Horoskoopit

Työntekijähoroskooppi: Vesimies

Teksti: Anna.fi

Vesimiehen työntekoa leimaa tiedonhalu, pitkänäköisyys ja omalaatuinen kyky tarkastella asioita.

Työntekijähoroskooppi

Vesimies haluaa luontaisesti rohkaista jokaista siihen, että huonoistakin asioista etsittäisiin hyviä puolia. Tämän vuoksi suurin punainen vaate hänelle on työpaikalla se, että ihmisiä kohdeltaisiin epäreilusti. Hän alkaakin helposti ylenkatsoa esimiehiään, jos he toimivat epäoikeudenmukaisesti ja typerästi. Syynä ei kuitenkaan ole, että hän itse haluaisi toimia johtajana vaan yksinkertaisesti se, että Vesimiehen filosofian mukaan johtajien pitäisi olla riittävän viisaita tekemään oikeita ratkaisuja.

Monet Vesimiehet etsivät itseään useita vuosia ja saattavat siksi ajautua tekemään monenlaisia eri töitä. Vesimiehellä on sisäsyntyisesti varsin kova työmoraali: mitä tahansa hän tekeekin, hän tekee sen tunnollisesti. Hän viehättää ihmisiä älykkyydellään, joten hänellä on lukuisia ystäviä sekä työpaikalla että sen ulkopuolella.

Vesimies rakastaa asioiden ratkomista, olipa kyseessä uusien ideoiden löytämisestä mainoskampanjaan tai kopiokoneesta, joka pitää saada kuntoon. Olipa kyseessä asiakokonaisuus tai fyysinen laite, hän osaa purkaa sen osiin ja kasata sen sitten toimivaksi kokonaisuudeksi. Tämän ominaisuutensa vuoksi Vesimiehellä on loistavat edellytykset työskennellä esimerkiksi taiteiden tai humanististen tieteiden parissa.

Yksi tärkeä asia on syytä työpaikalla muistaa: Vesimiehen luova mieli tuottaa varsin rikkaasti teorioita ja ideoita, mutta esimerkiksi minuuttiaikatauluihin sopeutuminen voi olla hänelle mahdottoman vaikeaa. Hän on aina jossain määrin liikkeessä – ellei fyysisesti niin vähintäänkin mielessään. Työpaikalla saattaakin olla joskus yllätyksiä vastassa, kun Vesimies innostuu tekemään jonkinasteisia uudistuksia kertomatta niistä etukäteen kenellekään. Hänellä kun on palava halu löytää tekemiseensä jatkuvasti jotain uutta.

Vahvuudet:

  • Terävä-älyinen
  • Hauska, antelias
  • Idearikas visionääri
  • Toimissaan nopea
  • Innostuu kaikesta uudesta
  • Inhimillinen, aito, innokas

Heikkoudet:

  • Unohtaa asioita helposti
  • Kärsimätön, omalaatuinen, vaikeasti tulkittava
  • Toiminta usein hallitsematonta ja arvaamatonta
  • Impulsiivisuus ja itsenäisyys ovat joskus haasteina tiimityöskentelylle

Katso kaikkien horoskooppimerkkien työntekijähoroskoopit!

Lue myös:

Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?
Laihdutushoroskooppi – Millainen dieetti sopii tähtimerkillesi?
Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin
Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kuva: Colourbox
Teksti: Elina Järvi

Lähteet: Sulekha.com: Blogs, Futurescopes.com, Mystical Blaze

X