateksihaalarit eivät olekaan hänen mieleensä.

Koska kalat on vesimerkki, vedessä rakastelu on hänelle luontevaa. Kiusoitteleva esileikki vaahtokylvyssä ja intohimoinen rakastelu kylpyhuoneen seinää vasten ovat hänen fantasioidensa täyttymyksiä.

Lähteet: Brides, Cafe Astrology, Elite Daily, Sexual Astrology

Lue myös:

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Kiihottava seksihoroskooppi – lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Peppuleikkejä, pikaseksiä, tuhmia puheita… Seksihoroskooppi kertoo, mitä eri horoskooppimerkit haluavat sängyssä

Asentohoroskooppi – lue, mikä seksiasento sopii horoskooppimerkillesi

Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – tästä hän fantasioi

Näin löydät g-pisteen – 4 vinkkiä tajunnanräjäyttävään tuplaorgasmiin

Nämä asiat yhdistävät naisia, jotka saavat lähes aina orgasmin

Nämä seksiasennot tuottavat orgasmin sekä naiselle että miehelle – 8 suosikkia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *