Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.-29.3.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kalat 19.2.–19.3.

Väärinkäsitykset ja erilaiset viivästykset voivat piinata sinua tällä viikolla. Suunnittele asiat etukäteen ja ole valmis joustamaan, jos muutokset osuvat kohdallesi. Rakkaudessa erityinen paneutuminen suhteeseen helpottaa jännitteitä. Nauti hyvistä hetkistä ja rentoudu.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä viikolla saattaa tapahtua jotain, mitä et oikein ymmärrä. Ole kärsivällinen, niin kaikki selviää. Eräällä on täytynyt olla hyvä syy käyttäytyä tapojensa vastaisesti. Uusi näkökulma auttaa ymmärtämään tilanteen. Varaudu mahdollisiin muutoksiin matkasuunnitelmissa.

Härkä 20.4.–20.5.

Keskustelut rahatilanteesta voivat muuttua tukaliksi. Selvitä asia ajoissa, ettei se varjosta viikonloppua. Pysy järkevänä, älä turhaan emmi eri vaihtoehtojen välillä. Tiedät, mitä haluat ja mitä toiset odottavat sinulta. Näiden yhteensovittaminen ei ole aina yksinkertaista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos haluat nykyisen parisuhteesi kukoistavan, sinun pitää olla joustava ja anteeksiantavainen. Unohda oikeassa olemisen tärkeys ja päätä, mikä on sinusta todella tärkeää. Täydellisyyden tavoittelu johtaa usein pettymykseen, joten koeta vähän hellittää.

Rapu 21.6.–22.7.

Ole valmis neuvottelemaan jakson keskivaiheilla. Sinulla on tärkeämpääkin tekemistä kuin riiteleminen. Kumppaniasi täytyy houkutella, jotta hän avautuisi henkilökohtaisesta asiasta. Vakuuta hänet tunteidesi aitoudesta.

Leijona 23.7.–22.8.

Joskus voimme pitää puolisoamme itsestäänselvyytenä. Luulemme, että tiedämme hänen ajatuksensa ja mitä hän odottaa meiltä. Tarkistammeko koskaan, pitääkö tämä paikkaansa? Nyt kannattaisi vaihtaa näkökulmaa. Väärinkäsitysten mahdollisuus pienenee kunnon keskustelulla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Eikö olisi hienoa, jos kaikki menisi aina suunnitelmien mukaan? Tosiasia kuitenkin on, että jokin näyttää vievän sinut usein sivuraiteelle. Koeta keskittyä. Ei kannata jättää asioita puolitiehen etenkään rakkaudessa. Eräs haluaa tietää, että olet hänen vierellään myös tulevaisuudessa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Suunnitelmien hidastuminen oli odotettavissa, mutta silti ärsyttävää. Muista kuitenkin, että hyvää kannattaa aina odottaa. Joskus muutaman päivän tauko auttaa näkemään tilanteen selvemmin. Älä usko kaikkea, mitä toiset sanovat. Heillä voi olla oma näkemyksensä tulevaisuudestasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka odotit asioiden hankaloituvan, et silti ole täysin valmistautunut tähän viikkoon. Yritä saada tilanne tasapainoon ennen kuin kerrot mielipiteesi. Asiat voivat muuttua nyt päivittäin. Kukaan ei odota sinun tekevän pikaisia päätöksiä, joten mieti kaikessa rauhassa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joskus vanhat suhteet näyttäytyvät muistoissa todellisuutta hehkeämmiltä. Mutta kannattaako hukata aikaa vanhojen muisteluun? Nyt kannattaa mennä eteenpäin ja tavoitella entistä parempaa. Saat aihetta iloon, kun vähän aikaa sitten lupauksen antanut henkilö ryhtyy toimeen.

Kauris 21.12.–19.1.

Yllättävä tapaaminen vanhan ihastuksen kanssa täyttää pääsi sekavilla ajatuksilla. Mieti kuitenkin, kannattaako kulkea vanhoja jalanjälkiä. Pyri sellaisen henkilön seuraan, joka voi auttaa sinua kasvamaan siksi, mitä haluat olla. Pienikin muutos voi olla merkityksellinen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tällä jaksolla voit pitää hauskaa pitkästä aikaa. Jos toiset haluavat velloa menneessä, anna heidän olla. Miksi kukaan miettisi menneitä, kun edessä on niin paljon jännittäviä asioita? Kun uusi ovi aukeaa, saat toisen mahdollisuuden pitkän tylsän kauden jälkeen.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X