Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.−14.4.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Varaa tällä jaksolla aikaa säännöllisiin rentoutumishetkiin. Vaikka toiset tarvitsevat huolenpitoasi, älä polta itseäsi loppuun. Olet välillä niin täynnä tarmoa, että kuvittelet olevasi voittamaton. Älä kuitenkaan unohda rauhallisten tuokioiden tärkeyttä.

Härkä 20.4.–20.5.

Koeta olla kärsivällinen tulevaisuutta suunnitellessasi. Kyse ei ole aikeittesi jäädyttämisestä, vaan pienestä aikalisästä. Käytä tämä lisäaika huolelliseen suunnitteluun. Älä tee mitään äkkinäisiä päätöksiä, jos sinua vähänkään epäilyttää.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinulla on nyt aikaa ajatella a­sioita kunnolla. Saatat joskus vältellä sitä, sillä välillä esiin voi tulla enemmän ongelmia kuin ratkaisuja. Älä sähellä, vaan ota rauhallisesti. Jotkut velvoitteet kotona voivat tuntua ikäviltä, kunnes muistat, mikä on sinulle tärkeintä.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet luonteeltasi utelias ja nyt iloksesi törmäät asioihin, jotka jännittävät ja kiehtovat sinua. Mitä teet, jos huomaat jonkun salaavan sinulta jotain? Malta mielesi ja tarkkaile tilannetta ennen kuin alat esittää tiukkoja kysymyksiä.

Leijona 23.7.–22.8.

Nautit ihmisten seurasta, mutta viime aikoina siihen ei oikein ole tarjoutunut tilaisuutta. Nyt kannattaa satsata tulevien rientojen suunnitteluun, jotta läheisilläsi on mitä odottaa, kun tilanne paranee. Pyri joustavuuteen ratkaisuissasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet yleensä itsevarma ja luottavainen, mutta nyt huomaat kyseenalaistavasi monia asioita. Jos kyse on kumppanistasi, pitäydy tosiasioissa. Älä kuuntele juoruja, sillä toisten puheita on helppo väärennellä. Ole erityisen huolellinen asiakirjojen kanssa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Luottamuksesi tulevaan näyttää hiljalleen palaavan. Keskusteltuasi kumppanisi kanssa perusteellisesti tunnet meneväsi taas eteenpäin. Herkkänä luonteena kannat helposti harteillasi toisten taakkoja. Edessä näkyy nyt uusia tilaisuuksia, joten ala valmistautua.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jotkut ihmiset reagoivat kovin hitaasti, kun olosuhteet alkavat parantua. Älä ole yksi heistä! Viehätysvoimasi auttaa sinua tekemään ihmeitä vähän heikommissakin tilanteissa. Luota itseesi ja huomaat, että samalla itsevarmuutesi vain kasvaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tällä jaksolla tapaamasi henkilö saa sydämesi laukkaamaan. Vaikka mielesi olisi muualla, fyysistä vetovoimaa on vaikea kieltää. Nämä tunteet muistuttavat sinua vitaalisuudestasi. Liika itsevarmuus voi tosin karkottaa hänet tiehensä.

Kauris 21.12. –19.1.

Pidä kiinni arkisista rutiineistasi, sillä saatat innoissasi ajaa itsesi helposti piippuun. Perhe-elämä asettaa omat vaatimuksensa, mutta onneksi tilanne helpottuu vähitellen. Kotitöiden jakaminen auttaa välttämään ylimääräisiä konflikteja.

Vesimies 20.1.-18.2.

Haluaisitko jo ihmisten pariin? Yritä kuitenkin hillitä vielä in­toasi, vaikka sinulle tarjoutuisi mahdollisuus tavata ystäviä, joita et ole nähnyt pitkään aikaan. Pyydä rohkeasti apua toisilta, jos tarvitset neuvoja etäyhteyksien luomiseen.

Kalat 19.2.–19.3.

Mahdollisuutesi tavoitteiden saavuttamiseksi ovat nyt hyvät, mutta vaativat paljon vaivaa. Sinun täytyy olla äärimmäisen kärsivällinen, mikä voi tuottaa vaikeuksia etenemishalujesi takia. Ensi kuussa tilanne näyttää jo valoisammalta.

X