Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.-7.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluaisit elämän olevan mukavaa ja onnellista, mutta viime aikoina se on vaikuttanut aika karulta. Koeta silti löytää ilon aiheita tuomaan valoa maailmaan, vaikka omat vaikutusmahdollisuudet tuntuisivat turhauttavan pieniltä. Luota itseesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet onnekas, mikäli olet löytänyt tasapainoisen suhteen. Pidä kiinni kaikesta hyvästä. Jos kaipaat muutosta, älä tee liian nopeita päätöksiä, sillä niitä voi olla vaikea muuttaa myöhemmin. Harkitse rauhassa, jotta olet varma siitä, mitä haluat.

Jousimies 22.11.–20.12.

Eräät haluavat puhua sinulle avoimesti, eikä kaikki kuulemasi ole välttämättä imartelevaa. Toisilla voi olla todella erilainen kuva sinusta, ja sen hyväksyminen voi olla vaikeaa. Älä kuitenkaan kiirehdi tekemään muutoksia, vaan etene kaikessa rauhassa.

Kauris 21.12.–19.1.

Työelämässä eteesi tulee nyt monenlaisia muutoksia, jotka voivat tuntua hankalilta. Mitä enemmän pystyt kantamaan vastuuta asioista, sitä turvallisempi olo sinulla on. Tee se, mitä sinun täytyy tehdä tulevaisuutesi ja oman hyvinvointisi eteen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Et enää tunne omaa oloasi epämukavaksi. Tämä kehitys on ollut hidasta, mutta varmaa. Nyt kun olet huomannut, että olet entistä fiksumpi, rohkeampi ja ymmärtäväisempi, voit helpommin toteuttaa suunnitelmiasi. Älä pelkää turhaan tulevaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Mitä tahansa teet tällä jaksolla, koeta löytää siitä iloa. Tuo esiin optimismisi. Ympärilläsi voi olla synkkyyttä, ja voisi olla helppoa antaa sen vaikuttaa itseesi. Mutta tehtäväsi on nyt valaa positiivisuutta muihin, joten ryhdy tuumasta toimeen.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikko on rauhallinen ja tarjoaa sinulle pienen hengähdystauon. Ota siitä kaikki irti, sillä tiedät, kuinka hektiseksi asiat voivat muuttua. Rakkauselämä on jäänyt taka-alalle, mutta se piristyy nyt. Saatat joutua ponnistelemaan korvataksesi menetetyn ajan.

Härkä 20.4.–20.5.

Optimismi ja hyvät aikeet eivät nyt riitä. Esitä ideasi ihmiselle, joka voi edistää niitä. Viikonloppuna sinulle tarjoutuu mahdollisuus viettää aikaa erään läheisen seurassa, mutta oletko oikeassa mielentilassa? Älä jätä asioita puoliväliin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessä on rauhallinen vaihe, jota seuraa entistä kiireisempi jakso. Monet hoidettavat asiat ovat enimmäkseen rutiinijuttuja, mutta välillä on hyvä hoitaa kaikki keskeneräiset asiat kuntoon. Huomaat, että joustavuudestasi on ollut hyötyä.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakso on täynnä rakkautta, iloa ja rentoa yhdessäoloa. Mahdolliset muutokset suunnitelmiin tuovat mukanaan pelkästään uusia, lupaavia mahdollisuuksia. Jokin uusi tuttavuus saa sinut näkemään nykyisen tilanteen toisesta näkökulmasta.

Leijona 23.7.–22.8.

Monet asiat tuntuvat palautuvan entisiin uomiinsa, vaikka sinulla tosin riittää paljon tekemistä kasaantuneissa töissä. Jatka vanhojen, huonojen tapojen kitkemistä. Olisi sääli, jos et olisi oppinut mitään arvokasta viime kuukausista.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Itseluottamuksesi kohenee sitä mukaa kun asiat normalisoituvat. Taitosi ja kokemuksesi eivät ole kadonneet minnekään, vaikka siltä voisi tuntua. Löydät entisen intosi nopeammin, jos jaat tuntemuksesi jonkun erityisen ja läheisen henkilön kanssa.

X