Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.-7.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Rakkausasiat saattavat hämmentää sinua. Niistä ympäriinsä suureen ääneen kertominen tuskin auttaa, koska kyseessä on henkilökohtainen pulma. Nyt vaaditaan päättäväistä lähestymistapaa. Ole kuitenkin hienovarainen. Tosin huumoristakaan ei ole haittaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pettymyksen tunne saa sinut etsimään parannuskeinoa tilanteeseen. Keskity kuitenkin omiin ongelmiisi ja anna toisten hoitaa omansa. Viime viikolla kuulemasi kommentti kaikuu yhä korvissasi. Älä anna sen kuitenkaan vaikuttaa siihen, miten suhtaudut erääseen henkilöön.

Kauris 21.12.–19.1.

Yritä nähdä jotkut työasiat vähän suuremmassa mittakaavassa. Nykyinen käytäntö voi tuntua sinusta tehottomalta, mutta et ehkä tiedä kaikkia taustalla olevia asioita. Ole kuitenkin valmis tarjoamaan toisille apuasi. Työpanostasi arvostetaan myös kotona.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vaikka olet itse järjestelmällisyys, sinun on välillä työlästä hoitaa kaikki asiat itse. Koska teet omasta mielestäsi kaiken paremmin kuin muut, sinun on vaikea hyväksyä apua. Pyytämällä toisia auttamaan voit tehdä samalla heille palveluksen, sillä jotkut rakastavat auttamista.

Kalat 19.2.–19.3.

Mahdolliset tulevat ongelmat askarruttavat mieltäsi. Miksi menisit asioiden edelle? Voihan olla, ettet koskaan kohtaakaan näitä ongelmia. Koeta keskittyä tähän hetkeen. Varaa viikonloppuna aikaa rentoutumiseen ja hauskanpitoon. Saat siten muuta ajateltavaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Vähän aikaa sitten sinulle tarjoutui mahdollisuus kääntää uusi lehti elämässäsi. Mikäli käänsit jo lehden, edessäsi on optimistinen jakso. Ellet vielä kääntänyt, sinun pitää päättää pikaisesti erään suhteen kohtalo. Hakeudu positiivisten ihmisten seuraan piristääksesi itseäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisit keventää sydäntäsi joidenkin tunneasioiden suhteen. Älä painosta, sillä paras tapa edetä on kuunnella ensin, mitä muilla on sanottavana. Voi pilata uuden alun puhumalla jatkuvasti menneestä. Kuuntele sydäntäsi ja ole avoin tulevaisuudelle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kiireisenä uudet kokemukset voivat tuntua kovin haastavilta. Saatat helposti jättää aloitteen tekemisen toisten harteille. Hyväksy ystäväsi ehdotus, sillä se voi toteutuessaan tuoda mukanaan monta ilon aihetta. Rentoudu ja jätä sulkeutuneisuus taaksesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Saat mahdollisuuden kokeilla jotain uutta, mikä todella kiinnostaa sinua. Se voi tarkoittaa myös entistä suurempaa vastuunkantoa. Jos et tunne olevasi vielä valmis siihen, kerro se toisille. Positiivinen ja muutosmyönteinen asenne voi muuttaa tulevaisuutesi.

Leijona 23.7.–22.8.

Pitkäaikainen tuttava voi osoittaa lähemmän kiintymyksen merkkejä, ja se saa sinut hämmentymään. Käytännöllisenä ja lojaalina saatat päättää ohittaa tämän tilaisuuden. Toisaalta: kuka voisi syyttää sinua, jos jättäisitkin kaiken tutun ja suuntaisit kohti tuntematonta?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Positiivinen asenne antaa sinulle voimia tällä jaksolla. Yritä olla miettimättä menneitä, sillä tulevaisuus tarjoaa monia ilon aiheita. Jos epäilet jonkin asian todenperäisyyttä, koeta erottaa faktat fiktiosta. Joskus tosiasiat ja uskomukset eivät vain kohtaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Odotettu suunnanmuutos on virkistävä ja inspiroiva. Suunnistat päättäväisenä kohti tulevaa ja pääset toteuttamaan pitkäaikaisia toiveitasi. Läheisesi eivät ole aina samalla aaltopituudella, joten ole kärsivällinen. Vähitellen löydätte helpommin yhteisen sävelen.

X