Horoskoopit

Työntekijähoroskooppi: Kalat

Teksti: Anna.fi

Lojaalin ja ahkeran Kalan haaveilu jää oikeanlaisessa työssä taka-alalle, ja tällöin hän toimii varsin omistautuneesti.

Työntekijähoroskooppi

Herkän ja sympaattisen Kalan suurin rikkaus työelämässä on rajaton mielikuvitus. Hän leikittelee mielellään uusilla ideoilla ja ajatuksella, ettei kukaan muu ole ehkä keksinyt vielä sitä, minkä hän juuri keksi. Kala soveltuu luovuutensa ja idearikkautensa vuoksi parhaiten luoville aloille, koska tällöin hän todella pääsee hyödyntämään loistavaa mielikuvitustaan.

Jos Kala päätyy itselleen sopimattomaan tehtävään, hänen kurjuudellaan ei ole rajoja – ja se näkyy myös toisille. Tällöin hän kokee työpaikkansa vankilaksi ja haaveilee jatkuvasti muista hommista. Työhönsä tyytymätön Kala ei yleensä jääkään kovin pitkäksi aikaa työympäristöön, jossa hän ei viihdy. Hän saattaa surffata työstää toiseen, kunnes löytää itselleen sopivimman ympäristön ja niin mielekkään työn, että hän on todella valmis sitoutumaan siihen.

Käytännönläheinen työskentely ja rahan ajatteleminen sekä bisneksen kasvattaminen voivat jäädä Kalan ajatusmaailmassa melko kaukaisiksi. Toisaalta hän saattaa pärjätä loistavasti myös laki- ja pankkialan tehtävissä, joissa luovat ongelmanratkaisutaidot ovat ensisijaisen tärkeitä. Tiukka yhdeksästä viiteen -työrytmi ei kuitenkaan sovi hänelle kovin hyvin, koska liian tiukat rutiinit rajoittavat hänen luovaa toimintaansa.

Jotta Kala on työssään onnellinen ja tehokas tiimin jäsen, hänelle täytyy taata positiivinen ja ihmisläheinen työympäristö. Vaikka hän saisi kasapäin palkkaa, hän alkaa voida henkisesti pahoin yhteisössä, jossa kollegat ovat kylmiä ja ilkeitä. Jos hän menettää totaalisesti mielenkiinnon työtään kohtaan, hänestä saattaa tulla laiska ja lannistettu.

Kala saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa sisäänpäin kääntyneeltä introvertilta. Hän haluaakin pitää monia taitojaan omana tietonaan ja näyttää ne harkitusti oikeissa tilanteissa oikeille ihmisille. Kun hän tuntee olonsa kotoisaksi ja hyväksi työyhteisössään, hänestä tulee työssään ennennäkemättömän tuottelias henkilö, joka kannustaa toisia täydestä sydämestään.

Vahvuudet:

  • Herkkä, empaattinen
  • Rikas mielikuvitus ja taito luovaan ideointiin
  • Erinomainen taito heittäytyä toisen asemaan
  • Idearikkautensa vuoksi saa usein yrityksen menestymään tavalla, joka ei olisi monelle muulle mahdollista
  • On oikean alan ja työpaikan löytäessään erittäin innostunut ajamaan työntekijöiden ja firman etua

Heikkoudet:

  • Ylisuojelevainen
  • Yliherkkä, ailahtelevainen
  • Helposti manipuloitavissa
  • Melko heikko hallitsemaan rahavirtoja
  • Kokee usein mahdottomaksi pitäytyä kylmissä faktoissa ja loogisessa ajattelussa

Katso kaikkien horoskooppimerkkien työntekijähoroskoopit!

Lue myös:

Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?
Laihdutushoroskooppi – Millainen dieetti sopii tähtimerkillesi?
Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin
Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kuva: Colourbox
Teksti: Elina Järvi

Lähteet: Sulekha.com: Blogs, Futurescopes.com, Mystical Blaze

X