Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.-7.12.

30.11.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet uuden edessä. Kenties juhlit rakkauteen liittyvää päätöstä tai uusia työkuvioita. Mitä ikinä tapahtuukaan, tämä on hieno lopetus kuluvalle vuodelle. Jaa onnesi ja suunnitelmasi läheistesi kanssa, etenkin niiden, jotka ovat auttaneet sinua tähän pisteeseen.

Kauris 21.12.–19.1.

Oletko miettinyt, miksi niin monet ihmiset haluavat viettää vapaa-aikaa kanssasi? Voisiko syynä olla kaikki se työ, mitä olet tehnyt toisten eteen tämän vuoden aikana? Nauti saamastasi huomiosta täysillä. Rentoudu ja pidä huolta itsestäsi, sillä olet ansainnut sen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pienestä nipottamisesta on voinut kasvaa isompi eripura kotona, mutta tilanne näyttää olevan rauhoittumaan päin. Jos ei, niin sinulla on onneksi muutama päivä aikaa näyttää, kuinka joustava olet. Etenkin tulevien lomien suunnittelussa tarvitset tätä piirrettäsi.

Kalat 19.2.–19.3.

Viikko on täynnä hienoja hetkiä, mutta jakson alussa saatat joutua kommentoimaan suorasukaisesti erästä asiaa. Tilanne voi tuntua kiusalliselta, mutta saatuasi asian hoidettua olosi tuntuu heti helpommalta. Toimi jatkossa oman mielesi mukaan, mutta säilytä diplomaattisuus.

Oinas 20.3.–19.4.

Asiat näyttävät sujuvan nyt kaikin puolin hyvin. Tosin ympärilläsi tapahtuu kaikenlaista koko ajan, joten jonkun voi olla helppo sanoa sinulle jotain, mitä haluat kuulla, mutta mikä ei pidä paikkaansa. Kaiken kaikkiaan viikko on intohimojen ja yllätysten leimaama.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin raha-asia tai muu virallinen paperisota vaatii nyt huomiotasi. Tämä voi tuntua tylsältä, mutta hoidettuasi asian huomaat stressin kaikonneen. Rakkaudessa saattaa olla pieniä erimielisyyksiä. Löydätte onneksi nopeasti tien sopuun kumppanisi kanssa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ihana tapaaminen värittää koko jaksoa. Kontakti menneisyydestä tuo mieleesi hyviä muistoja. Ehkä yhteisiä muistoja kertyy jatkossa lisää? Saatat suunnata kohti uutta tai uudelleen syttynyttä rakkautta. Tämä ei ole mikään pikkuasia, vaan se voi muuttaa koko tulevaisuudenkuvasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tyytyväisenä saatat sortua ylenpalttiseen hemmotteluun, mutta yritä kuitenkin löytää kultainen keskitie. Haluaisit kovasti tehdä vaikutusta erääseen, mutta liika yrittäminen voi kääntyä sinua vastaan. Ole oma luonnollinen itsesi. Rentoudu ja luota itseesi ja kykyihisi.

Leijona 23.7.–22.8.

Koko jaksoa leimaa avoimuus, jolla näytät toisille, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Ole valmis juhlahumuun joulukuun alkaessa. Olet hyvä organisoimaan asioita. Suurimman hyödyn saat kuitenkin tällä viikolla työskentelemällä tiiviisti yhdessä toisten kanssa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pyri ottamaan paremmin huomioon herkkänahkaiset kanssaihmiset. Vältä sinulle ominaisia napakoita sanavalintoja. Jotkut ihmiset kaipaavat enemmän halauksia kuin puhetta. Koeta saada heidät mukaan arkipäiväiseen toimintaan, niin he saattavat unohtaa huolensa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Et malttaisi odottaa enää pidempään kertoaksesi eräälle tunteistasi. Valitse kuitenkin sanasi huolella. Älä unohda innoissasi viehätysvoiman arvoa. Tunteet voivat vaihdella laidasta laitaan tällä viikolla. Sinun täytyy olla joustava, jotta pystyt säilyttämään tasapainon.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka asiat voivat muuttua radikaalisti ympärilläsi, löydät rauhan sisältäsi. Mieti, mikä on sinusta todella tärkeää, ja pidä siitä huoli. Jokin ehdotus ei välttämättä tunnu heti houkuttelevalta, mutta harkitse sitä kuitenkin. Uusi ympäristö voi joskus tehdä ihmeitä.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *