Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.−7.2.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakson energinen alku herättää optimismisi. Etenkin työasiat näyttävät lupaavilta, ja seuraavien kuukausien aikana sinulle tarjoutuu monia tilaisuuksia. Tunne siitä, että sinun tulisi edetä rakkauden saralla, voi aiheuttaa stressiä.

Kalat 19.2.–19.3.

Työ hallitsee ajatuksiasi, mutta onneksi pystyt rentoutumaan kotona. Päivittäisten huolien puiminen läheisten kanssa helpottaa stressiä. Huomaat, että sinulla on valmiuksia käsitellä myös työelämän muutoksia. Menetelmät voivat vaihdella, mutta perustiedot ovat hallussasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Näytä, että olet tosissasi kaikilla elämän osa-alueilla. Tiedät, mitä sinun on tehtävä ja aioit myös toteuttaa sen. Saatat joutua muuttamaan sovittuja järjestelyjä tai tapaamisia yllättävien tapahtumien takia. Pidä kuitenkin lupauksesi tässä asiassa ja ole luotettava.

Härkä 20.4.–20.5.

Kotielämä ja parisuhde voivat kaivata muutoksia, minkä takia itsetutkiskelu saattaa olla paikallaan. Luota vaistoihisi ja vältä negatiivista asennetta. Älä viivyttele päätöksentekoa, sillä se saa sinut entistä turhautuneemmaksi. Hyvä keskusteluyhteys voi edellyttää kompromisseja.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Et ole kovin vilkkaalla tuulella, joten tee asiat omaan tahtiisi. Pidä jalat maassa ja vältä negatiivisia ihmisiä. Suhtaudu muutoksiin käytännöllisesti. Onneksi pääset eroon tunteista, jotka ovat turhauttaneet sinua jo jonkin aikaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Löydät kotoa pysyvyyttä, kun monet asiat muuttuvat ympärilläsi. Saat tukea työtoverilta, joka kehottaa sinua rentoutumaan. Mieti, mitä toiset voisivat välillä tehdä hyväksesi eikä aina toisinpäin. Pieni itsekkyys auttaa sinua löytämään tien eteenpäin.

Leijona 23.7.–22.8.

Hakeudu positiivisten sukulaisten seuraan, jotka ymmärtävät ystävyyden arvon. Monet odottavat sinulta nyt paljon, joten tasapainon vuoksi varaa tarpeeksi aikaa rentoutumiseen. Älä odota ymmärtäväsi kaikkia, sillä osa ihmisistä jää aina mysteeriksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kysy itseltäsi, mitä haluat elämän eri osa-alueilla. Eräät tuntuvat olevan kovin riippuvaisia avustasi ja näyttävät tarvitsevan vieroitusta. Vedä rajat omalle ajankäytöllesi. Joidenkin tunteelliset reaktiot hämmentävät sinua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kotona keskustelut voivat käydä kuumina. Työelämässä sen sijaan saat apua ja neuvoja kollegoilta. Älä jätä huomioimatta asioita, joista et elämässäsi pidä. Vain kertomalla asiat niin kuin ne ovat, pääset eteenpäin. Älä tyydy toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Erilaiset mielipiteet läheisten kanssa voivat kuumentaa tunteita. Koeta pysyä rauhallisena, mutta varmista, ettei sinua ymmärretä väärin. Eräs hermoille käyvä henkilö kyllästyy pian ja vaihtaa maisemaa, joten älä turhaan tuhlaa aikaasi hänen taivuttamiseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nopeat muutokset vaativat nopeita reaktioita, mutta harkitse toimesi huolella. Itse asiassa sanat voivat olla tekoja vaarallisempia. Muutokset ovat välttämättömiä, mutta eivät tervetulleita. Jos tilanne alkaa vaikuttaa liian stressaavalta, koeta ottaa pari päivää vapaata.

Kauris 21.12.–19.1.

Tunnet tietynlaista helppoutta tutun tilanteen edessä, vaikka viime kerralla päätöstäsi leimasi rauhattomuus. Katso, mitä ympärilläsi tapahtuu. Et ehkä täysin tiedosta vaihtoehtojasi, sillä monet asiat ovat muuttuneet äskettäin. Luota omaan valintaasi.

X